Ceturtdiena, 25.04.2024, 13:49
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs kādu rītu nopērkat 15 litrus piena un 7 kg biezpiena
Atbilžu kopskaits: 18
$

Galvenie » 2009 » Jūlijs » 29

Šīs nedēļas sākumā kļuvis zināms, ka no morga, kur šobrīd glabājas nesen mirušā „popmūzikas karaļa” Maikla Džeksona (attēlā) mirstīgās atliekas, pazudusi deguna protēze, ko dziedātājs valkājis gandrīz desmit gadus. 


Mango jau ziņoja, ka pēc publiskās atvadu ceremonijas, kas notika 7. jūlijā Losandželosas arēnā Staples Center, mūziķa ķermenis slepeni tika pārvests uz Forest Lawn kapsētu Holivudā un atstāts tās velvē. Vēlāk drošības nolūkos zārks tika pārvietots uz kapsētas galvenās baznīcas pagrabu.

Kāds liecinieks, kurš piedalījies dziedātāja līķa apskatē un vēlējies palikt anonīms, amerikāņu presei pastāstījis: „Maikla seja, kura tika pakļauta tik daudzām sāpīgām operācijām un kuru viņš gadiem centās slēpt no publikas, bija atsegta, un uz to krita spilgta gaisma. Protēzes, kuru viņš parasti piestiprināja traumētajam degunam, nebija. Tās vietā bija redzami skrimšļu gabaliņi!"

Ziņas par to, ka pēc vairākām neveiksmīgām operācijām dziedātāja deguns gandrīz pilnībā sadrupis, pasaules presē parādījās aptuveni pirms desmit gadiem, un eksperti to saistīja ar nekrozi jeb ļaundabīgu skrimšļu sairšanu.

Zināms, ka Džeksonam deguna protēze bija nepieciešama ne tikai estētisku apsvērumu dēļ, bet arī, lai būtu vieglāk elpot, un ik reizi, kad dziedātājs bez protēzes parādījās sabiedrībā, viņa seju klāja bieza tonējoša grima kārta.

Pirms dažām dienām Maikla Džeksona brālis Džermains atzina, ka apbedīšanas juridiskās nianses ir gandrīz nokārtotas un mūziķis tomēr tiks apglabāts viņa rančo Nekurzemē. „Savā burvju pasaulē viņam būs labi un mierīgi," piebildis Džermains Džeksons.

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 922 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.07.2009 | Komentāri (0)

Rudenī Lielbritānijas kinoteātros tiks demonstrēta šausmu filma Kolins (Colin), kuras veidošana izmaksājusi 45 britu mārciņas (36,5 latus), vēsta britu laikraksts The Guardian. 



Kā atklājis projekta autors Marks Praiss, viņa darbs tapis 18 mēnešus, filmējot to Londonā un Velsā brīvajos brīžos. Pārējā laikā 30 gadus vecais vīrietis strādāja par kurjeru kompānijā Creative Couriers.

Filma vēsta par kādu vīrieti vārdā Kolins, ko sakož zombijs. Pēc kodiena Kolins nomirst, bet pēc tam pats atdzimst kā asinskārs dzīvais mironis. Skatītājiem tiek piedāvāts ieskats viņa metamorfozēs un daudzveidīgajā ēdienkartē.

Filmu izplatīs kompānija Kaleidoscope Entertainment, un uz ekrāniem tā nonāks Helovīna svētku laikā.

Praiss, kas pats ne tikai uzņēmis filmu, bet arī rakstījis scenāriju un to producējis, atzinis, ka nespēj vien noticēt, ka viņa filmu rādīs visā Lielbritānijā. "Viss šis projekts ir pilnīgs neprāts. Ja jūs man teiktu, ka filmu rādīs kinoteātros, kad es pirmo reizi ķēros pie tā, es vienkārši tam nenoticētu. Kad man to pateica, es patiešām nodomāju, ka tas ir joks."

"Es ceru, ka tas iedrošinās arī citus ņemt rokās videokameras un uzņemt filmas. Tā parāda, ka nav nepieciešams tūkstošiem un tūkstošiem mārciņu, lai uzņemtu filmu."

Iepriekš filma tika demonstrēta Kannu filmu festivālā, kur tā izraisīja lielu saviļņojumu. Nākamajā mēnesī tā tiks rādīta šausmu un fantāzijas filmu festivālā Frightfest Londonā.

Filmas reklāmas treileri varat noskatīties tās reklāmas kampaņas oficiālajā mājaslapā.

mango.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 908 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.07.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Jūlijs 2009  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz