Ceturtdiena, 28.03.2024, 18:13
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Aizvedat vecomāti uz grupas "Linga" koncertu, šī ir sajūsmā, bet jums šī grupa riebjas, jūs:
Atbilžu kopskaits: 17
$

Galvenie » 2010 » Janvāris » 28

Tā kā daudzi cilvēki ir gatavi iegādāties neskaitāmas pilnīgi nevajadzīgas lietas gan sava dzīvokļa dekorēšanai, gan dāvināšanai mīļiem radiniekiem portāla Mango redakcija ir apkopojusi desmit stulbākās lietas, ko par naudu iespējams iegādāties globālajā tīmeklī internetā.

10. vieta. Ausu fēns

Tā vietā, lai mocītos, pēc dušas izslaukot ausis ar dvieli, ausu fēna lietotāji var atbrīvoties no nepatīkamās mitruma sajūtas nieka 80 sekunžu laikā. Ierīce ir ergonomiska, pievilcīga un darbināma ar baterijām. Turklāt ražotājs piedāvā dažādu krāsu gumijas uzgaļus - katram ģimenes loceklim savu.

9. vieta. Akmens ar USB pieslēgumu

Visbiežāk par mājas mīluli cilvēki izvēlas suni vai kaķi, bet ir arī tādi, kas grib ko neparastāku, piemēram, pie datora pieslēdzamu akmeni. Akmens ir saderīgs ar jebkuru mūsdienu datoru un pieslēdzams pie standarta USB izejas. Potenciālajiem pircējiem jāņem vērā, ka gan pieslēgts, gan nepieslēgts tas dara vienu un to pašu - neko. 

8. vieta. Pēdu solārijs

Pēc šīs preces ražotāju domām, tieši izteikti brūnas un nosauļotas pēdas ir skaistuma un panākumu atslēga. Laimīgie pēdu solārija īpašnieki tagad varēs nekautrējoties novilkt zeķes un parādīt draugiem savas zeltaini brūnās potītes.

7. vieta. Čības ar lampiņām

Par 129 dolāriem nopērkot čības ar lampiņām, nakts pastaigu cienītājiem būs vieglāk izvairīties no ieskriešanas dažādos priekšmetos. Savukārt, lai apskatītu priekšmetus, kas atrodas augstāk, čības var paņemt rokās un nest sev pa priekšu.

6. vieta. Zobu diegs ar bekona garšu

Zobārsti iesaka diegot zobus reizi dienā, lai izvairītos no to bojāšanās un iegūtu patīkamu elpu. Diemžēl šis process ir diezgan garlaicīgs un nepatīkams. Lai to padarītu pievilcīgāku, gardēžiem tiek piedāvāts zobu diegs ar bekona garšu. Līdzīgas preces veģetāriešiem pagaidām nav izstrādātas.

5. vieta. Koferītis banānam

Ērts un izskatīgs plastmasas koferītis, kas neļaus jūsu banānam samīcīties somā. Ražotājs apgalvo, ka tas būs lieliski piemērots līdz pat 90 procentiem banānu. Atlikušos 10 procentus acīmredzot nāksies nest maisiņā.

4. vieta. Gaisa ģitāra

Daži mēdz dziedāt dušā, turot rokā neredzamu mikrofonu, bet citiem patīk muzicēt, spēlējot iedomātu ģitāru. Nopērkot gaisa ģitāru, beidzot radīsies iespēja savu hobiju pacelt jaunā, daudz nopietnākā līmenī. Komplektā ietilpst arī neredzams plektrs, akordi un instrukcijas.

3. vieta. Tualetes minigolfs

Lieliska iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo - vienlaicīgi gan atviegloties, gan uzlabot savas minigolfa prasmes. Komplektā ietilpst viss šādām izklaidēm nepieciešamais, proti, zaļš paklājiņš, divas golfa bumbiņas, nūja un mazs karodziņš. Angļu valodā šīs ierīces nosaukums ir iespaidīgāks - Potty Putter Piddle Poop n' Putt.

2. vieta. Olu kvadrātotājs

Ja kaut ko nespēj paveikt daba, tad palīgā nāk tehnoloģijas. Tiem, kas visu mūžu ir vēlējušies ēst kvadrātveida olas, beidzot ir reāla iespēja īstenot savu seno sapni. Kvadrātotāja darbības mehānisms ir ļoti vienkāršs - plastmasas iekārtā jāievieto nomizota cieti vārīta ola un jāsaspiež līdz tā ieņem trauka formu.

1. vieta. Smaku slāpējošā apakšveļa

Šīs apakšbikses, kas paredzētas cilvēka gāzu izraisīto smaku slāpēšanai, ir aprīkotas ar maināmu filtru, kas sastāv no filca, kokogles un stiklplasta slāņiem. Pēc izgatavotāja domām, šādas veļas nēsātājs var droši atbrīvoties no gāzēm publiskās vietās, nebaidoties, ka kāds sajutīs nepatīkamo aromātu. Diemžēl skaņa joprojām būs dzirdama.

mango.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 971 | Pievienoja: jayart | Datums: 28.01.2010 | Komentāri (0)


Foto: draugiem.lv
Ceturtdiena, 28.janvāris (2010), plkst.10:56 | Portāls nra.lv, Olga Veģe

Portāls "draugiem.lv”, kurā Latvijas iedzīvotāji izveidojuši nu jau miljonu profilu, drīzumā ieplānojis mainīt sākuma lapas un profila lapu dizainu. To nra.lv apliecināja draugiem.lv radošais direktors Guntars Meluškāns.

"Nekāda revolūcija gan nenotiks,” atzina G. Meluškāns. „Tas ir ļoti uzmanīgs darbs, jo daudzi lietotāji savu profilu uztver kā privāto teritoriju. Tādēļ visi uzlabojumi būs ķirurģisks, ļoti uzmanīgs darbs.”

Konkrēti termiņi, kad mainīsies draugiem.lv izskats, netiek minēti, jo pagaidām visas radošās idejas vēl neesot pat „uzliktas uz papīra”. Tiesa, tiek solīts, ka ierastā, draugiem.lv raksturīgā vizuālā noformējuma oranžā krāsa netiks mainīta. Tāpat netikšot mainītas dažādās funkcijas un rīki. Izmaiņas skars vienīgi stila elementus, tāpat tikšot novērsts informatīvais pārsātinājums. Portāls kļūšot pārskatāmāks un parocīgāks.

G. Meluškāns arī atgādināja, ka zināmas izmaiņas draugiem.lv jau piedzīvojis arī līdz šim. Pērnā gada laikā pakāpeniski tika mainīta „domubiedru” sadaļa, arī fotogaleriju izskats. Tagad kārta pienākusi centrālajai lapai un lietotāju profiliem.


nra.lv


Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 825 | Pievienoja: jayart | Datums: 28.01.2010 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Janvāris 2010  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz