Otrdiena, 19.03.2024, 04:04
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Pie jums nāk sieviete un saka, ka pat mazais Egoniņš ir jūsu bērns
Atbilžu kopskaits: 18
$

Galvenie » 2010 » Marts » 22

Nesen portāls Kasjauns.lv rakstīja par franču televīzijas šovu, kura dalībnieki nogalināja savus partnerus. Šis šovs izraisīja pamatīgu ažiotāžu un kārtējo reizi lika aizdomāties par ētikas normu robežām. Tomēr līdzīgi gadījumi ir notikuši arī agrāk, tāpēc portāls thesun.co.uk ir izveidojis šokējošāko raidījumu topu.

Nāves spēle
Televīzijas šova „Nāves spēle” organizatori pārliecināja dalībniekus par nepieciešamību spīdzināt savus partnerus ar 460 voltu strāvu par nepareizām atbildēm uz jautājumiem. Skatītāju acu priekšā tika nogalināti vairāki spēles dalībnieki. Vēlāk gan atklājās, ka neviens nav nogalināts, bet raidījuma veidotāji vēlējās pierādīt, ka televīzijas kameru un auditorijas spiediens ir pietiekams, lai cilvēki nespētu atteikties pildīt pavēles nogalināt.




Spoku patruļa
Iepriekš nofilmētais raidījums ēterā tika pasniegts kā tiešraide un lika tūkstošiem pusaudžu aiz bailēm burtiski „pielikt bikses” 1992.gada helovīna svētkos.
Raidījuma vadītāji Maikls Pārkinsons un Sāra Grīna 90 minūtes garā raidījuma laikā izmeklēja poltergeista spokošanos kādā Londonas namā.
Intervējot kaimiņus un demonstrējot biedējošas ainas, viņi mājā atklāja spoka klātbūtni. Spoks mēdza klauvēties pie caurulēm. Šovs kļuva arvien biedējošāks spokam atklājoties arvien pilnīgāk. Viņš kļuva arvien spēcīgāks līdz beigās tas nogalināja abus raidījuma vadītājus. Raidījums izraisīja pretrunīgu viedokļu vētru sabiedrībā.



Svešinieku kāzas
1998.gadā televīzijā tika demonstrēts raidījums par diviem cilvēkiem, kuri pēc piecu sekunžu pazīšanās apprecējās. Deivids un Elizabete Veinliki satikās piecas sekundes pirms kāzām tirdzniecības centrā.

Antropoloģijas students Deivids, nosauca savu kāzu datumu, kas bija 1998.gada 13.jūnijs. Viņa draugi nolēma izvēlēties Deividam līgavu un pēc televīzijas raidījuma demonstrēšanas pieteicās 300 potenciālās līgavas.  
Uzvarot atlases kārtas, Elizabete pirmoreiz ieraudzīja Deividu nepilnu stundu pirms kāzām. Nedaudz vēlāk viņa, stāvēdama mācītāja priekšā greznā kāzu kleitā, teica jāvārdu. Pāris joprojām dzīvo kopā un laimīgā laulībā ir pavadījis 11 gadus. Viņiem ir četri bērni.

Nāve tiešraidē
Džonatans Gudvins 2006.gadā piekrita filmēties raidījumā, kurā viņam bija jāveic dažādi ārkārtīgi bīstami triki.

Visšokējošākais no tiem saucās „karātavu apmānīšana”. Gudvins tika saslēgts rokudzelžos un piesiets stāvam uz šauras laipas ar cilpu kaklā. Viņam tika dotas 30 sekundes lai atbrīvotos no važām vai arī tikt pakārtam.

Triks neizdevās un glābēju komanda knapi paspēja pieskriet un atbrīvot viņa kaklu no virves. Vēl dažas sekundes un viņš kameru priekšā būtu nosmacis.

Tas gan neatturēja pārgalvi vēlāk līst kastē ar 50 000 bitēm un mēģināt ielīst beigtas govs ķermenī.



Lielais donoru šovs
Nīderlandē sabiedrības sašutumu izraisīja televīzijas šovs, kurā trīs cilvēki cīnījās par kāda mirstoša cilvēka nieri. Viņiem bija jāpārliecina mirstošais par to, kāpēc katrs no viņiem būtu pelnījis uzvarēt un tikt pie nieres.


Visiem sācnenšiem tik tiešām bija vajadzīga nieru transplantācijas, bet donors izrādījās kāds aktieris.

Krievu rulete tiešajā ēterā
2003.gada 5.oktobrī Derens Brauns tiešajā ēterā spēlēja krievu ruleti. No 12 000 cilvēku izvēlējās vienu dalībnieku, kuram bija jāpielādē ierocis un jādod Derenam, kurš spēlēja krievu ruleti. Vēlāk izrādījās, ka ierocis bija pielādēts ar tukšu patronu, bet raidījuma veidotāji šo faktu centās slēpt.



Šis tas par Miriamu
Šovā seši vīrieši cīnījās par kādas sievietes sirdi, bet neviens no viņiem pat nenojauta, ka daiļavai patiesībā ir viens noslēpums.
Auditorija no visas sirds juta līdzi uzvarētājam, 21 gadu vecajam Tomam, brīdī, kad brazīliete Miriama paziņoja: „Man patīk ar tevi skūpstīties, bet ir viens noslēpums. Es piedzimu kā vīrietis.”
Toma skatienā bija redzamas šausmas un šis tiešā ētera pazemojums sasniedza augstus reitingus, bet Toms un pārējie pieci dalībnieki vēlāk televīzijas kanālu iesūdzēja tiesā.


kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 763 | Pievienoja: jayart | Datums: 22.03.2010 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Marts 2010  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz