Ceturtdiena, 25.04.2024, 21:38
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Aizvedat vecomāti uz grupas "Linga" koncertu, šī ir sajūsmā, bet jums šī grupa riebjas, jūs:
Atbilžu kopskaits: 17
$

Galvenie » 2009 » Jūlijs » 1 » Pašnāvību izdarījuši jau 12 Maikla Džeksona fani
13:21
Pašnāvību izdarījuši jau 12 Maikla Džeksona fani

Vismaz divpadsmit mirušā popmūzikas karaļa Maikla Džeksona fani pēc traģiskās vēsts par elka nāvi padarījuši sev galu. Tā ārzemju medijiem pavēstījis pasaulē lielākā Džeksona fanu kluba MJJcommunity vadītājs Gerijs Teilors 


Teilors atzinis, ka pats Džeksons nekādā gadījumā nebūtu vēlējies, lai viņa fani izlemtu doties nāvē, tomēr brīdinājis, ka pašnāvību vilnis varētu turpināties. 

Fanu kluba vadītājs norādījis, ka īpaši izteikti depresija Džeksona pielūdzējus skars pēc mūziķa bērēm, kad fani aptvers, ka viņu dievinātais cilvēks patiešām nekad neatgriezīsies. 

Kā jau Mango rakstīja, aizvadītajā ceturtdienā mirušā Maikla Džeksona bēru datums vēl nav nosaukts, kā arī oficiāli nav zināms mūziķa nāves iemesls. Sabiedrībā un masu medijos tiek izteikti dažādi minējumi, bet visā pasaulē miljoniem Džeksona talantu pielūdzēju dažādos veidos piemin aizgājušo elku.

Piemēram, Ukrainā Zaparožjes apgabala padomes deputāti vērsušies Ukrainas Augstākajā Radā ar lūgumu pārdēvēt ciematu Oktjabrskoje Maikla Džeksona vārdā. Pagaidām gan vēl nav zināms, vai padomes locekļi šo lūgumu akceptēs. 


Kamēr pasaule sēro un piemin aizgājušo mākslinieku, Džeksona bijusī sieva Debora Roja nākusi klajā ar apgalvojumu, ka mūziķis nav abu savu vecāko bērnu – 12 gadus vecā Maikla Džozefa jeb Prinsa un 11 gadus vecās Parisas - bioloģiskais tēvs, un abi bērni ieņemti no nezināma donora, ziņo ārvalstu mediji.

Tikmēr Džeksona mātei Ketrīnai Džeksonei ar tiesas lēmumu piešķirtas pagaidu aizbildņa tiesības uz viņas trim mazbērniem. Tāpat Ketrīna vēlas iegūt tiesības pārvaldīt mūziķa bērnu īpašumus, kuru vērtība gan pagaidām nav zināma.

Ar atmiņām par Džeksona pēdējo dzīves dienu ar medijiem paspējis dalīties kompānijas AEG Live direktors Rendijs Filipss. Firmas, kura nodarbojās ar dziedātāja Londonas koncertu organizēšanu, vadītājs atklājis, ka savas dzīves pēdējā dienā Džeksons trīs stundas bez apstājas esot dejojis un juties lieliski.

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 818 | Pievienoja: jayart | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Jūlijs 2009  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz