Ceturtdiena, 28.03.2024, 17:32
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Televizorā jau trešo dienu neko nerāda, jūs...
Atbilžu kopskaits: 26
$

Galvenie » 2012 » Decembris » 04

Otrdienas vakarā tika pārrakstīta soctīkla „Facebook” vēsture: loterijas biļete ar skaitļiem, kas tikuši pie 588 miljonu dolāru lielā laimesta, kļuva par visvairāk skatīto attēlu „Facebook” pastāvēšanas vēsturē. Diemžēl autors izrādījās blēdis.


asjauns.lv jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā amerikāņi kļuva vai traki, masveidā iegādājoties loterijas biļetes spēlei „Powerball lottery”, kurā bija iespējams laimēt milzīgu laimestu – 588 miljonus ASV dolāru. Ceturtdien no aizokeāna pienāca ziņas, ka kādam tiešām paveicies... Pat diviem cilvēkiem!

Tobrīd puisis, kurš sevi nosauca par Danielu, sociālajā tīklā „Facebook” ievietoja priecīgu fotogrāfiju ar savu plato smaidu un uzvarējušajiem cipariem uz biļetes. Turklāt viņš parakstīja bildi ar vārdiem „Izskatās, ka atlikušo dzīvi man vairs strādāt nevajadzēs. Došu 1 miljonu dolāru kādam no tiem, kas „pados” šo bildi tālāk,” piebilstot, ka laimīgo miljona ieguvēju izvēlēsies izlozes kārtībā.

Nepārspējamā ātrumā ļaudis dalījās ar bildi arvien ar citiem lietotājiem. Neilgā laika posmā fotogrāfijas skatījumu skaits sasniedza miljonu, un pirmdienas rītā tika fiksēti 2 miljoni „I like”, kas nozīmē, ka puiša meistardarbs kļuva par visvairāk „šēroto” bildi šajā sociālajā tīklā.

Pat slavenā fotogrāfija, kuru tūdaļ pēc uzvaras ASV prezidenta amatā sociālajos tīklos publicēja  Baraks Obama (apskaušanās ar sievu Mišelu) neguva tādu rezonansi kā šī, kas piedāvāja katram kļūt par miljona īpašnieku, ja vien viņš dalās ar apskatāmo kadru. Ar Obamas triumfa fotogrāfiju dalījās nedaudz mazāk par miljonu „Facebook” lietotāju.

Diemžēl nupat noskaidrojies, ka Daniels bijis blēdīgs jokdaris, un viņš nav populārās loterijas neticamais veiksminieks. Atklājās arīdzan, ka vīrieti nesauc Daniels, bet gan Dereks.

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 884 | Pievienoja: jayart | Datums: 04.12.2012 | Komentāri (0)


Ja nu tev ļoti patīk dziedāt dušā, tev varētu patikt brīnums, ko izveidojuši Kohler. Kohler izveidojuši dušu - skaļruni. Tā ir duša, kuras pašā centrā iemontējas izņemams skaļrunis...


Skaļrunis montējas klāt uz magnētiem, līdz ar to ir viegli ieliekams un izņemams. Tas ir nevis kaut kāds skaļrunis, bet Bluetooth skaļrunis, kas atskaņos mūziku no tava telefona vai planšetdatora. Perfekts salikums, lai dziedātu dušā būtu ūdens izturīgs telefons + šī muzikālā duša. Šī prieka cena - 199 $. Ja nu tu nevari bez šīs dušas izdzīvot, te to var pasūtīt.

kakao.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1123 | Pievienoja: jayart | Datums: 04.12.2012 | Komentāri (0)


Vistas ola ir uzturā izmantojams produkts, kura tradicionālajai pagatavošanai ir nepieciešams vai nu katliņš ar vārošu ūdeni, vai karsta panna.
Dodoties pārgājienā vai atpūšoties pie dabas, šādas uzpariktes ne vienmēr var paņemt līdzi. Taču tas nenozīmē, ka diena pēc teltī pavadītas nakts nevarētu sākties ar svaigi vārītu olu.

Krievu izgudrotāju grupa, kas pazīstama ar nosaukumu KIAN, ir izstrādājuši īpašu vienas olas iepakojumu Gogol Mogol. Tas sastāv no kartona ārējā slāņa un vairākiem īpašu ķīmisku vielu iekšējiem slāņiem.

 


Ķīmiskās vielas šajos slāņos savā starpā sāk reaģēt un izdala siltumu, tiklīdz tiek noplēsta īpaša izolējošā lente, un ola ir gatava ēšanai divu minūšu laikā, vēsta The Sun.

Gogol Mogol iepakojums nupat ir saņēmis Eiropas Iepakojuma dizaina asociācijas balvu.

«Mūsu produkts ir parasta ola neparastā iepakojumā. Laiks, kas nepieciešams olas pagatavošanai, ir pāris minūtes. Pēc olas izvārīšanas iepakojums ir metams ārā; otrreiz to izmantot nevar,» - tā kāds KIAN pārstāvis. «Gogol Mogol ir ekoloģiski tīrs projekts, un es uzskatu, ka šā produkta patērētājs būs cilvēks, kuram ir svarīga vides aizsardzība un arī veselīgs dzīvesveids.»



tvnet.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1177 | Pievienoja: jayart | Datums: 04.12.2012 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Decembris 2012  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz