"Es joprojām esmu šokā," atzina 19 gadus vecā Janeta. "Pārsteigums nav īstais vārds, visa mana ģimene ir satriekta."

Jauniete strādāja bārā, kad sāka just dzemdību spazmas, taču centās pārvarēt sāpes un turpināja darbu. Viņa pabeidza savu maiņu un ap pusnakti atgriezās mājās. Tā kā sāpes pieņēmās spēkā, viņas ģimene izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības mašīnu, un ap trijiem naktī meitene tika nogādāta slimnīcā.

"Kad es tur nokļuvu, sākas asiņošana, un sāpes bija neizturamas. Māsiņa noteica "šķiet, tu esi stāvoklī", un visi vienkārši sastinga, es viņai neticēju," stāstīja Janeta. Tomēr plkst. 4.15 viņa laida pasaulē 3,4 kilogramus smagu meitenīti, kuru nosauca par Greisu.

Ne mazāk pārsteigts bija arī jaunietes bijušais draugs Metjū, kas ar viņu draudzējās pirms gada. "Svētdien no rīta es pamodos un mobilajā telefonā ieraudzīju, ka Reičela man atsūtījusi kāda bērna fotogrāfiju," viņš stāstīja. "Es pajautāju viņai, kas tas ir, un viņa man atbildēja: "Tā ir mūsu meita." Es nodomāju, ka tas ir joks, taču izrādījās, ka tā ir patiesība. Man bija ļoti dalītas emocijas, es biju šokā, taču viņa ir tik brīnišķīga, un es šausmīgi gribu kļūt par viņas tēvu. Es pateicu Reičelai, ka Greisas dēļ es vienmēr būšu viņai blakus."
mango.lv