Sestdiena, 27.04.2024, 01:29
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Pie jums nāk sieviete un saka, ka pat mazais Egoniņš ir jūsu bērns
Atbilžu kopskaits: 18
$

Galvenie » 2011 » Septembris » 15

Kāds ķīnietis, kurš bija nodomājis savu uzskatu uzlabot ar tādu skaistumkopšanas procedūru kā dzīvu dēļu izmantošanu, gandrīz zaudējis dzīvību, jo viena no dēlēm bija ieslīdējusi organismā pa vīrieša dzimumlocekli.

Kā vēsta vietējā prese, 56 gadus vecais Vans Džaņnans no Hubejas provinces bija saklausījies nostāstus, ka, ielaižot vannā dzīvas dēles, tās izdala specifisku šķidrumu, no kura cilvēkam nokrīt mirušās ādas audi un līdz ar to liek viņam izskatīties par vairākiem gadiem jaunākam.

Vietējā tirgū Vans bija nopircis desmit dēles, kuras salaida vannā ar ūdeni un arī pats iekāpa paplunčāties. Tomēr skaistumkopšanas procedūra beidzās traģiski - gandrīz 18 centimetrus gara dēle ieslīdēja vīrieša uretrā un aizkļuva līdz urīnpūslim.

"Es iekāpu vannā un sajutu, kā dēle knibinās ap manu dzimumlocekli. Kad sāpes kļuva nepanesamas, es centos viņu sagrābt, bet dēle bija pārāk slidena un pazuda manā penī," vēlāk presei stāstījis nelaimīgais vīrietis.

Sākumā Vans bijis tik ļoti pārbijies, ka gandrīz vai zaudējis samaņu, un arī viņa sirds sākusi streikot. Tomēr, neraugoties uz sāpēm, viņš bija pārāk kautrīgs, lai vērtos pēc palīdzības. Ķīnietis cerēja, ka dēle no viņa organisma iznāks dabīgā ceļā, taču tā nenotika.

Pēc kāda laika Vans tomēr saņēmies un izsaucis neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ārsti ar ultraskaņas palīdzību atrada svešķermeni, bet, lai to izņemtu no vīrieša organisma, bija nepieciešama trīs stundu ilga operācija. Ap to laiku dēle jau bija mirusi.

mango.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 727 | Pievienoja: jayart | Datums: 15.09.2011 | Komentāri (0)


Lai tikko dzimis bērns sasniegtu pilngadību, nepieciešami 18 gadi, un tieši tikpat ilgs laiks bija vajadzīgs kādai sievietei no Lasvegasas, lai izaudzētu pasaulē garākos nagus – 14. septembrī oficiāli reģistrēts viņas 6,02 metrus garo nagu rekords.

Foto sesija Ginesa rekordu grāmatai notika Ņujorkas publiskajā bibliotēkā, un paskatīties uz 45 gadus vecās Lasvegasas dziedātājas Krisas Voltonas ar iesauku "Dutchess" nagiem bija sanākuši vairāki simti interesentu.

"Es nekad tā īsti nedomāju par iekļūšanu Ginesa rekordu grāmatā - tā vienkārši notika. Kādu dienu es pēkšņi pārstāju griezt nagus. Man ļoti patika, kā izskatījās mani garie nagi, un tie tikai turpināja augt," sanākušajiem viesiem stāstījusi rekordiste.

"Visgrūtākā lieta ir kaut ko sameklēt kabatās. Visu pārējo gan es varu darīt pati - gan stūrēt, gan iepirkties, gan uzkopt māju. Vienīgi, kad tīru māju ar putekļu sūcēju, tā vads bieži vien sapinas manos nagos," smējusies Voltona.

Viņas rekords tiks iekļauts nākamā gada Ginesa rekordu grāmatā, un oficiālie Voltonas nagu izmēri ir 3,1 metrs kreisajai rokai un 2,92 metri - labajai.

mango.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 879 | Pievienoja: jayart | Datums: 15.09.2011 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Septembris 2011  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz