Otrdiena, 19.03.2024, 09:01
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs ejat gūžas apļošanas kursos. Visiem sanāk, bet jums neizdodas pareizā figūra. Jūs:
Atbilžu kopskaits: 22
$

Galvenie » Stāsts

 Reiz kādā pilsētā atvēra veikalu, kur pārdeva vīriešus (kā zināms, neba jau visām ir mednieces instinkts un iepirkties tomēr ir vieglāk nekā medīt). Šim veikalam bija 6 stāvi un pavisam vienkārši noteikumi - veikalā drīkst ieiet tikai vienu reizi, ar katru stāvu vīrieši paliek arvien labāki, bet... drīkst kāpt tikai uz augšu - nolaisties par stāvu zemāk nav iespējams. Tad nu viena sieviete, noskatījusies reklāmu, izdomāja, ka arī viņai svaigs vīrietis ir nepieciešamāks par jaunu suluspiedi un skropstu tušu, paņēma padusē somiņu un devās apmeklēt šo iestādījumu.
Pirmajā stāvā uzraksts virs durvīm: "Vīrieši, kuriem ir darbs"
  Sieviete ieiet iekšā, aplūko "preci". So-so - daži neskūti, daži nošļukuši, viens pat pīpē stūrī... nekas īpašs vārdu sakot, jākāpj vien augstāk.
  Otrais stāvs - "Vīrieši, kuriem ir augsti apmaksāts darbs". Visi tādi sakopti, labi ģērbti, bet kaut kas tomēr pietrūkst. Jākāpj tālāk.
  Trešais stāvs - "Skaisti, bagāti vīrieši". Visi kā eņģeļi - izkatīgi, kopti, muskuļoti. No skata vien var noģībt. Bet tas taču tikai trešais stāvs - tālāk tak jābūt labāk!
Ceturtais stāvs - "Bagāti, skaisti un gudri vīrieši". Viens stūrī lasa Posternaku, vēl divi spriedelē par Murakami darbiem, nerunājot jau par to, ka visi kā viens no skata ir eņģeļi, bet nu sieviete jau iegājusi azartā - jāskatās kas ir tālāk.
  Piektais stāvs - "Bagāti, skaisti, gudri un romantiski vīrieši". Visur sveces, rozes, romantiska mūzika, puskaili, bagāti, bet gudri vīrieši sagaida viņu kā dievieti. Idille. Sievietei pat asaras saskrien acīs no aizkustinājuma, bet... paradīze taču ir tik tuvu. Sieviete kāpj vēl augstāk.
  Sestais stāvs - "Labdien, Jūs esat uzkāpusi līdz 6. stāvam, šeit nav neviena vīrieša! Šis stāvs kalpo tikai tādēļ, lai pierādītu, ka sievietēm nekad nav gana."
Tā kā vīriešu pārdošanas veikals izraisīja lielu ažiotāžu, pēc pāris nedēļām tieši pāri ielai atvēra veikalu, kur pārdeva sievietes. Pirmajā stāvā bija sievietes, kas labi māk gatavot, otrā stāvā bija sieviete,s ka labi māk gatavot un izcili taisa minetu... Kas ir pārējos stāvos neviens vīrietis tā arī neuzzināja.
Stāsta morāle sievietēm - vīrieši ir cūkas, kam svarīgas tikai ķermeniskās baudas.
  Stāsta morāle vīriešiem - mēs esam reālisti un ņemam no dzīves to, ko tā piedāvā nevis ceram uz nesasniedzamo.
Kategorija: Stāsts | Skatījumu skaits: 1477 | Pievienoja: jayart | Datums: 09.12.2009 | Komentāri (0)

Sarakste starp Dāvi Torni un pakalpojumu sniegšanas kompāniju sakarā ar nokavēto maksājumu.

No: Jana Dille
Datums: Wed 8 Oct 2008 12.19pm
Kam: Dāvis Tornis
Temats: Nokavētais maksājums

Cien. Dāvi,
Mūsu dokumentācija vēsta, ka jūsu kontā ir nokavēts maksājums un parāds uz doto brīdi sastāda 233.95 LVL. Ja Jūs jau esat veicis konkrēto maksājumu, tad, lūdzu, sazinieties ar mums tuvāko 7 dienu laikā, lai apstiprinātu maksājumu.
Ar cienu, Jana Dille.

No: Dāvis Tornis
Datums: Wed 8 Oct 2008 12.37pm
Kam: Jana Dille
Temats: Re: Nokavētais maksājums

Cien. Jana,
Pašlaik esmu bez jebkādiem finansiāliem līdzekļiem, tāpēc nosūtu Jums šo zirnekļa zīmējumu. Manā skatījumā šī zīmējuma vērtība sastāda 233.95 LVL, līdz ar to es uzskata, ka visi jautājumu ar manu parādu ir atrisināti.

Labu vēlot, Dāvis.

null

No: Jana Dille

Datums: Thu 9 Oct 2008 10.07am
Kam: Dāvis Tornis
Temats: Nokavētais maksājums

Cien. Dāvi,
Paldies, ka sazinājāties ar mums. Taču diemžēl mēs nevaram pieņemt Jūsu zīmējumu kā maksājumu, līdz ar to Jūsu parāds vēl joprojām sastāda 233.95 LVL. Lūdzu, sazinieties ar mums tuvāko 7 dienu laikā, lai apstiprinātu to, ka maksājums ir veikts un ka visas saistības ir izpildītas.
Ar cieņu, Jana Dille.

No: Dāvis Tornis
Datums: Thu 9 Oct 2008 10.32am
Kam: Jana Dille
Temats: Re: Nokavētais maksājums

Cien. Jana,
Tad es vēlētos saņemt savu zirnekļa zīmējumu atpakaļ, lūdzu.
Labu vēlot, Dāvis.

No: Jana Dille
Datums: Thu 9 Oct 2008 11.42am
Kam: Dāvis Tornis
Temats: Re: Re: Nokavētais maksājums

Cien. Dāvi,
Jūs pats nosūtījāt man zīmējumu. Vai vēlaties, lai es to jums pārsūtu atpakaļ?
Ar cieņu, Jana Dille.

No: Dāvis Tornis
Datums: Thu 9 Oct 2008 11.56am
Kam: Jana Dille
Temats: Re: Re: Re: Nokavētais maksājums

Cien. Jana,
Jā, lūdzu.
Labu vēlot, Dāvis.

No: Jana Dille
Datums: Thu 9 Oct 2008 12.14pm
Kam: Dāvis Tornis
Temats: Re: Re: Re: Re: Nokavētais maksājums

Attached

null

No: Dāvis Tornis

Datums: Fri 10 Oct 2008 09.22am

Kam: Jana Dille
Temats: Kā zirneklis tas ir?

Cien. Jana, vai Jūs esat pārliecināta, ka tas ir zīmējums, ko Jums nosūtīju? Šim zirneklim ir tikai septiņas kājas un, manuprāt, es nevarētu pieļaut tik bērnišķīgu kļūdu, kad es to zīmēju.
Labu vēlot, Dāvis.

No: Jana Dille
Datums: Fri 10 Oct 2008 11.03am
Kam: Dāvis Tornis
Temats: Re: Kā zirneklis tas ir?

Cien Dāvi,
Jā, tas it tas pats zīmējums. Es nokopēju to no Jūsu epasta un nosūtīju to Jums atpakaļ. Dāvi, Jūsu kontā vēl joprojām ir 233.95 LVL iztrūkums. Lūdzu, veiciet maksājumu pēc iespējas ātrāk.
Ar cieņu, Jana Dille.

No: Dāvis Tornis
Datums: Fri 10 Oct 2008 11.05am
Kam: Jana Dille
Temats: Automātizētā atbilde

Paldies, ka sazinājāties ar mani. Pašlaik es esmu prom, ceļoju laikā, atgriezīšos pagājušajā nedēļā
Labu vēlot, Dāvis.

No: Dāvis Tornis
Datums: Fri 10 Oct 2008 11.08am
Kam: Jana Dille
Temats: Re: Re: Kā zirneklis tas ir?

Labdien,
Esmu atpakaļ. Esmu izlasījis visus Jūsu epastus un pieņemu, ka zīmējums ir mans, pat neskatoties uz vienu trūkstošo kāju. Saprotu, ka tieši trūkstošās kājas dēļ Jūs atteicāties pieņemt manu zīmējumu, bet arī nepacentāties to novērst, lai neaizskartu manas jūtas. Kā rezultātā es Jums nosūtu izlabotu zīmējumu ar pareizu kāju skaitu kā pilnu maksājumu nenomaksātajam rēķinam. Es ticu, ka tas atrisinās mūsu domstarpības.
Labu vēlot, Dāvis.





No: Jana Dille
Datums: Mon 13 Oct 2008 2.51pm
Kam: Dāvis Tornis
Temats: Re: Re: Re: Kā zirneklis tas ir?

Cien. Dāvi,
Kā jau esmu paziņojusi, ka mēs nepieņemam zīmējumus kā maksājumus par nenomaksātiem rēķiniem. Mēs pieņemam bankas čekus, naudas pārskaitījumu, kā arī skaidru naudu. Lūdzu, veiciet maksājumu šonedēļ, lai izvairītos no turpmākajām soda sankcijām.
Ar cieņu, Jana Dille.

No: Dāvis Tornis
Datums: Mon 13 Oct 2008 3.17pm
Kam: Jana Dille
Temats: Re: Re: Re: Re: Kā zirneklis tas ir?

Es Jūs lieliski saprotu un veikšu maksājumu šonedēļ, ja vien neaizmirsīšu to izdarīt. Bet tā kā Jūs nepieņēmāt arī otru manu zīmējumu, es Jūs lūdzu atgriezt to man pēc iespējas ātrāk. Tas bija muļķīgi uzskatīt, ka es varu Jums piedāvāt kaut ko pilnīgi bezvērtīgu, izniekot Jūsu laiku un tad piešķirt tam tik lielu vērtību.
Labu vēlot, Dāvis.

No: Jana Dille
Datums: Tue 14 Oct 2008 11.18am
Kam: Dāvis Tornis
Temats: Re: Re: Re: Re: Re: Kā zirneklis tas ir?

Attached

null

* Piezīme: Balstīts uz patiesiem notikumiem. Galveno varoņu vārdi ir mainīti.
** Interesants fakts: eBay izsolē zīmējums tika pārdots par 15 tūkst. ASV dolāru.

Kategorija: Stāsts | Skatījumu skaits: 2297 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.08.2009 | Komentāri (1)


Jums skiet, ka esat piedzivojis loti neveiklus un mulsinosus brizus sava dzive?
Varbut uzzinot par situacijam, kas ieguvusas pirmas vietas zurnala "New Woman" konkursa "Visneveiklaka situacija", jums sevis piedzivotais neliksies vairs tik apkaunojoss.

Pirmo vietu ieguvis kadas jaunas maminas stasts:

"Kadu pecpusdienu stavot rinda banka, mana maza meitina nolema izladet uzkrajusos energiju un kartigi izskrieties. Pec tam, kad apkartejie cilveki bija raidijusi uz mums nosodosus un aizkaitinatus skatienus, man beidzot izdevas meitu savaldit.
Es vinai pateicu, ka, ja vina "tulit pat" nenomierinasies, vina tiks sodita.
Man par sausmam, vina ieskatijas man acis un tikpat draudiga balsi atbildeja: "Ja tu tulit pat nelaidisi mani vala, es pateiksu vecmaminai, ka redzeju, ka tu pagajusonakt bucoji teta kraninu!"
Pec si dialoga iestajas naves klusums. Apklusa pat bankomati. Es sakopoju pedejas pascienas paliekas un ar meitu pie rokas izgaju no bankas. Ejot ara pa durvim aiz sevis dzirdeju smieklu vetru..."

Otra vieta pieskirta kada jaunekla stastam:

"Tas notika dienu pirms manas 18.dzimsanas dienas. Es biju majas, bet mani vecaki bija devusies kaut kur ciemos, tapec es uzaicinaju pie sevis savu draudzeni, lai pavaditu kopa romantisku vakaru. Kad pec milesanas abi gulejam gulta, izdzirdejam, ka pirmaja stava zvana telefons. Es ierosinaju aiznest savu draudzeni lidz telefonam "kukuraga".
Ta ka telefons zvanija arvien uzstajigak, mes devamies leja nepaguvusi apgerbties. Kad nokluvam lidz pirmajam stavam, negaidot tika iedegta gaisma, un vesels bars cilveku iesaucas: "PARSTEIGUMS!!!". Tur nu staveja visa mana gimene - tantes, onkuli, vecvecaki, braleni un masicas. Mes ar draudzeni stavejam ka sasalusi, un skita, ka tas velkas veselu muzibu.
Kops ta laika musu gimene neviens vairs nav meginajis rikot parsteiguma viesibas."

Godpilno tresho vietu ieguvis stasts par iepirksanos:

"Viens no smiekligakajiem "neveiklajiem gadijumiem", ko esmu dzirdejis, atgadijas ar kadu kundzi, kas bija nolemusi iegadaties vairakas lietas nocenoto precu veikala. Kad sieviete ar precem tikusi lidz kasei, atklajies, ka vienai no precem trukst cenas zimes. Varat iedomaties sis kundzes apjukumu, kad kasiere piegaja pie iekseja telefona un pazinoja visam veikalam:
"13.linija, parbaudiet cenu superlielajam "Tampax".
It ka ar to vel nebutu gana, kads veikala vina gala bija parklausijies un varda "Tampax" vieta sadzirdejis "thumtacks" ("spraudites").
Iekseja telefona skalruni atskaneja lietiska balss: "Vai tu doma tas, ko var iespraust ar pirkstu, vai tas, ko jadzen ar amuru?""

Kategorija: Stāsts | Skatījumu skaits: 1341 | Pievienoja: jayart | Datums: 27.05.2009 | Komentāri (0)

Piepildīt savas mīļotās vēlmes ir katra gruntīga vīra svēts pienākums. Tādēļ jau mēs, vīrieši, esam nākuši pasaulē, lai mīlētu un ciestu. Par to pārliecinājos jau agrā jaunībā. 

Kaimiņos dzīvoja laulāts pāris. Viņa - smuidra kā žagata, viņš - divmetrīgs labestīgs milzis, kas klausīja uz vārda. Nostrādājies smagu fizisku darbu, viņš mājās vēl paguva nomazgāt traukus, izvārīt ēdienu, saskaldīt malku un izžaut veļu. Jūs teiksiet: kas tur sevišķs, kam negadās... Bet šajā reizē darīšana bija ar sievieti fūriju, kas nabaga milzi izrīkoja pēc savas gribas un patikšanas. Droši, arī gultā viņai bija noteicošā loma, jo bērni dzima daudz un kvalitatīvi.

Viens atgadījums no laulāto kopdzīves, kuram es nevilšus kļuvu par aculiecinieku, palicis man atmiņā kā dziļi pamācošs. Abi ravēja lielajā laukā: viņš vienā lauka galā, viņa - otrā. Te viņa pēkšņi kliedza: "Valērij, padod kapli!" Un viņš cēli kā limuzīna nakts Dumpis lidoja pāri vagām kādus 150 metrus, lai pasniegtu viņai kapli, kas atradās divu metru attālumā no sievas.

Un tikai tagad sākšu savu stāstu.

Pēc neilgas, bet pieklājīgas pretestības cēlā, seksīgā Mudīte bija ar mieru doties kopgulējumā. Fantāzijā redzēju, kā viņa nāk, rīta rasā norasojusi, ar rožu ziedlapiņām aplipusi, silta un griboša. Bet viņa ieradās biezā, pavalkātā, vīrišķīgā frotē halātā un paziņoja, ka tai ir auksti.

Cēlos meklēt elektrisko sildītāju. Kad biju to pieslēdzis, Mudīte paziņoja, ka gribot kafiju gultā. Nācās atkal līst ārā no gultas ādamkostīmā un doties uz virtuvi šmorēt kafiju. Atnestā kafija, protams, nederēja, jo bija ar cukuru un bez citrona. Pēc malka iedzeršanas sieviete paziņoja, ka laikam tai ir paaugstināts asinsspiediens. Tas nekavējoties jāizmēra. Nomocījies ar elektronisko štruntu, kas bez datuma neko citu nerādīja, pēc dāmas pavēles devos uz pagrabu, kur it kā bija atstāta neizslēgta elektrība. Seksa man vairs negribējās. Atgriezies gultā, saritinājos kamolītī un gandrīz jau biju iemidzis, kad atskanēja: "Miskaste smird! Vajadzētu iznest!"

Tad manas dvēseles arfai trūka stīga. Un es skaļā balsī iekliedzos: "Valērij, atnes kapli!" Viņa, protams, nekā nesaprata. Bet es uzrāvu kājās bikses, un kopā ar šmucspaini laidu projām riksi bez atskatīšanās.

mango.lv

Kategorija: Stāsts | Skatījumu skaits: 1321 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.02.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Marts 2024  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz