Piektdiena, 29.03.2024, 10:39
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūsu sieva jums kategoriski aizliedz ņemt mopēdu līdzi gultā. Jūs:
Atbilžu kopskaits: 21
$

Galvenie » 2012 » Novembris » 05

„Apokalipse ilgs divas nedēļas,” internetā klejo Šambalas Orākula skaļais paziņojums par gaidāmo pasaules galu. Maiju pareģotajam galam būtu jāpienāk pēc diviem mēnešiem, un ezoteriķi pauž savas versijas, kāds tas būs un kā pārdzīvojams. Ja vispār pārdzīvojams.



Unikāls planētu novietojums
Minētais Tibetas lama neslēpj, ka noteiktajā laikā ap 21. decembri pastāv ļoti liela milzu katastrofas iespējamība. Proti, decembra beigās Saules sistēmas planētas sastāsies visas vienā rindā, un tas esot unikāls notikums. Šambalas Orākuls sagatavojis ziņojumu NASA par šo sevišķi bīstamo aspektu, tas nozīmējot, ka visas planētas vienlaikus izies cauri galaktikas „nulles joslai”.

Nonāksim tumsā
„Rudens un ziema līdz pat 21. decembrim būs silts laiks,” stāsta mūks. Taču viss mainīsies, kad Zeme ieies minētajā „nulles joslā”, un tur neesot iespējama nekādu enerģiju kustība. Šajā laikā gaidāma pilnīga tumsa un klusums, jo nebūšot elektrības. Taču būšot īsi spilgti nenosakāmas gaismas uzplaiksnījumi. Daži arī redzēšot apkārt klīstam cilvēkveidīgas figūras, it kā mirušie būtu augšāmcēlušies.

Tumsai un biedējošajam klusumam pa vidu planēta Zeme arīdzan piedzīvošot satricinājumus, daudzviet notikšot ne pārāk katastrofālas zemestrīces, bet to spēks būs gana liels, lai sabruktu ēkas.

Vērojiet dzīvniekus!
Kā vēsta viedais mūks, apokalipses tuvošanos visdrošāk rāda dzīvnieki. „Zemes dzīvnieki ātrāk nekā cilvēki to visu sajutīs, viņi jau laikus slēpsies alās,” viņš stāsta. Tāpēc pilsētu iedzīvotāji ir visnedrošākajā situācijā – viņi tumsas atnākšanas brīdī var būt jebkur savos ofisos vai uz ielām. Lauku iedzīvotāji kataklizmas tuvošanos varēs noteikt pēc dzīvnieku uzvedības. Šambalas Orākuls uzsver, ka liela daļa pilsētnieku no panikas sajukšot prātā uz līdzenas vietas.

Padomi, kā sagatavoties gaidāmajām šausmām
Tibetas mūks sniedz padomus pasaules iedzīvotājiem:

1. Pirmkārt, līdz 21. decembrim šajā gadā ir jāpabeidz visi iesāktie darbi, neuzsākot neko jaunu. Otrkārt, jāatdod visi parādi.

2. 20.decembrī savāciet vienkopus visus savus un savu bērnu dokumentus un dodieties uz laukiem. Tā kā elektrības nebūs ilgstoši, jāsagatavo pārtikas krājumi vismaz diviem mēnešiem.

3. Jāsarūpē ūdens, sveces, sērkociņi. Sevi un savus tuvākos jānogādā vietā, kur ir malkas apkure, jo ar elektrību sildīties, saprotams, nebūs iespēju. Taču, kā jau minēts, ziema būšot visnotaļ silta, vismaz līdz brīdim, kad elektrības padeve tiks atjaunota, taču tas nebūs ātri.

4. Visi sakari, televīzija, telefoni, internets nebūs! Nebūs! Mūks iesaka šajā tumsas laikā arī visus logus aizklāt ar tumšu audumu, nekādā gadījumā neskatīties pa logu laukā un arī neticēt savām ausīm – ārpusē var notikt zili brīnumi, bet cilvēkam to visu nevajadzētu redzēt, lai nesajuktu prātā. Šis laiks jāpārdzīvo „savā slēgtajā pasaulītē”.

5. Visbeidzot – kad tumsas valstība būs pāri, nesteidzieties atpakaļ uz pilsētu. Vislabāk palikt laukos līdz pat pavasarim.

Pestīšana gaidāma 7. februārī
Tibetas lama uzskata, ka visas šīs šausmas beigsies 2013. gada 7. februārī. Vistrakāk būšot divas nedēļas no 21. decembra, taču arī pēc šīm divām nedēļām joprojām turpināsies „nulles joslā” esošo planētu ietekme. Tās sastāsies citādā pozīcijā vien 7.februārī.

Mūks mierina, ka jau martā pasaule būs atkopusies, varēsim atsākt lietot internetu un skatīties televīziju.

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 908 | Pievienoja: jayart | Datums: 05.11.2012 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Novembris 2012  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz