Jau kopš senseniem laikiem mūsu pusē zeķes valkā visu mūžu un gatavo modificēto sieru salātus.
Krietnais glzenotāju rosols no cinbora un sēpijas- labi izskatās un arī laukumu aizņem 2x metri.
Pufaiku pelmeņi taigas iecienītie.
Puķkāpostu parūka- izskatam un kalorijām.
Končiku pončiki ar grauzdētiem filtriņiem.
Žuljenotādas gētras.
Omes sūkājamie briļļuki.
Čību- reki ar pušķiem.
Adītais kom- morjen svīteris.
Peldošās Lieldienu salas un uz vietas stāvošā Zilca pussala.
Zem matrača gatavotās gultas ribiņas jeb sašūpotā gaļa.
Kabatlakatiņa lazaņja, cieši satītā jeb gaļaslakats.
Saldās maikas ar krēma uzrakstu dzimšan-dienā.
Ļoti deficītās zem letes omletes un kotletes.
Ceļu rullīši ar asfalta ķepumiņu.
Šmorēti bronzas kliņķīši, no tiem arī cēlies izteiciens "noēsties līdz kliņķiem".
Zobu plombes saldējums saukts plombīrs.
Zvejnieku paštaisītās ķilavas no jumta skārda.
Pie pirtiņas zemē ieraktie ķipīš- loki.
Bikšu priekšas sautējums ar olu.
Smalkmaizītes ar vēmeklīti.
Māla un mēles salātiņi.
Mērcēta bērza miza.
Omlete ar mazgātiem matiem.
Gultas deķu kārtojums.
Noskūtais zaķis.
Karstais telefos ar kraukšķīgām līnijām.
Pret klonēta klona grīdu triekts, pēc trešās dienas augšā pacelts kakla karbonādes gabaliņš tomātu mērcē.
Ar sintētisku auklu sasiets pilnīgi svaigs pūdēta siera ritulis.
Ar belaša smaku piesūcināts plovs.
Sviedru konfektes asfalta krāsā.
Zemenes ugunsdzēšamā aparāta putās.
Sporta kartupeļi ar sviedru smaku.
Mīklā iemočīta mačalka.
Neko jau nevajag izdomāt. Veikalos nopērkami žāvēti banāni ar zemeņu
garšu. Varētu būt arī maize ar desas garšu, majonēze ar ketčupa garšu,
vista ar sūkāta pirksta garšu un alus ar degvīna garšu utt.