Piektdiena, 29.03.2024, 16:04
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Kurš izteiciens Jūs sasmīdina vairāk, zinot, ka latīniski vārds "test" apzīmē dzimumlocekli
Atbilžu kopskaits: 19
$

Galvenie » 2013 » Februāris » 12 » Corning izstrādā liektu Apple iWatch stiklu
22:57
Corning izstrādā liektu Apple iWatch stiklu

Amerikāņu kompānija Corning, kuras viens no zināmākajiem izstrādājumiem mūsdienu tehnoloģiju industrijā ir viedo mobilo ierīču ekrānu aizsargpārklājums Gorilla Glass, gatavo revolucionāru stiklu, ko varētu liekt, locīt un kurš būtu piemērots dažādu sarežģītu, ne tikai taisnas, līdzenas formas ierīču izstrādāšanai.

Corning veic 100 mikronus jeb 0,1 milimetru plāna stikla Willow Glass izstrādi. Par projekta progresu un laika posmu, kad šāds stikls varētu kļūt par masveida produktu, pagaidām spriest nevar, jo izstrāde ilgst jau 10 gadus, bet jebkurā gadījumā reiz pienāks brīdis, kad Corning izstrādājums dos iespēju ražot dažādu fiksētu formu mobilās ierīces vai arī gadžetus, kas bez plaisāšanas pakļaujas locīšanai.

Viens no šādiem gadžetiem, balstoties uz runām un baumām, varētu būt Apple pulkstenis, ko, sajūgtu ar iPhone, valkāt uz rokas, vēsta Slashgear.com.

Nekādu detaļu par šāda tipa izstrādājumu nav, taču nedēļas nogalē atkal aktuālas kļuvušas runas par Apple un ražošanas partnera Foxconn iespējamo sadarbību iPhone funkcionalitāti papildinošas ierīces izlaišanu.

The New York Times, atsaucoties uz saviem slepenajiem avotiem Kupertino, Kalifornijā bāzētajā kompānijā, vēsta, ka Apple viedpulkstenis darbosies ar iOS operētājsistēmu un faktiski varētu funkcionēt kā ziņotājs par jaunumiem iPhone un iPad. Caur Bluetooth 4.0 savienojumu tas, piemēram, varētu vēstīt par saņemtajām īsziņām, ienākošajiem zvaniem, kalendārā ierakstītajiem uzdevumiem vai izmaiņām sociālajos tīklos. Tāpat iWatch (neoficiāls nosaukums) varētu tikt izmantots personālā digitālā asistenta Siri iztaujāšanai.

Kā jau minēts, precīzu ziņu par Willow Glass nonākšanu masveida ražošanā nav, taču, kad tas notiks, varam gaidīt virkni mobilo ierīču par saprātīgu cenu, jo superplānā stikla īpatnības ļauj to izgatavot līdzīgā tehnoloģiskā procesā, ar kādu tipogrāfijās drukā avīzes, nevis pa vienam stikliņam atsevišķi.

tvnet.lv


Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 1188 | Pievienoja: jayart | Reitings: 2.0/2
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Februāris 2013  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz