Otrdiena, 23.04.2024, 11:46
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Pastnieks atnes jums veselu maisu brošūru par satiksmes noteikumiem
Atbilžu kopskaits: 12
$

Galvenie » 2009 » Augusts » 8 » Poļi baidās, ka Madonna koncertā sāks masturbēt
14:47
Poļi baidās, ka Madonna koncertā sāks masturbēt

„Popmūzikas karalienes” Madonnas (attēlā) gaidāmais koncerts Polijā sadusmojis kādu katoļu grupu, kas lūgusi Varšavas domi atcelt uzstāšanos, jo tā sakrīt ar baznīcas svētkiem – Jaunavas Marijas Debesbraukšanas dienu. 


"Dziedātāja Madonna ir perversa," ziņu paziņojis Ticības un tautas tradīciju aizsardzības komitejas Pro Polonia vadītājs Marians Brudziņskis. "Viņa vēlas būt skandaloza, izrādīt savu ķermeni, savu erotismu. Tikpat labi viņa narkotiku iespaidā uz skatuves var sākt masturbēt," norādīja Brudziņskis. "Madonna ir Jaunavas Marijas anti-ikona - to viņa ir pierādījusi neskaitāmas reizes, izņirgājoties par katoļu ticību." 

"Pārceļot viņas koncertu dienu vēlāk vai samainot to ar koncertu Prāgā 13. augustā, problēma noteikti tiktu atrisināta," piebilda Brudziņskis. 

Madonnas Varšavas koncerta datums sakrīt ar Jaunavas Marijas Debesbraukšanas svētkiem - dienu, kad vairums Polijas katoļu svin Jēzus mātes uzņemšanu debesīs. Tā ir arī diena, kad poļi svin 1920. gada uzvaru pār boļševikiem karā starp Poliju un Padomju Savienību jeb "brīnumu pie Vislas". 

Bez lūguma Varšavas domei atcelt koncertu komiteja nosūtījusi vēstuli ar lūgumu iejaukties arī Polijas prezidentam Leham Kačiņskim. Neskatoties uz to, ne Polijas katoļu baznīca, ne labējās politiskās partijas un pat ne ultrakonservatīvais katoļu radio Radio Maryja nav atbalstījis Brudziņska viedokli. 

Tomēr Madonnas koncerta datuma izvēli kritizējis politiķis un Nobela prēmijas laureāts Lehs Valensa. "Šajā dienā, kas ir lieli svētki Polijas tautas reliģijā, nevajadzētu būt nekādām sadursmēm. Es nevēlos, lai kāds šajā dienā iejaucas manās lūgšanās. Man patīk Madonna kā dziedātāja, taču šajā dienā es gribu, lai man ir iespēja domāt un lūgties," norādīja Valensa. 

Piektdien kļuvis zināms, ka Madonna atcēlusi savu koncertu Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā, kas bija paredzēts 20. augustā. Kā vēsta Slovēnijas prese, tas noticis bēdīgo biļešu pārdošanas rādītāju dēļ - koncerta organizatori pārdevuši vienīgi 7000 biļešu no plānotajiem 63 tūkstošiem biļešu (savulaik līdzīgu iemeslu dēļ šajā pilsētā tika atcelts arī Maikla Džeksona koncerts).

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 923 | Pievienoja: jayart | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Augusts 2009  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz