Piektdiena, 29.03.2024, 07:48
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forum » Jayart testi » Jayart testu rezultāti » Par valdību (...)
Par valdību
Ozy34Datums: Otrdiena, 10.02.2009, 19:11 | Ziņojums # 1
Рядовой
Grupa: Модераторы
Ziņojumu skaits: 8
Balvas: 0
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Sveicināts, dārgo dakter!
Mans vārds ir Ivars Godmanis. Esmu 57 gadus vecs! Zināt, mani nomoka dīvaina seksuāla problēma un es gribu Jums pastāstīt par to. Tātad klausieties.
Reiz pulkstens 01:45, es izgāju no mājām pastaigāties. No tumšām šķērsielām pūta spēcīgs vējš un pēkšņi es redzēju viņu, viņu sauca Helēna Demakova - viņa bija vienkārši satriecoša! - Noting spešal! - es spalgā balsī iekaucos, un pazaudēju vēlēšanās.
Atguvos es lielā gultā, kājās mani bija zeķubikses. Uz rakstāmgalda dega svece, bet aiz loga dega Gaismas Pils, ko aizdedzinājuši nolādētie ugunsdzēsēji un mana sirds grib šmigu. Tālāk viss notika ātri - viņa iznāca no vannas istabas, lēnām novilka savu sarkanās brilles un atkailināja savas lieliskās krūtis.
- Ak tu mans mazais Cūkmens, - sacīja viņa un pienāca tuvāk. Man kļuva bail par Parex Banku. Pēdējā momentā es paspēju paskatīties viņas acīs, tās bija tādā pašā krāsā kā bruģakmens un atkal pazaudēju vēlēšanās.
Klusums. Pēkšņi pa miegam dzirdu gārdzošu balsi: - Šonakt mēs TO darīsim 57 reizes! Es nezināju ko man atbildēt, bet saņēmu visu savu Ata Slaktera drosmi un atbildēju: We will be taupigi!
Tālāk viņa sāka skūpstīt man vēderu ar savām nodzertām lūpām, un laidās arvien zemāk un zemāk... O nē! Viņa nonāca līdz TAM... Viņas rokā iemirdzējās Andris Šķēle, kādēļ?! Par ko!!!
Var būt šis kāds jauns fetiša paveids, tomēr laika prātot bija maz. Es izlēcu no gultas un ieraudzīju fotogrāfiju: uz tās viņa kaila ar kailu veci. Bet tas vecis izrādās bija Einārs Repše. Un pie tam vēl viņš ir viņas partijas biedrs!!! Izvirtule! - es nodomāju, lēkdams no 13tā stāva loga...
Īsti nezinu, tas notika patiesībā vai bija tikai sapnis - bet man patika! Vai tas ir normāli, dakter?
Ar cieņu psihiatram,! (Ivars Godmanis).
 
jayartDatums: Otrdiena, 10.02.2009, 19:21 | Ziņojums # 2
Admin
Grupa: Администраторы
Ziņojumu skaits: 20
Balvas: 0
Reputācija: 2
Statuss: Offline
Šitais super politiski sanāca happy happy happy
 
Forum » Jayart testi » Jayart testu rezultāti » Par valdību (...)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:


Copyright MyCorp © 2024
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz