Piektdiena, 29.03.2024, 10:03
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Pie jums nāk sieviete un saka, ka pat mazais Egoniņš ir jūsu bērns
Atbilžu kopskaits: 18
$

Galvenie » 2009 » Novembris » 27

Pasaulē izgudrots ne mazums izcilu lietu, bez kurām vairs nav iedomājama mūsu ikdiena. Par to, protams, paldies pasaules gudrajiem prātiem. Tomēr reizumis nākas par šo tematu pasmaidīt, jo arī izgudrotājam gadās sapīties meistarībā.

Visticamāk, ar šiem izgudrojumiem mēs dzīve nesastapsimies, jo nevienam izplatītajam neceļas rokas tērēt tam ne laiku, ne naudu, lai tik bezjēdzīga un nepārdomāta lieta nonāktu tirdzniecībā.

10. vieta. Uz galvas piestiprināmā putnu barotava. Tā paredzēta, lai dabas mīļotāji varētu redzēt putnus no paša tuvākā skatupunkta. Trauciņā vajadzīgs vien iebērt īpašu barību, uzvilkt barotavu galvā un sastingt. Agri vai vēlu putni atlidos, un laimīgais dabas mīlētājs varēs baudīt skatu.



9. vieta. Pašaizsardzības blociņš – tas patiešām ir blociņš, bet tam ir kāda savdabīga ekstra – ļoti asa izvelkamā mala. Normālos apstākļos blociņu var izmantot pierakstiem.




8. vieta. Ja jums ļoti iegribas kārtīgi izlamāties sabiedriskā vietā, noderēs portatīvais runas klusinātājs. Tajā var kliegt jebkurus vārdus, no ārpuses nekas tāpat nebūs dzirdams.



7. vieta.Grūtniecēm izdomāts daudz savdabīgu un vajadzīgu lietu. Viņām radīts arī īpašs zvilnis, kurā var sauļoties, guļot uz vēdera. Īpašā rāmju un slēdzeņu sistēma konfigurējas atsevišķi.



6. vieta. Mehāniskā aukle radīta, lai tā glaudītu bērna muguru laikā, kad vecāki aizņemti ar citām svarīgām lietām. Mehāniskā roka tiek piestiprināta pie bērna gultiņas, tā darbojas ar elektrību.



5. vieta. Uz galvas liekamo afišu var uzmontēt sev tas, kurš vēlas kaut ko pateikt, bet kaut kādu iemeslu dēļ tas nav iespējams. Piemēram, paziņojums vai atzīšanās mīlestībā, tiek uzmontēta uz galvas un brīnišķīgi paskaidro visu, ko jūs pats neesat spējīgs izteikt.



4. vieta. Dejas vadītāji tiek uzvilkti uz tā cilvēka rokām, kurš nemāk dejot. Diemžēl, vadītāji darbojas tikai uz rokām: ko darīt ar kājām, tas jauniesācējam jāizlemj pašam.



3. vieta. Suņu ausu sargātāji domāti suņiem ar garām ausīm. Tās ir īpašas trubiņas, uz kurām pirms pastaigas saimnieks uztin suņa ausis, aizsargājot tās no netīrumiem un parazītiem.



2. vieta. Autiņi putniem. Tie paredzēti papagaiļiem un citiem putnveidīgajiem mājas mīluļiem.



1.vieta. Purkšķu savācējs. Tā ir ļoti sarežģīta iekārta. Tā sastāv no īpašas gāzu neitralizējošas caurulītes, speciāliem gredzeniem, kas notur to vietā, filtra un gāzu savākšanas kameras. Nenoliedzami, daudzās situācijās tas būtu ļoti noderīgs, tomēr… Izgudrotāji nav padomājuši par to, kā šo iekārtu paslēpt, piemēram, zem balles kleitas vai džinsiem.




Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 869 | Pievienoja: jayart | Datums: 27.11.2009 | Komentāri (0)


Kāda Floridas štata iedzīvotāja ziņojusi par spridzekli lidmašīnā, lai viņas priekšnieks varētu paspēt uz reisu.

Maiami Starptautiskās lidostas drošības darbinieki trešdien saņēma telefona zvanu un e-pasta vēstuli ar informāciju, ka aviokompānijas "American Airlines" lidmašīnā atrodas spridzeklis. Policija pārmeklēja lidmašīnu, taču bumba atrasta netika.

Izmeklētāji izsekoja sūtīto e-pasta vēstuli un atklāja, ka viltus informāciju sniegusi 31 gadus vecā Klaudija Delarosa. Ceturtdien sievietei izvirzīta apsūdzība.

Nopratināšanas laikā Delarosa atzinās, ka tā rīkojusies, jo viņas priekšnieks kavēja uz lidmašīnu un viņa cerēja, ka ziņojums par spridzekli reisu aizkavēs.

tvnet.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 814 | Pievienoja: jayart | Datums: 27.11.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Novembris 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz