Sestdiena, 20.04.2024, 02:08
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Pastnieks atnes jums veselu maisu brošūru par satiksmes noteikumiem
Atbilžu kopskaits: 12
$

Galvenie » 2009 » Augusts » 08

Britu tūristu, jo īpaši britu vīriešu uzvedība un izdarības tracina ne tikai Rīgas mēru Nilu Ušakovu un pilsētas iedzīvotājus. Apreibušie briti paguvuši nokaitināt cilvēkus arī daudzās citās valstīs, piemēram, Grieķijai piederošajā Krētas salā. 

Tur kāds 23 gadus vecs brits, kurš pamatīgā reibumā uzmācies bārā esošajām sievietēm, saņēmis mācību no 26 gadus vecas grieķietes, pēc tam, kad piedāvājis viņai "paspēlēties" ar saviem dzimumorgāniem. Sieviete uzlējusi viņa dzimumorgāniem sava alkoholiskā dzēriena saturu un pēc tam visam pielaidusi uguni. 

Brits pēc ugunsgrēka biksēs nogādāts kādā klīnikā, kur ārsti tagad mēģina tikt galā ar viņam nodarītajiem otrās pakāpes apdegumiem. 

Sieviete savukārt kļuvusi par nacionāla mēroga varoni, saņemot uzslavas un atbalstu par pareizu rīcību. Viņa pat paguvusi pati pieteikties policijā, lai ziņotu par notikušo, bet tiesnesis nolēmis līdz tiesas sēdei sievieti atbrīvot no apcietinājuma, pamatojot viņas rīcību kā pašaizsardzību.

tribine.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 907 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.08.2009 | Komentāri (0)

null

Kādas anglis izdomājis visai neprastu metodi, kā atmest smēķēšanu – viņš uz veselu mēnesi brīvprātīgi izvēlējies dzīvot uz vientuļas salas pie Skotijas krastiem, ziņo laikraksts The Daily Mail. 


Džefs Spaiss pagājušās sestdienas vakarā izsmēķējis pēdējo cigareti, paciņā atlikušās cigaretes atdevis sievai un nelielā laivā devies uz neapdzīvotu salu Jaunhebrīdu arhipelāgā, kas atrodas Skotijas ziemeļrietumu piekrastē.

Uz salas nav nekādu celtņu, tāpēc Spaiss dzīvos teltī. Līdzi viņš paņēmis pietiekamu daudzumu dzeramā ūdens un ēdiena, ko gatavos uz pārnēsājamas plītiņas.

Izklaidēm anglis uz salu līdzi paņēmis ģitāru un audiogrāmatas iPod atskaņotājā. Tāpat viņš uz salas izmantos portatīvo datoru un mobilo tālrunu, kuru baterijas uzlādēs ar saules gaismu un nelielu vēja ģeneratoru.

„Šī ir mana pēdējā iespēja," īsi pirms aizbraukšanas vietējiem žurnālistiem pastāstījis uzņēmīgais anglis. „Parasti es izsmēķēju aptuveni 30 cigaretes dienā, bet domāju, ka spēšu tikt galā ar šo kaitīgo ieradumu. Tāpat es ceru, ka askētiskā dzīve uz salas neļaus man pieņemties svarā, kā tas parasti notiek ar cilvēkiem, kas nolēmuši atmest smēķēšanu."


mango.lv 


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 862 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.08.2009 | Komentāri (0)

Brazīliešu kompānija Petsmiling izstrādājusi pasaulē pirmās suņiem paredzētās seksa rotaļlietas ar funkcionējošiem kucīšu dzimumorgāniem, un jaunais produkts no 22. jūlija pieejams kompānijas mājaslapā. 



Plānots, ka tuvākajā laikā jaunās rotaļlietas tiks prezentētas vairākās dzīvnieku izstādēs Dienvidamerikā, savukārt kompānijas pārstāvji cer, ka produkts gūs plašu popularitāti visā pasaulē.

„Ideja par šādu seksa lellīšu izgatavošanu man ienāca prātā, kad mans šunelis sāka visiem trīties gar kājām. Es veicu nelielu izpēti un noskaidroju, ka nekur pasaulē nekas tamlīdzīgs nav darīts. Tad nu es nolēmu šādas rotaļlietas izgatavot," brazīliešu presei pastāstījis kompānijas Petsmiling īpašnieks Marko Džiroto.

„Lielākā daļa mazu sunīšu to vien dara, kā meklē iespēju ar kādu nokniebties - viņi mēģina spilvenus, rotaļu zvēriņus, cilvēku kājas un citus dzīvniekus. Tagad pienācis laiks visu to izbeigt!"

Lelle ir radīta trīs izmēros (mazs, vidējs un liels), lai apmierinātu visus kārumniekus. Mākslīgā kucīte izgatavota no mīkstas gumijas ar silikona vagīnu, turklāt, kā uzsver ražotāji, rezervuāri ir ārkārtīgi viegli iztīrīt. 

„Lelles testēšanas periodā atklājās, ka suņi, kas ar šīm rotaļlietām viegli spēj sasniegt ejakulāciju, ir ievērojami apmierinātāki ar dzīvi - tie mazāk satraucas, mazāk rej, mazāk iezīmē teritoriju. Citiem vārdiem sakot, suņu dzīves kvalitāte ir uzlabojusies, jo viņiem vairs gadiem ilgi nav jāapspiež sava dabiskā seksualitāte," jauno produktu reklamē tā izgatavotājs.

mango.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 1213 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.08.2009 | Komentāri (1)

„Popmūzikas karalienes” Madonnas (attēlā) gaidāmais koncerts Polijā sadusmojis kādu katoļu grupu, kas lūgusi Varšavas domi atcelt uzstāšanos, jo tā sakrīt ar baznīcas svētkiem – Jaunavas Marijas Debesbraukšanas dienu. 


"Dziedātāja Madonna ir perversa," ziņu paziņojis Ticības un tautas tradīciju aizsardzības komitejas Pro Polonia vadītājs Marians Brudziņskis. "Viņa vēlas būt skandaloza, izrādīt savu ķermeni, savu erotismu. Tikpat labi viņa narkotiku iespaidā uz skatuves var sākt masturbēt," norādīja Brudziņskis. "Madonna ir Jaunavas Marijas anti-ikona - to viņa ir pierādījusi neskaitāmas reizes, izņirgājoties par katoļu ticību." 

"Pārceļot viņas koncertu dienu vēlāk vai samainot to ar koncertu Prāgā 13. augustā, problēma noteikti tiktu atrisināta," piebilda Brudziņskis. 

Madonnas Varšavas koncerta datums sakrīt ar Jaunavas Marijas Debesbraukšanas svētkiem - dienu, kad vairums Polijas katoļu svin Jēzus mātes uzņemšanu debesīs. Tā ir arī diena, kad poļi svin 1920. gada uzvaru pār boļševikiem karā starp Poliju un Padomju Savienību jeb "brīnumu pie Vislas". 

Bez lūguma Varšavas domei atcelt koncertu komiteja nosūtījusi vēstuli ar lūgumu iejaukties arī Polijas prezidentam Leham Kačiņskim. Neskatoties uz to, ne Polijas katoļu baznīca, ne labējās politiskās partijas un pat ne ultrakonservatīvais katoļu radio Radio Maryja nav atbalstījis Brudziņska viedokli. 

Tomēr Madonnas koncerta datuma izvēli kritizējis politiķis un Nobela prēmijas laureāts Lehs Valensa. "Šajā dienā, kas ir lieli svētki Polijas tautas reliģijā, nevajadzētu būt nekādām sadursmēm. Es nevēlos, lai kāds šajā dienā iejaucas manās lūgšanās. Man patīk Madonna kā dziedātāja, taču šajā dienā es gribu, lai man ir iespēja domāt un lūgties," norādīja Valensa. 

Piektdien kļuvis zināms, ka Madonna atcēlusi savu koncertu Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā, kas bija paredzēts 20. augustā. Kā vēsta Slovēnijas prese, tas noticis bēdīgo biļešu pārdošanas rādītāju dēļ - koncerta organizatori pārdevuši vienīgi 7000 biļešu no plānotajiem 63 tūkstošiem biļešu (savulaik līdzīgu iemeslu dēļ šajā pilsētā tika atcelts arī Maikla Džeksona koncerts).

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 922 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.08.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Augusts 2009  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz