Ceturtdiena, 25.04.2024, 17:51
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs ejat gūžas apļošanas kursos. Visiem sanāk, bet jums neizdodas pareizā figūra. Jūs:
Atbilžu kopskaits: 22
$

Galvenie » 2009 » Jūlijs » 01

Viens no tīmeklī populārākajiem torrentu trekeriem The Pirate Bay vienmēr ir izcēlies ne vien ar savu tehnisko darbību, bet arī iesaistīšanos politiskas dabas batālijās aizstāvot vārda brīvību un aktīvi atvairot un cīnoties ar autortiesību pārstāvjiem. The Pirate Bay vienmēr ir vajājuši tiesībsargi un kādu laiku atpakaļ The Pirate Bay pat noorganizēja akciju ar nodomu nopirkt savu salu (pamestu naftas platformu) un nodibināt republiku uz kuru neattiektos kādas citas valsts likumi. Plāni ambiciozi, taču jebkurā gadījumā lielisks reklāmas gājiens no viņu puses. Pavisam nesen, aprīlī tiesa servisa izveidotājiem piesprieda viena gada cietumsodu un 3,6 miljonu dolārus lielu soda naudu par autortiesību pārkāpumiem. Taču pat šādas sankcijas nav apturējušas jaunos censoņus un pirms dažām dienām oficiāli dienasgaismu ir ieraudzījis The Pirate Bay cilvēku veidots YouTube slepkava - VideoBay par kuru jau rakstīja Artis no pods.lv.

Šodien The Pirate Bay izplatījuši publisku paziņojumu par to, ka līdz ar šī gada augustu viņiem mainās vadība un savā ziņā leģendārā servisa jaunais saimnieks ir kāda programmatūras kompānija Global Gaming Factory X, kas par The Pirate Bay ir gatava maksāt 60 miljonus zviedru kronu (kas dolāros sanāk aptuveni 7,8 miljoni). Pirāti gan cenšas mierināt lietotājus, ka nav pamata uztraukumiem un, ka šāds gājiens ir nepieciešams, lai The Pirate Bay nebeigtu savu darbību.

Es pats diezgan regulāri izmantoju šo konkrēto trekeri, lai tiktu pie sev vajadzīgajām lietām lietiņām un savā ziņā šis jaunums man vieš bažas par servisa nākotni. Ja agrāk viņi bija spējuši sevi pozicionēt kā totālus autortiesību un citu saistošo likumu piedrāzējus un es kā lietotājs varēju gulēt mierīgi, tad tagad es ne īsti ticu kāda informācija un kam tiks nodota man par to nezinot. Protams, Latvijā par šādām lietām vēl kādu laiku nav jāuztraucas, jo kaut kā nedomāju, ka citu valstu likumi spēs skart average Janis un mūsu pašu varas iestādes aizņemtas tramdot un likvidējot vietējos sīkos nīkuļus Direct Connect hubus un trekerus. Tomēr pieņemu, ka ārzemju publikai te varētu būt arī kādi savādāki viedokļi šajā jautājumā.

krizdabz.lv

Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 873 | Pievienoja: jayart | Datums: 01.07.2009 | Komentāri (0)

Savas pastāvēšanas vēsture iPhone ticis aprīkots ar dažādiem aksesuāriem, tajā skaitā arī ar vibratoru. Līdz šim seksa rotaļlietu bija iespējams pievienot telefona aparātam, bet tagad tas iemontēts pašā telefonā. 


Pievienojamā programma MyVibe no kompānijas MyPleasure.com kļuvis par pirmo un pagaidām vienīgo seksa programmu, kad oficiāli pieejama kompānijas Apple interneta veikalā. 

Nelielajā programmā iestrādāts jaudīgs vibrators ar simts ātrumiem, kas spēj strādāt dažādos režīmos pat tad, kad ekrāns ir izslēgts un neviens pat nenojauš, ar ko nodarbojas meitene, turot starp kājām savu telefonu. 

Kāda seksuālo jautājumu eksperte gan nokritizējusi jaunievedumu, apgalvojot, ka vibrāciju intensitāte ir nepietiekama, lai sasniegtu orgasmu, jo vibrāciju stiprumu ierobežo telefona aparāta tehniskie uzstādījumu. 

Tomēr seksoloģe atzinusi, ka orgasms ne vienmēr ir svarīgākais, un mudinājusi sievietes izklaidēties jebkurā vietā, jo pat visvājākās vibrācijas spējot „uzlādēt" sievieti uz visu dienu.

mango.lv

Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 848 | Pievienoja: jayart | Datums: 01.07.2009 | Komentāri (0)

Vismaz divpadsmit mirušā popmūzikas karaļa Maikla Džeksona fani pēc traģiskās vēsts par elka nāvi padarījuši sev galu. Tā ārzemju medijiem pavēstījis pasaulē lielākā Džeksona fanu kluba MJJcommunity vadītājs Gerijs Teilors 


Teilors atzinis, ka pats Džeksons nekādā gadījumā nebūtu vēlējies, lai viņa fani izlemtu doties nāvē, tomēr brīdinājis, ka pašnāvību vilnis varētu turpināties. 

Fanu kluba vadītājs norādījis, ka īpaši izteikti depresija Džeksona pielūdzējus skars pēc mūziķa bērēm, kad fani aptvers, ka viņu dievinātais cilvēks patiešām nekad neatgriezīsies. 

Kā jau Mango rakstīja, aizvadītajā ceturtdienā mirušā Maikla Džeksona bēru datums vēl nav nosaukts, kā arī oficiāli nav zināms mūziķa nāves iemesls. Sabiedrībā un masu medijos tiek izteikti dažādi minējumi, bet visā pasaulē miljoniem Džeksona talantu pielūdzēju dažādos veidos piemin aizgājušo elku.

Piemēram, Ukrainā Zaparožjes apgabala padomes deputāti vērsušies Ukrainas Augstākajā Radā ar lūgumu pārdēvēt ciematu Oktjabrskoje Maikla Džeksona vārdā. Pagaidām gan vēl nav zināms, vai padomes locekļi šo lūgumu akceptēs. 


Kamēr pasaule sēro un piemin aizgājušo mākslinieku, Džeksona bijusī sieva Debora Roja nākusi klajā ar apgalvojumu, ka mūziķis nav abu savu vecāko bērnu – 12 gadus vecā Maikla Džozefa jeb Prinsa un 11 gadus vecās Parisas - bioloģiskais tēvs, un abi bērni ieņemti no nezināma donora, ziņo ārvalstu mediji.

Tikmēr Džeksona mātei Ketrīnai Džeksonei ar tiesas lēmumu piešķirtas pagaidu aizbildņa tiesības uz viņas trim mazbērniem. Tāpat Ketrīna vēlas iegūt tiesības pārvaldīt mūziķa bērnu īpašumus, kuru vērtība gan pagaidām nav zināma.

Ar atmiņām par Džeksona pēdējo dzīves dienu ar medijiem paspējis dalīties kompānijas AEG Live direktors Rendijs Filipss. Firmas, kura nodarbojās ar dziedātāja Londonas koncertu organizēšanu, vadītājs atklājis, ka savas dzīves pēdējā dienā Džeksons trīs stundas bez apstājas esot dejojis un juties lieliski.

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 817 | Pievienoja: jayart | Datums: 01.07.2009 | Komentāri (0)

Skandalozais vācu ārsts anatoms Ginters fon Hāgens, saukts arī par Doktoru Nāvi, paziņojis, ka gatavojas balzamēt Maikla Džeksona ķermeni.

Ginters fon Hāgens apgalvo, ka M. Džeksons iepriekš izteicis vēlmi balzamēt savu ķermeni
Hāgens apgalvo, ka tāda bijusi dziedātāja vēlme. Par to viņi abi vienojušies pirms dažiem mēnešiem, raksta „The Daily Mail”. 
Hāgens gatavojas Džeksona līķi balzamēt poliuretānā, izmantojot ārsta izgudroto un patentēto plastifikācijas metodi, kā arī izstādīt to vispārējai apskatei jūlija beigās. Hāgens tāpat apgalvo, ka viena no M. Džeksona vēlmēm bijusi pēc nāves „saplūst” kopā ar mērkaķēnu Bablu, kuru Hāgens plastificējis pirms vairākiem gadiem. Dziedātāja mērkaķēna iebalzamētais ķermenis atrodos Londonas izstāžu centrā O2. 
Pagaidām neviens no M. Džeksona ģimenes locekļiem nav apstiprinājis Doktora Nāves ieceri. 


kasjauns.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 821 | Pievienoja: jayart | Datums: 01.07.2009 | Komentāri (0)

Es esmu meitene, man ir 12 gadi, un man vēl nav bijis sex. Es ļoti pārdzīvoju, jo visi no manas klases jau to ir darījuši, un tad, kad viņi prasa man, vai es arī esmu, man ir kauns atbildēt, ka ne. Bet vienreiz es pateicu savai draudzenei, un viņa smējās un pateica visiem pārējiem. Ko man darīt? Kur man atrast džeku, kas gribētu ar mani sexu? Lūdzu, lūdzu, publicējiet manu vēstuli, jo es domāju, ka daudziem ir tāda pati problēma, un par to ir jārunā. Paldies!



Sveika! Tavā vēstulē ir daži ļoti patiesi vārdi: par to patiesi ir jārunā, jo izskatās, ka taviem klasesbiedriem galvā ir pamatīgs «ķīselis». Pirmkārt, 12 gadu vecumā sekss ir nepieļaujams kaut vai tāpēc, ka tavs organisms vēl nav izaudzis, attīstījies un nobriedis. To pašu var teikt par garīgo briedumu. Ja kāds no taviem klasesbiedriem patiešām nevis fantazē un lielās par nenotikušām lietām, neko labu tas viņam vai viņai nedarīs. Savukārt, ja 12 gadu vecu pusaudzi seksuālās attiecībās iesaista par viņu vecāks jaunietis, tas jau ir noziegums, kas var tikt smagi sodīts. Un, lūdzu, netici visiem tiem stāstiem — patiesība visbiežāk ir tāda, ka pusaudži izgudro šādus stāstiņus, lai palielītos un izskatītos pieaugušāki savās un citu acīs.

apollo.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 814 | Pievienoja: jayart | Datums: 01.07.2009 | Komentāri (0)

Kā šodien raksta laikraksts The Sun,pēc Maiklam Džeksonam veiktās sekcijas kļuvuši zināmi šokējoši fakti par viņa veselības stāvokli.

M. Džeksona kuņģī patologoanatomi atrada vien tabletes. Dziedātājs barību uzņēma tikai reizi dienā. Nāves brīdī viņš bija ļoti novājējis.
Eksperti konstatēja, ka dziedātājam bija lauztas vairākas ribas – acīmredzot no neveiksmīgas sirds masāžas veikšanas. Četru dūrienu pēdas sirds apvidū liecina, ka viņu mēģināja atdzīvināt ar adrenalīna palīdzību. Trīs no šo injekciju dūrieniem trāpījušas sirds sienā, bet viena ribā.
Sekcijā atklājušies arī zilumi uz ceļiem un apakšstilbiem, rētas uz muguras, kas liecina par nesenu kritienu.

M. Džeksona ķermenis sastāvēja no daudzām brūcēm, kā minimums viņam bija veiktas 13 plastiskās operācijas. No ķirurģiskās iejaukšanās visvairāk cieta viņa kādreiz skaistā seja, kura bija nosēta ar brūcēm. Deguna starpsiena bija pilnīgi sabrukusi. M. Džeksonam pilnīgi nebija matu – viņš nēsāja parūku.

Eksperti izsaka arī pārsteigumu par to, kā ārsts novietojis Maikla ķermeni, visiem mediķiem zināms, ka tas jānovieto uz cietas virsmas ar seju uz augšu, ko ārsts gan neesot izdarījis.
Pēc dažām ziņām, Maikla Džeksona ģimene gatavojas sūdzēt tiesā ārstu.


Abu vecāko atvašu māte Debija Rova nākusi klajā ar sensacionālu paziņojumu: Prinss Maikls un Parisa nemaz neesot Džeko bioloģiskie bērni! Ekskluzīvā intervijā viņa apliecinājusi, ka bērni nākuši pasaulē mākslīgās apaugļošanas ceļā un spermas donors neesot zināms. Vēl vairāk viņa paziņojusi , ka nevēlas uzņemties nekādas rūpes par bērniem.
Maikla Džeksona bērni pašlaik atrodas viņa mātes aprūpē.

Maikla Džeksona māte centīsies iegūt aizbildniecības tiesības pār popmūziķa trīs bērniem, paziņojis dziedātāja ģimenes advokāts.

Džeksona māte Keterīna Džeksone, kas rūpējas par 12 gadus veco Princi Maiklu, 11 gadus veco Perisu un septiņus gadus veco Princi Maiklu II kopš dziedātāja negaidītās nāves 25.jūnijā, ļoti mīl bērnus un vēlas kļūt par viņu aizbildni.

skatiens.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 941 | Pievienoja: jayart | Datums: 01.07.2009 | Komentāri (0)

Maikls Džeksons, kurš pēdējos gados nonācis milzīgā parādu jūgā, slepus radījis apmēram 200 dziesmas, tiesības uz kurām viņš nodevis speciālam saviem bērniem izveidotam fondam.



Par to 29. jūnijā ziņo Londonas avīze „Daily Express”. Liela daļa no šīm dziesmām ir veltīta dabas aizsardzības tēmai. Eksperti minēto dziesmu kolekciju novērtējuši 100 miljonu dolāru apmērā. Turklāt M. Džeksona kreditori nevarēs tikt klāt šiem līdzekļiem, jo tie ir aizsargāti ar īpašu statusu.
Tikmēr Amerika gatavojas krāšņākajām bērēm, kādas šai valstī nav piedzīvotas kopš Elvisa Preslija laikiem. Protams, dienas kārtībā ir arī jautājums par M. Džeksona testamentu. Dziedātāja tēvs Džo atzīst: „Radinieki nevar piekļūt testamentam. Maikla juristi mums nedod iespēju ar to iepazīties.”

kasjauns.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 821 | Pievienoja: jayart | Datums: 30.06.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Jūlijs 2009  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz