Ceturtdiena, 28.03.2024, 16:17
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forum » Jayart testi » Jayart testu rezultāti » Psihiatram!
Psihiatram!
silenceDatums: Otrdiena, 24.02.2009, 17:23 | Ziņojums # 1
Рядовой
Grupa: Пользователи
Ziņojumu skaits: 4
Balvas: 0
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Sveicināts, dārgo dakter!
Mans vārds ir Andrejs. Esmu 0 gadus vecs! Zināt, mani nomoka dīvaina seksuāla problēma un es gribu Jums pastāstīt par to. Tātad klausieties.
Reiz pulkstens 7:00, es izgāju no mājām pastaigāties. No tumšām šķērsielām pūta spēcīgs vējš un pēkšņi es redzēju viņu, viņu sauca PEnIS - viņa bija vienkārši satriecoša! - Penis! - es spalgā balsī iekaucos, un pazaudēju peni.
Atguvos es lielā gultā, kājās mani bija NikeCepure. Uz rakstāmgalda dega svece, bet aiz loga dega Penju skola, ko aizdedzinājuši nolādētie Peņotajs un mana sirds Saplist. Tālāk viss notika ātri - viņa iznāca no vannas istabas, lēnām novilka savu Peni un atkailināja savas lieliskās krūtis.
- Ak tu mans mazais Homers, - sacīja viņa un pienāca tuvāk. Man kļuva Sudigs. Pēdējā momentā es paspēju paskatīties viņas acīs, tās bija tādā pašā krāsā kā Penis un atkal pazaudēju peni.
Klusums. Pēkšņi pa miegam dzirdu gārdzošu balsi: - Šonakt mēs TO darīsim 0 reizes! Es nezināju ko man atbildēt, bet saņēmu visu savu Pena drosmi un atbildēju: PENIS!
Tālāk viņa sāka skūpstīt man vēderu ar savām Sexigam lūpām, un laidās arvien zemāk un zemāk... O nē! Viņa nonāca līdz TAM... Viņas rokā iemirdzējās penis, kādēļ?! Par ko!!!
Var būt šis kāds jauns sexisma paveids, tomēr laika prātot bija maz. Es izlēcu no gultas un ieraudzīju fotogrāfiju: uz tās viņa kaila ar kailu veci. Bet tas vecis izrādās bija Penis. Un pie tam vēl viņš ir viņas Penis!!! Izvirtule! - es nodomāju, lēkdams no 0tā stāva loga...
Īsti nezinu, tas notika patiesībā vai bija tikai sapnis - bet man patika! Vai tas ir normāli, dakter?
Ar cieņu psihiatram,! (Andrejs).
 
Forum » Jayart testi » Jayart testu rezultāti » Psihiatram!
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:


Copyright MyCorp © 2024
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz