Piektdiena, 19.04.2024, 00:23
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jums stārķis tikko atnesis bērniņu, jūs:
Atbilžu kopskaits: 19
$

Galvenie » 2010 » Februāris » 10


16 gadus vecs skolēns iznīcinājis savu vecāku miljonu mārciņu vērto māju, reklamējot mājas ballīti sociālajā tīklā „Facebook”.

­

Uz internetā iepriekš izsludināto ballīti ieradušies vairāk, nekā 100 ballēties gribētāji, kuri radījuši pamatīgu haosu un galvassāpes kaimiņiem

Uz nedēļas nogali vecāki dēlam Anīšam atstāja 20 britu mārciņas uzkodām un klusai pasēdēšanai šaurā draugu lokā pie viņa mājās.

Dažas stundas pēc vecāku aizbraukšanas, uz internetā iepriekš izsludināto ballīti ieradušies vairāk, nekā 100 ballēties gribētāji, kuri metuši pa logiem visu, kas gadījies pa rokai, bojājuši uz ielas stāvošās automašīnas, urinējuši pa atvērtajiem logiem un demolējuši apkārtni.

Kaimiņi, redzot postažu, izsaukuši policiju. Likuma sargiem bija nepieciešamas sešas automašīnas un divas ātrās palīdzības automašīnas, lai tiktu galā ar grautiņu. Kaimiņi stāsta, ka mājas pagalmā nevarēja saskatīt pat zāli, jo viss bija nosēts ar atkritumiem un pudelēm. Pusaudži bija pārņēmuši visu apkārtni.

Nākamajā dienā uz ballītes vietu tika nosūtīti dārznieki un atkritumu savācēji, bet izpostītās mājas saimnieks no komentāriem atturējās.

kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 806 | Pievienoja: jayart | Datums: 10.02.2010 | Komentāri (0)


Britu zinātnieki pierādījuši sensacionālu faktu, ka cilvēks no garlaicības var nomirt pavisam reāli. Protams, šādu nāves cēloni slēdzienā nenorādīs neviens ārsts, tomēr tieši garlaicība un tai sekojošā neapmierinātība ar dzīvi, kā izrādās, var izraisīt nāvējošas slimības, ziņo laikraksts The Daily Mail.

25 gadu laikā izpētot vairāk nekā 7000 valsts darbinieku veselību, zinātnieki atklājuši, ka cilvēki, kas sūdzas par garlaicību, riskē mirt pavisam jauni, bet tie, kas pastāvīgi ir garlaikotā un/vai nomāktā noskaņojumā, ir vairāk tendēti saslimt ar sirds slimībām un mirt no sirdslēkmes.

Šo 25 gadu laikā uz pētījuma beigām vairāki no novērotajiem cilvēkiem miruši, turklāt saskaņā ar aplēsēm 40% no mirušajiem nāves iemesls bijis tieši garlaicība un grūtsirdība, kuru dēļ pētāmie sākuši pārmērīgi lietot alkoholu un smēķēt, tādējādi cenšoties aizpildīt garīgo tukšumu un garlaicīgo dzīvi.

Lai izvairītos no priekšlaicīgas nāves, psihologi garlaikotajiem cilvēkiem, kas ir "riska grupā" (piemēram, tie, kam nākas nodarboties ar garlaicīgu rutīnas darbu), iesaka savu dzīvi aizpildīt ar dažādiem hobijiem, kas nav saistīti ar veselībai kaitīgiem ieradumiem.

Tāpat speciālisti uzskata, ka depresijas izraisīto motivācijas un iedvesmas trūkumu dzīvē iespējams novērst, pārslēdzot uzmanību no sevis uz citiem cilvēkiem. "Tā vietā, lai ieciklotos uz sevi, šādiem cilvēkiem ieteicams padomāt, ko viņi var izdarīt ģimenes, draugu, kolēģu un galu galā sava bosa labā," pētījuma rezultātus komentē psihologs Grems Praiss.

Interesanti, ka saskaņā ar pētījumu sievietes no garlaicīgas dzīves cieš ievērojami vairāk nekā vīrieši. Tāpat noskaidrots, ka visvairāk riskam nomirt no garlaicības pakļauti jauni speciālisti un apkalpojošais personāls.

mango.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 880 | Pievienoja: jayart | Datums: 10.02.2010 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Februāris 2010  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz