Piektdiena, 29.03.2024, 15:56
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Guļot vannā, jūs domājat par:
Atbilžu kopskaits: 26
$

Galvenie » 2012 » Decembris » 06

Ķīnā sarīkots šajā valstī pirmais brīvdabas masturbēšanas čempionāts, lai atzīmētu pasaules dienu cīņai pret HIV/AIDS.

Kā novēroja ārvalstu žurnālisti, čempionāta rīkotāju nodomi neapšaubāmi bijuši labi domāti, bet daži no dalībniekiem nodevušies sacensībai "gluži kā izolācijā esoši šimpanzes", kas izraisījis nepatiku daļā skatītāju.

Tāpat radies jautājums, vai tiešām šādi var veicināt informētību par AIDS vai pamudināt cilvēkus izsargāties no seksuāli transmisīvām slimībām.

Ķīnas pirmajā masturbēšanas čempionātā Guandžou provincē piedalījās septiņi vīrieši un trīs sievietes. Kā jau rīkotāji bija cerējuši, preses klātbūtne festivālā bija nodrošināta.

Dalībnieku pirmais uzdevums bija papriecāties ar piepūšamajām lellēm un citām pieaugušo rotaļlietām, bet pēc tam viņi nodevās sevis apmierināšanai, aizsedzot intīmās ķermeņa daļas ar nelielām plastmasas bļodiņām.

Uz pasākuma skatuves novietotais plakāts solīja čempiona titulu tam dalībniekam, kurš masturbēs visilgāk, bet otrās vietas ieguvējs būs ātrākais finišētājs. Uzvarētāju vārdus žurnālistiem uzreiz pēc pasākuma tomēr neatklāja.

Masturbēšanas festivāla rīkotājs bija vai nu privātpersona, vai skaitliski neliela organizācija, bet dalībnieku nopietnības līmenis bija pienācīgs, jo uzvarētājiem tika solītas arī sponsoru balvas.

Rīkotāju pārstāvis izteicās, ka ideja aizgūta no pasaulē zināmā masturbēšanas čempionāta Masturbate-a-thon. Viņaprāt, Ķīnai vajadzētu piedalīties šī gada sacensībā, lai "mazliet atslābinātos".


delfi.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 972 | Pievienoja: jayart | Datums: 06.12.2012 | Komentāri (0)


LG Electronics (LG) apliecinājuši savu spēju ražot augstas kvalitātes un izturīgas veļas mašīnas. Kā pierādījums tam kalpo pārsteidzošs atklājums par 1988.gada veļas mašīnas modeli, kas veikusi aptuveni 2600 mazgāšanas ciklus ceturtdaļgadsimta garumā un joprojām ir teicamā darba kārtībā. Šī veļas mašīna bija viena no pirmajām mājsaimniecības precēm, ko kāds jauns pāris iegādājās tajā pašā gadā, kad notika Seulas vasaras Olimpiskās spēles. Īpašnieki izteikuši lielu atzinību un mīlestību pret veco un izturīgo veļas mazgājamo mašīnu, kas vairāk nekā divas dekādes bijusi daļa no viņu saimniecības.

LG tika patīkami pārsteigti, kad saņēma Seulas pāra dāvinājumu – vecu, taču rūpīgi uzturētu LG veļas mazgājamo mašīnu. Precētais pāris to iegādājās tālajā 1988.gadā, un tā tikusi izmantota vidēji divas reizes nedēļā visus nākamos divdesmit piecus gadus. Veicot aprēķinus, kopā tika izmazgātas apmēram 10 tonnas veļas. Kad iznāca šis modelis ar piecu kilogramu ietilpību, tas bija lielākais pieejamais variants, kas turklāt vēl piedāvāja rūpīgu veļas mazgāšanas un augstu efektivitātes līmeni. Šī LG veļas mašīna arī bija viens no pirmajiem modeļiem ar pašdiagnozes funkciju, kas informēja, ja radās kāda problēma.

Seulas pāris cer, ka viņu lolotais dāvinājums ļaus arī citiem novērtēt lieliskās priekšrocības pērkot kvalitatīvās LG preces. Kā simbolisku pateicību, uzņēmums pārim uzdāvināja vienu no saviem jaunākajiem veļasmašīnu modeļiem ar 6 Motion Direct Drive tehnoloģiju un Inverter Direct Drive motoru, kurai turklāt ir arī 10 gadu garantija. Turpretīm vecā veļas mašīna atradīs sev jaunas mājas - veļas mašīnu izstāžu zālē LG Changwon rūpnīcā.

datuve.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1099 | Pievienoja: jayart | Datums: 06.12.2012 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Decembris 2012  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz