Otrdiena, 16.04.2024, 10:50
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs esat noregulējis pulksteni uz Lisabonas laiku un modinātājs sāk zvanīt pustrijos naktī
Atbilžu kopskaits: 21
$

Galvenie » 2009 » Septembris » 20

Sakarā ar drīzo Windows 7 tirdzniecības kampaņu kompānija Microsoft sākusi pārdevēju izglītošanu, kas sevī ietver ne tikai jaunās OS plusu pārzināšanu, bet arī Linux "nolikšanu pie vietas". Viss ir vērsts uz to, lai katrs pircējs ja arī ne obligāti nopirktu jauno Windows 7, bet nekādā gadījumā nesāktu lietot atvērtā koda programmatūru. Un šim nolūkam arī jebkuri izdomājumi izrādās labi. 

Ko tad "borē" pārdevējiem apmācību procesā? Vispirms jau to, ka 

ar Linux videočats vispār neesot iespējams. 
Linuxam neesot nekāda atbalsta (support). 
Uz Linux nestrādājot tikpat kā neviens printeris, skaneris, iPod, mp3-pleijeris. 
Linux atbalstot daudz mazāk dzelžu nekā Windows 7. 
Arī drošības ziņā Linux atpaliekot, no neesot garantijas, ka "drošības caurumus" kāds aizlāpīs.


Nu jā, bizness...

notepad.lv

Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 879 | Pievienoja: jayart | Datums: 20.09.2009 | Komentāri (0)

Skandalozais Microsoft šefs Stīvs Ballmers, aiz muguras iesaukts par "dancojošo mērkaķi", atkal parādījis savas ambīcijas, šoreiz Sietlā, prezentācijas pasākumā par godu interneta meklētāja Bing 2.0 izlaišanai. Kad kāds no Microsoft līdzstrādniekiem mēģināja savu šefu nofotografēt ar iPhone kameru, to Ballmers tūliņ atņēma, un inscenēja telefona samīdīšanu kājām. Incidentu translēja uz lielā videoekrāna. Pēc tam sekoja jociņi, kuros izsmēja Apple, un tad Microsoft vadītājs pārslēdzās uz runu. Runas vidū Balmers atkal pievērsās nelaimīgajam darbiniekam ar iPhone telefonu, laikam, lai parādītu, ka neko nav aizmirsis, un, acīmredzami, iedzītu lielākas bailes. 


Ballmera ģimenē ir kategoriski aizliegts lietoto jebkādus Apple ražojumu, un neoficiāli šis aizliegums attiecas uz visiem Microsoft darbiniekiem.

notepad.lv

Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 907 | Pievienoja: jayart | Datums: 20.09.2009 | Komentāri (0)

Kā jau Microsoft bija plānojis, studenti varēs iegādāties Windows 7 upgrade versijas par simbolisku maksu, kas dažādās valstīs būs nedaudz atšķirīga. Piedāvājums jau tagad attiecas uz ASV un Lielbritānijas studentiem, citās valstīs (pagaidām zināmas: Vācija, Kanāda, Austrālija, Francija, Koreja un Meksika) akcija sāksies 22. oktobrī un ilgs līdz 2010. gada 3. janvārim. Katra licence derēs uz viena datora, uz kura līdz šim būs atradusies kāda no licencētām Windows versijām. 

Piedāvās Windows 7 Home Premium un Professional. Cena ASV par Home Premium - 29.99 USD, Lielbritānijā - 29,99 GBP, Vācijā - 30 €. 

Tiem tehnisko nozaru studentiem, kuru augstskolas sastāv MSDN Academic Alliance (MSDNAA) , tāpat kā līdz šim licences centralizēti izsniegs par velti. Pārējiem gribētājiem būs jāpierāda, ka viņi mācās augstskolā. Par Latviju, kā aizvien, nekas nav zināms.

notepad.lv

Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 1135 | Pievienoja: jayart | Datums: 20.09.2009 | Komentāri (0)

Britu pētnieki secinājuši, ka sievietes nespēj glabāt noslēpumus ilgāk par 47 stundām un 15 minūtēm, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".


Pēc pētnieku domām, sievietes izjūt nepārvaramu vēlmi izstāstīt kādam jaunāko noslēpumu, tiklīdz viņas to izdzird, tāpēc vidēji pēc 47 stundām un 15 minūtēm daiļā dzimuma pārstāve būs izpļāpājusies vismaz vienam cilvēkam. Atkarībā no tā, kas ir jaunāko baumu objekts - viņas draugs, vīrs, labākā draudzene vai māte -, tieši tas cilvēks, visticamāk, tiks informēts pirmais.

Pētījumā piedalījās 3000 sieviešu vecumā no 18 līdz 65 gadiem, un četros gadījumos no desmit sievietes atzina, ka nespēj glabāt noslēpumu neatkarīgi no tā, cik personiska un konfidenciāla ir informācija. Tāpat atklājies, ka mēli atraisa alkohols - vairāk nekā puse sieviešu atzina, ka pāris glāzes vīna spēj viņas pamudināt atklāt noslēpumu.

Pētījumu pasūtīja organizācija "Wines of Chile", lai piektdien svinētu Čīles nacionālo dienu. "Tā nu tas ir - sievietes nespēj glabāt noslēpumus," sacīja Lielbritānijas filiāles direktors Maikls Kokss. "Nav svarīgi, cik izšķirīga ir šī informācija, visbiežāk tā tiks izpļāpāta 48 stundu laikā."

 
 
Pētījuma gaitā atklājies, ka britu sievietes nedēļā dzird vidēji trīs baumas un tās visas izstāsta vismaz vienam cilvēkam. Sešas no desmit sievietēm izstāsta noslēpumu kādam no malas, tāpēc iesaistītās personas par to neuzzina. Trešā daļa sieviešu atzinušas, ka ir aicinājušas atklāt kādu noslēpumu, un tikpat daudz pēc izpļāpāšanās neizjūt vainas apziņu. Gandrīz puse izpļāpājas, lai noņemtu noslēpuma nastu no saviem pleciem.

Trīs ceturtdaļas aptaujāto sieviešu atzina, ka spēj glabāt noslēpumu, un 83% sieviešu uzskata, ka savā draugu lokā ir pilnīgi uzticamas. Tomēr 40% atzina, ka spēj izstāstīt noslēpumu tuvam draugam par cilvēku no citas draugu grupas. Vairāk nekā četras no desmit sievietēm uzskata, ka ir pieņemami atklāt sava drauga noslēpumu kādam, kas viņu nepazīst, un tikpat daudz sieviešu uzskata, ka visu drīkst uzticēt vīram.

Par laimi, aptuveni puse aptaujāto atzina, ka jau nākamajā dienā aizmirst, kas viņām ir izstāstīts.

tvnet.lv


Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 809 | Pievienoja: jayart | Datums: 20.09.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Septembris 2009  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz