Piektdiena, 29.03.2024, 00:06
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Garāžā atrodat pudeli, protams, izdzerat, bet tas izrādās acetons
Atbilžu kopskaits: 17
$

Galvenie » 2009 » Septembris » 08

Liels bija igauņu nirēja Tomasa Ērlanda pārsteigums, kad viņš atguva savu fotokameru ar visām bildēm — pazaudētais aparāts bija gadu nogulējis Baltijas jūras dzelmē.

Jūnija beigās, nirstot pie kuģa “Rasma” vraka, netālu no Mohni salas, Kaido Hāgens pamanīja jūras dibenā nogrimušu fotoaparātu — „Olympus µ [mju:] 720 SW”. Lai arī aparāta korpusu rotāja gliemežvāku pārklājs, atmiņas karte joprojām glabāja safotografētos niršanas kadrus. 
Hāhens publicēja ziņu par atradumu un atrastos attēlus vietējo nirēju kluba forumos. Tā viņam izdevās atrast Tomasu Ērlandu — fotokameras īpašnieku. Izrādās, Ērlands pagājušā gada 10. augustā devies uz šo populāro niršanas vietu un aizņēmies fotokameru no meitas. Nelaimīgā kārtā zem ūdens pārtrūka kameras stiprinājuma aukliņa, un nirējs pat nepamanīja, kurā brīdī aparāts pazuda. Skābekļa krājumi ierobežoja meklēšanas laiku. 
Kā ūdens un triecienu drošā „µ [mju:] 720 SW” kamera reklāmas solījumus ir attaisnojusi, visu šo laiku izturot jūras radības, paisumus un bēgumus, ūdeni un laika apstākļus. “Pēc fotokameras nožāvēšanas es biju ļoti priecīgs, ka tiku pie visām atmiņas kartē esošajām fotogrāfijām. Izskatījās, ka visi taustiņi darbojas, vienīgais, bija vajadzīgs jauns akumulators un neliela kosmētiska apstrāde,” teic kameras atradējs Hāgens. Firmas „Olympus” pārstāvji ir visnotaļ lepni par fotokameras izturību.


kasjauns.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1060 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.09.2009 | Komentāri (0)

Piecpadsmit gadus vecais Kalvino Inmens no ASV Tenesī štata bija spiests parādīties televīzijas ekrānos, lai lūgtu palīdzību zinošiem cilvēku noskaidrot kaiti, kas puisi moka jau vairākus gadus.

Mediķi atzinuši savu bezspēcību un nespēj paskaidrot šīs slimības iemeslus. Asinis asaru vietā Kalvino sākušas tecēt pēkšņi, turklāt asiņošana reizēm ilgstot pat stundu. „Asiņainās raudāšanas” dēļ, kas periodiski notiekot arī skolā stundu laikā, lielākā daļa Kalvino klasesbiedru dēvē viņu par sātanu. Pusaudža māte jau neskaitāmas reizes vērsusies pie ārstiem saistībā ar dēla dīvaino slimību. Viņam veikta magnētiskās rezonanses tomogrāfija, datortomogrāfija, ultrasonogrāfija un daudzas citas izmeklēšanas, taču dīvainās raudāšanas iemeslus noskaidrot tā arī neizdodas. Pēc sižeta parādīšanās televīzijā, uz palīdzības aicinājumu atsaucies kāds acu ārsts no Memfisas. Speciālists paziņojis, ka viņš praksē jau pāris reižu ir saskāries ar līdzīgiem gadījumiem. Mediķis cer, ka viņam izdosies palīdzēt pusaudzim. 

Nelaimīgais pusaudzis un viņa dīvainā slimība:



kasjauns.lv

Kategorija: Video | Skatījumu skaits: 952 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.09.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Septembris 2009  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz