Piektdiena, 19.04.2024, 20:15
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Seksa laikā ir garlaicīgi. Lai kaut ko labotu, jūs..
Atbilžu kopskaits: 21
$

Galvenie » 2011 » Marts » 08


Apkopojot dažādu aptauju rezultātus, noskaidrotas tās 8. martā saņemtās dāvanas, kuras sievietēm liekas visbezjēdzīgākās.

Desmit bezjēdzīgāko dāvanu sarakstu, kas izveidots Starptautiskās sieviešu dienas sakarā, vīriešiem ieteikts ņemt vērā, suminot savas dzīves svarīgās daiļā dzimuma pārstāves arī citos svētkos.

Vairums sieviešu ir pārliecinātas, ka viņas sev zīmīgos notikumos labprātāk saņemtu praktiskas un saimniecībā izmantojas lietas vai dāvanu kartes, nevis dekoratīvus nieciņus un citus krāmus, kuru iegāde uzskatāma vien par nejēdzīgu naudas šķērdēšanu.

10 bezjēdzīgāko 8. marta dāvanu saraksts:

Ziedi. Vairumā aptauju daiļā dzimuma pārstāves atzinušas, ka ziedi uzskatāmi par vienu no bezjēdzīgākajām dāvanām. Lai gan katrai sievietei ir patīkami saņemt ziedus īpašos gadījumos no īpaši mīļa cilvēka, 8. martā, kad puķes dāvina gandrīz visi pazīstamie vīrieši, to vienkārši ir par daudz, un prieks zūd. Sava loma sieviešu nepatikai pret ziediem 8. martā ir arī tam, ka vairums vīriešu nepiedomā pie ziedu izvēles, bet steigā iegādājas to, kas pagadās pa rokai.

Konfektes. Protams, lielākajai daļai sieviešu garšo saldumi, un zināms tas, ka pēc šokolādes apēšanas sievietes organismā izstrādājas laimes hormoni, uzlabojas garastāvoklis un mazinās depresija, tomēr tik daudz saldumu, kas tiek saņemti Sieviešu dienā, tās dāmas, kuras satraucas par savu augumu, nespēj notiesāt. Ieteikums atturēties no konfekšu kastes iegādes īpaši jāņem vērā, pērkot dāvanu mīļotajai sievietei - saldumu kārbu viņa uztvers kā paviršu "atpirkšanos".

Pavārgrāmata vai literatūra par veselīgu uzturu. Šādu dāvanu sievietes uztver jutīgi - lai gan tā ir praktiska lieta, ir dāmas, kuras šādā vīrieša žestā var meklēt slēptus mājienus par viņas pavārprasmēm vai figūras formām, un šādas šaubas svētku noskaņojumu noteikti sabojās.

Virtuves piederumi. Lai gan vairums kungu pat iedomāties nespēj, ka virtuves piederumu dāvināšana varētu aizvainot sievietes, tā tomēr notiek - sievietes zemapziņā kastroļa vai pannas pasniegšanu uztver kā vīriešu atgādinājumu, ka viņas īstā vieta ir virtuvē. Protams, neapmierinātībai ar šādu dāvanu var būt arī praktiski iemesli, jo parasti sievietes pašas labāk zina, kas viņām saimniecībā ir vajadzīgs un kādas kvalitātes trauki iegādājami.

Dažādu materiālu statujiņas, vāzes, sveces un citi dekoratīvi nieki. Daiļā dzimuma pārstāvju nepatikai pret dažādiem dekoratīviem nieciņiem ir pamatots iemesls - vairumā gadījumu tie nevis pilda izdaiļojošu funkciju, bet gan aizņem vietu un uzkrāj putekļus.

Smaržas un kosmētika. Kosmētikas produktus sievietei var dāvināt tikai tajos gadījumos, kad vīrietis ir pilnīgi drošs par sievietes gaumi, un zina, kādu kosmētiku viņa lieto. Ja šādu zināšanu nav, labāk neaizrauties ar eksperimentiem, jo pat labākais parfimērijas veikala konsultants diezin vai spēs jums palīdzēt izvēlēties pašas sievietes vietā.

Mīkstās rotaļlietas. Lai gan daudzi vīrieši dzīvo pārliecībā, ka ikvienas sievietes sirds atmaigs, dāvanā saņemot pūkainu lācīti, kaķīti vai zaķīti ar sirsniņu ķepiņās, tā tomēr nav - vairumam sieviešu šādas mantiņas liekas aizvainojošas un nepiemērotas. Lai pārliecinātos par sievietes attieksmi pret mīkstajām rotaļlietām, vīriešiem vienkārši jāpavēro, kur nonāk jau kādreiz uzdāvinātās mantiņas - ja tās mistiski no mājām pazūd vai tiek nogrūstas kādā neredzamā vietā, no turpmākiem eksperimentiem labāk atturēties.

Fotogrāfiju rāmītis. Šī arī tiek uzskatīta par vienu no aizvainojošākajām dāvanām, jo rada iespaidu, ka to pasniedzis cilvēks, kuram ir gluži vienalga, ko dāvināt. Ja tomēr esat iegādājies šādu dāvanu, situāciju var mēģināt labot, tajā ievietojot jūsu kopīgo fotogrāfiju, kas dāvanas saņēmējai atgādinātu par kādu īpašu mirkli un liktu atcerēties par dāvinātāju.

Krūzītes. Šī dāvana sievietēm kaitinoša liekas ne tikai 8. martā, bet arī citos svētkos, jo šī ir viena no tām lietām, kas pilnīgi noteikti liecina par vīrieša vienaldzību pret apdāvināmās personas vēlmēm un sievišķīgajām ilgām.

Pārāk oriģināla dāvana. Protams, ir patīkami, ja vīrietis 8. martā demonstrē savu oriģinalitāti un pasniedz neparastu dāvanu, bet ar to ir jābūt uzmanīgiem, jo pārlieka aizraušanās ar izdomu vai mēģinājums sievieti pārsteigt ar kaut ko smieklīgu var beigties nelāgi, it īpaši, ja vīrieša oriģinalitāte izpaudīsies zobu birstes vai mēbeļu pulējamā līdzekļa formā.

mango.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 897 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.03.2011 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Marts 2011  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz