Piektdiena, 29.03.2024, 09:18
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jums jāskrien uz darbu, bet nav nevienas tīras zeķes. Jūs:
Atbilžu kopskaits: 11
$

Galvenie » 2011 » Janvāris » 11

Kāda 12 gadus veca sestās klases skolniece no Jakutijas, kura presē tiek dēvēta par Marinu K., pagājuša gada nogalē bērniņu dzemdējusi praktiski klases telpā, ziņo Krievijas mediji.

Meitenei klasē sākušās kontrakcijas, tāpēc skolotāja nospriedusi, ka Marinai gadījusies asa apendicīta lēkme (tā domāja arī pati meitenīte), un izsaukusi "ātro palīdzību". Bērna piedzimšana izrādījies pārsteigums gan meitenei, gan viņas vecākiem, gan skolas vadībai.

"Marina sūdzējās par stiprām sāpēm vēderā, bet kad atklājās, ka viņa ir stāvoklī un sāpēs saistītas ar grūtniecību, mēs visi bijām šokā," vietējai presei stāstījusi medmāsa, kurai nācās Marinai palīdzēt dzemdēt skolas telpās.

Pēc mediķu vārdiem, neraugoties uz maigo vecumu, fizioloģiski draiskā meitenīte jau esot bijusi nobriedusi dzemdībām un visas viņas reproduktīvās funkcijas labi attīstītas. "Dzemdības notika bez sarežģījumiem, un divpadsmit gadus vecā Marina bērnu laida pasaulē bez ķirurģiskas iejaukšanās. Pēc dzemdībām viņas stāvoklis raksturojams kā stabils," stāstījuši mediķi.

Savukārt Jakutskas pilsētas 20. vidusskolas direktors atzinis, ka līdz pēdējam mirklim pedagogi nav zinājuši par Marinas grūtniecību. "Visu nedēļu viņa gāja uz skolu, bet nedēļas nogalē ņēma un dzemdēja. Nekādu ārēju pazīmju nebija, un nevienam pat prātā nenāca, ka viņa tobrīd iznēsā bērnu," stāstījis direktors.

Jakutskas prokuratūras pārstāvji apstiprinājuši, ka notikusi pārbaude, vai bērns nav ieņemts pēc vardarbīga dzimumakta, tomēr nekāda krimināllieta ierosināta netiks - izrādījies, ka bērna tēvs ir kāds septītās klases skolnieks.

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 756 | Pievienoja: jayart | Datums: 11.01.2011 | Komentāri (0)


Jau atrasts kandidāts gada stulbākā mobilā telefona zagļa titulam, par incidentu kādā ASV Aidaho štata pilsētiņā raksta tehnoloģiju portāls "Gizmodo".

Laupīšanas upuris, kurš tiek dēvēts par Fredu, bija izgājis no veikala "Walmart" ar pavisam jaunu viedtelefonu un stāvēja uz ielas, lejuplādējot telefonam sīkprogrammas. Telefonu vēl daļēji segusi iepakojuma celofāna plēve.
Laupītājs Braiens Vesterfīlds pieskrējis Fredam, izrāvis telefonu no rokas un aizskrējis. Upuris ar citu palīdzību izsaucis policiju un, cita starpā, policistus informējis par jaunā telefona numuru.
Policisti, savukārt, piezvanījuši Vesterfīldam un izlikušies par pirms neilga laika nolaupītā telefona iespējamiem pircējiem (no raksta var saprast, ka Vesterfīlds noziegumu veicis, lai laupījumu pārdotu). Sākusies kaulēšanās par cenu un policisti norunājuši tikšanos ar laupītāju.
Vesterfīlds ieradies un pēc brīža, sapratis, ka ar vīriem civilās drēbes "viss nav labi", un meties bēgt, paklupis un nokritis ("Gizmodo" rakstam ir pievienots Vesterfīlda attēls ar uztūkušu degunu un brūci uz pieres).
Portāls komentē, ka Vesterfīldam jābūt pilnīgam muļķim, lai nesaprastu, ka vienīgais, kurš zina tikko nolaupīta pilnīgi jauna telefona numuru, visticamāk, ir tā īpašnieks vai likumsargi, kurus īpašnieks saucis sev palīgā.

kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 796 | Pievienoja: jayart | Datums: 11.01.2011 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz