Otrdiena, 16.04.2024, 07:30
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Dzerot rīta kafiju jūs norijat karotīti, jūs...
Atbilžu kopskaits: 24
$

Galvenie » 2010 » Aprīlis » 29

Pēc ziņām par laupītāju, kurš bija ietinis seju tualetes papīrā un mēģināja aplaupīt veikalu ASV Nebraskas štatā, piedāvājam vēl piecas stulbuma ziņā līdzvērtīgas laupīšanas un zādzības.

ASV Nebraskas štatā kāds vīrietis aplaupījis nakts veikalu, par maskēšanās līdzekli izmantojot tualetes papīru, aptinot to sev ap galvu. Kā pavēstīja Linkolnas policija, sestdienas vakarā bruņots vīrietis iebrāzās veikalā un, piedraudot ar nazi, pieprasīja atdot naudu. No nozieguma vietas viņš aizbēga kājām, līdzi aiznesot naudu no veikala seifa.
Policijas pārstāvis piebilda, ka neviens veikala darbinieks nav ievainots. ­


Kāds cits Nebraskas štata laupītājs par labāko maskēšanās līdzekli uzskatīja tukšu alus kārbu. Uzlicis to uz galvas un piedraudot ar dvieli, kurā, iespējams, bija ietīts kaut kas bīstams, viņam izdevās nolaupīt cigaretes aptuveni 50 dolāru vērtībā.

­

Iespaidīga laupīšana izdevās kādam vīrietim Ņūhempšīrā. Viņš mēģināja aplaupīt banku, maskējoties par koku. Vīrietis bija aplīmējis vidukli un galvu ar koka zariem un lapām un pieprasīja naudu. Neskatoties uz to, ka laupītājs nebija bruņots, bankas darbinieki paklausīja vīrieša prasībām un viņam izdevās aizlaisties ar nezināmu daudzumu naudas.
Neskatoties uz zariem un lapām, kas piesedza laupītāja seju, ar videonovērošanas kameru palīdzību policijai izdevās noskaidrot 49 gadus vecā un visnotaļ atjautīgā Džeima Koldvela personību, kurš tika arestēts savās mājās 2007.gadā.


­

Pirms laupīšanas, protams, jāpadomā par maskēšanos. Bet ir cilvēki, kam no domāšanas sāp galva, tāpēc 23 gadus vecais Metjū Alans Maknellijs un 20 gadus vecais Džoijs Lī Millers mēģināja apzagt privātmāju Aijovas štatā, ASV, savas sejas maskējot zem flomasteru tintes kārtas.
Policija ātri vien izskaitļoja noziedznieku automašīnu un liels bija viņu pārsteigums, salonā ieraugot divus jauniešus ar sazīmētām sejām. Noziedzīgais duets nebija bruņojies, bet sazīmētās sejas nevarēja atmazgāt, jo izmantotie flomāsteri bija ūdensizturīgi, padarot viņu sejas sevišķi viegli atpazīstamas. Abi tika aizturēti un apsūdzēti 2.pakāpes laupīšanas izdarīšanā un Maknellijs arī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.


­

Grūti iedomāties vēl muļķīgākus veidus, kā pastrādāt noziegumu, bet laupītāju izdomai nav robežu. Kāds vīrietis nolēma, ka, aptinot seju ar spēcīgu līmlentu, viņš kļūs neatpazīstams. Šādā paskatā viņš ieradās dzērienu veikalā un mēģināja nozagt sīknaudu. Veikala darbinieks zagli laicīgi pamanīja un ironiskā kārtā metās viņam pakaļ ar beisbola nūju, kas bija aptīta ar ...līmlenti.
Zaglis tika aizturēts un policijai nācās krietni pacīnīties, lai dabūtu nost no atjautīgā zagļa sejas līmlentu, kurā bija ietīta Keisija Kazī seja. Viņam izvirzīja apsūdzību trešās pakāpes laupīšanas izdarīšanā. Intervijā televīzijai viņš noliedza izvirzītās apsūdzības un apgalvoja, ka neko sliktu nav izdarījis. „Vai es izskatos pēc laupītāja līmlentā?,” – viņš jautāja žurnālistam.

­

Nesen internetā parādījās video, kurā redzams vēl kāds ar īpašām prāta un fiziskajām spējām apveltīts zaglis. Mēģinot izkļūt no apzagtā veikala, vīrietis izmantoja kāpnes, lai tiktu uz jumta. Diemžēl, ar pirmo mēģinājumu izkļūt no veikala viņam neizdevās, jo viņš nokrita no kāpnēm. Arī ar otro reizi viņam tas neizdevās. Būdams neatlaidīgs, viņš pamatīgi izdemolēja veikalu, nokrizdams veselas sešas reizes. Ar septīto viņam beidzot izdevās veikalu pamest.


­

kasjauns.lv
Kategorija: Video | Skatījumu skaits: 929 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.04.2010 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Aprīlis 2010  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz