Piektdiena, 19.04.2024, 22:14
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Lieldienu rītā, uz sliekšņa ieraugot viltoto zaķi, Jūs
Atbilžu kopskaits: 18
$

Galvenie » 2009 » Jūlijs » 13

Kādas Kalifornijas skolas 5. klases bērni no savas skolotājas gada beigās saņēmuši neparastu dāvanu - disku, kurā bija jābūt apkopotiem skaistākajiem mirkļiem no kopīgi pavadītā mācību gada...taču, kad bērni kopā ar vecākiem mājās šos diskus skatījušies, atklājies, ka starp skolas video iesprucis arī skolotājas mājās filmētais seksa video. 

Skolotāja par šo kļūdu atvainojusies bērnu ģimenēm un lūgusi darīt visu, lai bērni šo disku vairs nevarētu noskatīties. Vecāki atzinuši, ka skolotāja izdarījusi šokējošu kļūdu ierakstot diskus, taču veltījuši viņai gana daudz labus vārdus, apliecinot, ka kā skolotāja viņa esot ļoti profesionāla. 

Policija uzsākusi izmeklēšanu, taču visticamāk, ka skolotājai darbs nebūs jāzaudē. Skolas pārstāvji savukārt paziņojuši, ka ģimenēm visdrīzākajā laikā tikšot izsūtīts jauns disks ar atbilstošu saturu. 

*** 

Video redzams sižets no vietējās TV kompānijas sagatavotā materiāla par notikušo & kadri no bērniem izdalītā diska. 

Info: Sky News

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 2240 | Pievienoja: jayart | Datums: 13.07.2009 | Komentāri (1)

Ārzemju interneta asprāšu vidū nerimst sacensība dažādu joku radīšanā par popmūzikas karaļa Maikla Džeksona nāvi. Nesen populārajā Youtube video vietnē parādījies video, kurā sašutumu par Džeksona pēkšņo nāvi pauž nacistiskās Vācijas līderis Ādolfs Hitlers. 


Kā pamats video materiālam izmantota epizode no 2004. gada filmas Sakāve (Downfall), kas vēsta par pēdējām divpadsmit dienām Hitlera dzīvē, ko viņš ar tuvākajiem līdzgaitniekiem Otrā pasaules kara noslēgumā, 1945. gada aprīlī, pavadīja Berlīnes bunkurā. 

Interneta jokdari filmas kadrus papildinājuši ar asprātīgiem subtitriem, kas vēsta, ka Hitlers ar militārajiem padomdevējiem gatavojas savām dzimšanas dienas svinībām, bet, plānojot dažādu mūziķu uzstāšanās kārtību, Hitleram tiek atklāts fakts, ka viņa gaidītākais mākslinieks un jubilejas svinību nagla Maikls Džeksons ir miris. Ziņa, ka popmūzikas karalis neapmeklēs viņa dzimšanas dienas ballīti, satriec nacistu līderi. 

„Es viņam atradu ķirurgu, ka viņu padarīja baltu, un tā viņš man atmaksā. Un kad viņš uzmācās manam krustdēlam, es viņu aizstāvēju tā, it kā viņš būtu mans brālis," sašutumu pauž Hitlers, kurš video noslēgumā atzīstas, ka vienmēr mīlējis Džeksonu un lūdz atnest viņa iPod, lai ielādētu tajā grupas Jackson 5 diskogrāfiju.



mango.lv

Kategorija: Video | Skatījumu skaits: 919 | Pievienoja: jayart | Datums: 13.07.2009 | Komentāri (0)

Neticami, bet Audi dizaineri ir pieķērušies pārveidot klavieres. Un vēl neticamāk, ka viņiem ir izdevies tās uztaisīt tikpat neticami garlaicīgas kā savus auto. Volfgangs Egers, Audi dizaina nodaļas vadītājs, gan skaidro, ka viņi pie darba ķērušies ar ļoti lielu atbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb nnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Piedošanu, es nejauši aizmigu no garlaicības.

kakao.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 848 | Pievienoja: jayart | Datums: 13.07.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Jūlijs 2009  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz