Otrdiena, 23.04.2024, 23:29
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs nejauši izdzerat litru petrolejas
Atbilžu kopskaits: 17
$

Galvenie » 2010 » Augusts » 23

Franai Dando ir tik ļoti bail no banāniem, ka pat skatiens uz šiem augļiem liek viņai trīcēt, svīst un pat vemt. 21 gadu vecā meitene ir viena no retajām banānu fobijas upurēm, kas cieš no nepārvaramām bailēm no dzeltenajiem augļiem.

"Tas sākās, kad man bija septiņi gadi un mans brālis jokodamies manā gultā ielika banānu,” stāsta Austrumsaseksā dzīvojošā Dando. „Es jutu tā briesmīgo, vēso mizu un no bailēm burtiski sasalu. Kopš tā laika, redzot banānu, joprojām jūtu šīs šausminošās bailes.”

Jau daudzus gadus Franai nākas izvairīties no banāniem veikalos un augļu vāzēs, ciemojoties pie draugiem. „Es parasti necenšos citiem savas bailes paskaidrot. Es vienkārši saku, ka man nāksies pamest istabu. Tas ir tik apkaunojoši, just tik absurdas bailes”.

Tomēr viņas divus gadus vecais dēls Harisons mīl banānus un tas ģimenē rada ne mazums sarežģītu situāciju. „Man jāizmanto dvielis, lai tos paņemtu, bet lai nomizotu un pasniegtu dēlam, es ģērbju gumijas cimdus”, paskaidro viena no retajām banānu fobijas upurēm.

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 758 | Pievienoja: jayart | Datums: 23.08.2010 | Komentāri (0)


Zinātnieki ir atklājuši, kāpēc iereibušiem vīriešiem patīk gandrīz jebkura sieviete. Kā ziņo Discovery News, izrādās, alkohola ietekmē vīrieši zaudē spēju atšķirt simetriskākās (tātad, arī pievilcīgākās) sieviešu sejas no nesimetriskajām.

Pie šāda slēdziena nonākusi zinātnieku grupa no Londonas, kuras pētījumā piedalījās iereibušu jauniešu grupa un cilvēki skaidrā. Eksperimentā, kurš norisinājās bārā, piedalījās 64 studenti. Puse no viņiem alkoholu nelietoja, bet otra puse savu alkohola patēriņu neierobežoja.

Abām grupām vēlāk tika rādītas fotogrāfijas, kurās redzamas simetrisku un nesimetrisku sejas vaibstu īpašnieces un jauniešiem lūgts izvēlēties, viņuprāt, pievilcīgākās meitenes.

Eksperimenta gaitā atklājās, ka skaidrā esošie jaunieši ir daudz izvēlīgāki – viņi par pievilcīgām atzina meitenes ar pareiziem sejas vaibstiem, bet iereibušajiem patika arī mazāk simpātisko sejas vaibstu īpašnieces.

Zinātnieki tāpat noskaidrojuši, ka, neskatoties uz nespēju alkohola reibumā atšķirt simpātiskākās sievietes no nesimpātiskākajām, vīrieši tomēr ir daudz vērīgāki par sievietēm, attiecībā uz pretējā dzimuma pārstāvju ārieni.

Zinātnieki arī atklāja, ka iereibušās sievietes ir mazāk izvēlīgas, jo vīriešu ārienei nepievērš tik lielu uzmanību kā vīrieši.

Kasjauns.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 777 | Pievienoja: jayart | Datums: 23.08.2010 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Augusts 2010  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz