Visādu konservu, burciņu un paciņu atvēršanu veiks brāļi Pataloggastronoms un Gastromanalogs.
Ar airi nosista karpa!
Aicinām izlaizīt dārgu restorānu virtuves traukus!
Krējums skābais - pietiek ar 2 karotēm, lai lāci aizbaidītu!
Nāciet, nāciet - arbūzi, butes, spirts - viss pašu dārzā audzēts!
Ar peli biedēta ziloņa aukstā gaļa.
Piekautās desiņas.
Pirtī izsildīts sivēns.
Jūras produktu paviljonā - 0.3 l pudelēs tiek pārdotas jūras asaru asaras.
Gaļas paviljonā - varžu uzacis savā sulā.
Piedāvājam šņaucamos kāpostus. Gan skābētus, gan sautētus.
Zivju paviljonā krabju nūjiņas "Sigulda" ar iededzinātu uzrakstu.
Kartupeļi no svaiga bērza koka bez mizas.
Gaiļa šņukurs.
Ekskluzīvs piedāvājums - cirozās akniņas tieši no "Gaiļezera" SIA.
Medījumu galds - *No Dundagas puses nogāzts alnis, *No Rūjienas - 3 mežacūkas, *Bauskas apkārtnē nomedīts dzinējs Leopolds Janševics.
Jaunās tehnoloģijas nepieviļ: Ar vatētu segu smacēta cūka. Pamēģini un jūti atšķirību!
Slavenā "Getliņu delikatese ar kaiju un dūmu garšu".
Te, pie mums: Pilnpiens, puspiens un ārpuspiens - ārpus pudelēm un tetrapakām, ārā pie izejas.
Lūdzu! Pikantie "Koļas Brokoļi".
Tikai pie mums un uz Daugavpils šosejas "Īstie, klasiskie Maitīteņi"!
Ar dinamīta bumbu gatavots kaimiņa vistu sprādzenis.
|