Piektdiena, 19.04.2024, 12:43
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Velkot bikses, jūs pats sev nejauši pārvelkat pakaļu uz priekšu
Atbilžu kopskaits: 15
$

Galvenie » 2009 » Aprīlis » 29
 
Beidzot arī līdz mums nonācis jaunais Samsung brīnums OMNIA I8910. Nekas revolucionārs gan šim telefonam (multifunkcionālajai multimediju sakaru ierīcei?) nav, taču ir pāris patīkamu jaunumu. Viens no tiem ir AMOLED tipa displejs, kurš nodrošina labāku attēla kvalitāti un patērē mazāk elektrības.

Otrs patīkamais pārsteigums ir telefona operētājsistēma. Šajā telefonā nav ierastais Windows Mobile bet gan Symbian, kuru līdz šim visaktīvāk izmantoja Nokia. Savukārt trešais patīkamais jaunums ir telefona spēja ierakstīt un atskaņot nepilnā HD — 720p video failus. Tas viss kopā izklausās visai interesanti un pēc ilgiem laikiem man pat radās vēlme izmēģināt šo aparātu pašam.

Zemāk dažas bildes, tehniskie dati un salkanu un absurdu vārdu ("spožā konverģence"?) pārpilna preses relīze.
 
 
 
Samsung I8910 – mobilais sakaru rīks ar pasaulē lielāko telefona AMOLED skārienjutīgu ekrānu un HD video ieraksta atbalstu

Samsung Electronics Co. Ltd., pasaules vadošais mobilo telefonu ražotājs, laidis klajā savu iespaidīgāko multimediju sakaru rīku ar spožu HD video atbalstu. Samsung I8910 ir Samsung pirmais Symbian operētājsistēmas telefons ar pilnvērtīgu skārienjutīgo ekrānu un pirmais telefons pasaulē, kas spēj ierakstīt un atkodēt video 720p HD izšķirtspējas formātā. Tāpat šajā sakaru rīkā ir sastopams pasaulē lielākais telefonā iestrādātais AMOLED tehnoloģijas ekrāns. Samsung I8910 ir daļa no novatoriskāko mobilo sakaru rīku klāsta, kas apvieno modernākās multivides funkcijas ar ātrākajām datu pārraides iespējām, tādējādi patērētājiem piedāvājot pilnvērtīgu mediju un komunikācijas risinājumu.

Samsung I8910 ir jaunākais telefons ar augstas veiktspējas skārienekrānu, kas vienā ierīcē apvieno gan izsmalcinātu stilu, gan arī multivides un biznesa funkcionalitāti. Šis telefons turpina aizritējušajā gadā OMNIA modeļa aizsākto veiksmes un attīstības ceļu un vēl vairāk pastiprina Samsung vadošās pozīcijas viss-vienā skārienekrāna telefonu tirgū. Ar smalki nostrādātu dizainu apveltītais Samsung I8910, pateicoties HD video izšķirtspējas atbalstam un 3,7 collu AMOLED ekrānam, nodrošina arī augstākā līmeņa digitālās izklaides iespējas. Aktīvās matricas organisko gaismu izstarojošo diožu skārienjutīgais ekrāns (AMOLED) piedāvā vēl nepārspētu attēla asumu, krāsu gammu un redzamību tiešā saules gaismā, turklāt vienlaicīgi ar mazāku enerģijas patēriņu.

Spožā HD izšķirtspēja

HD video ieraksta atbalsts dod jums iespēju notvert dzīves vērtīgākos momentus High Definition (720p) jeb augstas izšķirtspējas kvalitātē, baudīt HD saturu uz augstas izšķirtspējas ekrāna, izmantojot DNLA tehnoloģiju, kā arī dalīties reāllaika video, straumējot tos caur qik.com interneta vietni. QHD standarta ekrāns ar 16:9 malu attiecību un 16 miljonu krāsu paleti, kā arī divi korpusā iebūvētie stereo skaļruņi sniedz patiesi unikālu baudījumu mobilās multivides pasaulē, ļaujot lietotājam gūt neviltotu prieku, skatoties SD (standarta izšķirtspēja) vai HD (augsta izšķirtspējas) filmas kino ekrāna standartā, kvalitātē un ar subtitriem.

Spožā konverģence

Ar telefona aprīkojumā iekļauto mobilās industrijas spēcīgāko 8 megapikseļu kameru, kas jums ar telefonu ļauj uzņemt digitālās fotokameras cienīgas fotogrāfijas, Samsung I8910 garantē labākās, iespējamās draugu un ģimenes fotogrāfijas. Lietotāji var izbaudīt arī superātra interneta priekšrocības ar HSUPA (5,76 Mbit/s) un HSDPA (7,2 Mbit/s) datu savienojuma standartiem, kas, piemēram, MP3 formāta dziesmu 4MB izmērā ļauj augšup vai lejupielādēt mazāk kā desmit sekundēs, bet 40MB filmu – vienā minūtē*. Automātiski rotējošais 3,7 collu ekrāns jūsu telefonā nodrošinās teju datora ekrānam līdzvērtīgu sērfošanu internetā. (* Informācija balstīta uz teorētiskiem aprēķiniem.) GPS vietnoteices modulis ar integrētu kompasu padara I8910 par piemērotu ceļabiedru gan gājējiem, gan autobraucējiem. Navigācijas skārienvadība un balss norādes caur stereo skaļruņiem nodrošina autobraucējus ar vienkāršu un drošu navigāciju. Dāsnā iekšējā atmiņa - 8GB apvienojumā ar 32GB microSD atmiņas karti ļaus jums uzglabāt datus līdz pat 40GB kopējam apjomam, ko var pielīdzināt 35 DVD kvalitātes filmām vai 18 tūkstošiem 8 megapikseļu fotogrāfiju.

Spožā saskarne

Pateicoties vienkārši lietojamajai un intuitīvajai trīsdimensiju saskarnei, I8910 piedāvā vieglu un ērtu funkciju pārlūkošanu, kontroli un nevainojamu vairākuzdevumu vadību. Ar kustību sensoru vadāmās funkcijas, to skaitā arī 3D spēles, nodrošina intuitīvu un aizraujošu visu laiku labākās multivides pieredzes izbaudīšanu. Vēl jo vairāk, tikai ar viena pieskāriena palīdzību Samsung Mobile sīkrīki nodrošinās jūs ar pašu svaigāko informāciju pēc jūsu izvēles, radot personalizētu saskarni, kas dos neierobežotu piekļuvi vēlamajam interneta saturam.
kakao.lv
Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 868 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.04.2009 | Komentāri (0)

 
Ja jūs redzat kādu ar šādu rokassomiņu, esiet modri un nerunājiet neko kompromitējošu. Tāpēc, ka šajā somiņā slēpjas slēptā kamera. Nav nekāda izcilā, bet pietiek arī ar 12 kadriem sekundē, lai YouTubē nonāktu tas par ko vēl ilgi būs kauns.

Kamera uzņem visai niecīgu 352x288 pikseļu attēlu un var ierakstīt līdz 2 gigabaitiem. Komplektā ir arī tālvadības pults, kas ļauj veikt vēl nelietīgākus novērošanas darbus atstājot somiņu "bez uzraudzības". Tas viss par 82 dolāriem.
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 947 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.04.2009 | Komentāri (0)

 
Eksperimentējot ar cīsiņu DNS un pielietojot jaunākās gēnu inženierijas iespējas ķīnieši ir radījuši visai savdabīgus cīsiņmutantus. Tie izskatās briesmīgi, garšo nelabi, bet ir ļoti veselīgi...

Nu labi, es muldu. Vienkārši paņemiet jēlu cīsiņu, saspraudiet tajā makaronus un to visu uzvāriet. Izklaidei visai ģimenei pie brokastu galda.
 

 
 
kakao.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 826 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.04.2009 | Komentāri (0)

 
Pavisam nesen Zviedrijas tiesā par vainīgiem pirātismā tika atzīti PirateBay uzturētāji. Paši pirāti šo spriedumu uzskata par netaisnīgu, jo viņu portāls neizplata (zagtos) mūzikas un video failus, bet gan tikai palīdz tos atrast. Viņi pat uzstāj, ka to tikpat labi dara arī Google.

Un, lūk, šim apgalvojumam ir arī pierādījums. Izrādās, ka pietiek tikvien kā Google meklētājā norādīt, lai meklēti tiek torrent faili un mēs iegūstam pasaulē lielāko "pirātisko" portālu — Google. Pirate Google automātiski uzstāda meklēšanas parametros attiecīgo failu tipu un Google rezultātos varam atrast visus pirātu labumus. Tas gan nav radīts ar nolūku kļūt par pirātiskā satura meklētāju, bet gan tikai lai reāli ilustrētu PirateBay un Google līdzības. Nav gan īsti pārliecības, ka autortiesību pārstāvji to ņems vērā un ka pirātiem turpmākajā tiesāšanās procesā veiksies labāk.
kakao.lv
Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 863 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.04.2009 | Komentāri (0)

 
Mūsdienu straujajā ritmā bieži var dzirdēt apkārtējo sūdzības par miega problēmām. Protams, var izlīdzēties ar miegazālēm, taču tas noteikti nav veselīgākais un lētākais risinājums. Tāpēc amerikāņu zinātnieks Dr. Džefrijs Tompsons izstrādājis „Mazo miega mašīnu”, kas, kā apgalvo autors, dažu minūšu laikā palīdzēs iegrimt dziļā un veselīgā miegā. Ierīce darbojas, atskaņojot nomierinošu mūziku, vienlaicīgi raidot Delta viļņu impulsus. Šie impulsi esot līdzīgi tiem, ko rada smadzenes visdziļākā miega laikā. „Mazās miega mašīnas” komplektā ir austiņas, taču to iespējams pievienot arī skaļruņiem. Kā enerģijas avots nepieciešama viena AAA baterija. Ierīces cena ir aptuveni 30 ASV dolāri.
 
zparks.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 832 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.04.2009 | Komentāri (1)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Aprīlis 2009  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz