Ceturtdiena, 18.04.2024, 11:21
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs pēc restorāna apmeklējuma pamostaties bērnudārzā.
Atbilžu kopskaits: 16
$

Galvenie » 2010 » Janvāris » 29 » Papagailis izpļāpā slepenu mīlas sakaru
12:50
Papagailis izpļāpā slepenu mīlas sakaru

Anglijā kāds puisis Kriss kļuva manāmi aizdomīgs, kad tā papagailis Zigijs viņa draudzenes balsī bieži atkārtojis: „Es mīlu tevi, Garij!” Zigija liecības par partneres slepeno mīlas sakaru bija tik daiļrunīgas, ka viņai pat nebija vērts taisnoties!

„Es mīlu tevi, Garij!”
Datorprogrammētāja Krisa Teilora Āfrikas pelēkais papagailis Zigijs par savu iemīļoto jaunvārdu bija izvēlējies Gariju, ko nezin kāpēc izrunāja viņa draudzenes Sūzijas Kolinsas balsī. Zigijs atdarinājis Sūzijas balsi, tai atbildot pa savu telefonu: „Sveiks, Garij!” Ikkreiz, kad televīzijā tika minēts Garija vārds, papagailis reaģēja, izdodot šmakstinošas skūpsta skaņas. Kriss nevarēja saprast: vai Zigijs pūlas viņam kaut ko labu pateikt par kādu citu foršu puisi - Gariju?
Atklāsme pār Krisu nāca kādā jaukā, romantiskā vakarā, kad viņi ar Sūziju sāka mīlēties uz dīvāna. Lūriķis Zigijs uzreiz izpļāpājās: „Es mīlu tevi, Garij!” Liktenīgi bija tas, ka viņš to izteica Sūzijas maigākajā balss tonī. Pat pēc Āfrikas pelēko papagaiļu standartiem Zigijs bija vairāk nekā labs atdarinātājs, turklāt no sava būra istabas kaktā viņš varēja novērot un dzirdēt visu, kas notika slepeno mīlas tikšanos laikā. Krisam pār muguru pārskrēja aukstas skudriņas, un viņš palūkojās uz Sūziju. Tā bija nosarkusi kā biete un izplūda asarās.
Galu galā Sūzija atzinās, ka viņai jau mēnesi ir mīlas sakars ar kolēģi Gariju un ka viņi tikušies mājās, kamēr Kriss bijis darbā. Spalvas putēja pa gaisu, attiecības bija pagalam, un Sūzija jau tajā pašā vakarā pameta Krisu, ar ko bija kopā nodzīvojusi gadu. Taču Teiloram nācās šķirties ne tikai no draudzenes, bet arī „drauga” Zigija, kurš papagaiļa neatlaidībā turpināja atkārtot un atkārtot jaunapgūtās frāzes Sūzijas balsī, kas plosīja viņa saimnieka dzirdi un sirdi.

Zigijs: vienīgais tāds no miljona!
Tagad pelēkais papagailis atrodas savās jaunajās mājās, ko tam atrada vietējā zooveikala speciālists papagaiļu jomā. „Man nebija žēl, ka Sūzija aiziet pēc tā, ko viņa bija izdarījusi, bet šķiršanās no Zigija man patiešām salauza sirdi,” atzina trīsdesmitgadīgais Kriss. „Es mīlēju viņu, un man patiešām viņa pietrūkst blakus, bet tās bija mocības: klausīties, kā viņš atkārto to vārdu atkal un atkal. Joprojām nespēju noticēt, ka viņa man vairs nav. Zinu, ka pārstāšu pārdzīvot par Sūziju, bet nedomāju, ka kādreiz varēšu aizmirst Zigiju.”
Teilors bija iegādājies Zigiju pirms astoņiem gadiem cālēna vecumā, pats viņu uzaudzinājis, nosaucot to vārdā par godu rokzvaigznes Deivida Bovija marsieša Zigijam tēlam no dziesmu albuma Ziggy Stardust. Papagailis izrādījies ļoti talantīgs: viņš perfekti atdarinājis Krisa draugu balsis, balsis no televīzijas un radio, kā arī mikroviļņu krāsns signālu, durvju un modinātājpulksteņa zvanus.
Kriss tic, ka papagailis šajā gadījumā bija aizstāvējis sava saimnieka intereses, jo nekad nebija pieķēries Sūzijai, un arī viņai tas neko nenozīmēja. Zigijs varēja būt arī greizsirdīgs uz saimnieka draudzeni. „Zigijs bija tāds viens no miljona; lojāls draugs, un man nav šaubu, ka viņš mani pieskatīja,” uzskata Teilors.
Sūzija pēc notikušā izteikusies: „Es nelepojos ar to, ko izdarīju, bet domāju, ka Kriss pirmais atzītu, ka mums bija problēmas. Esmu pārsteigta uzzinot, ka viņš ir atbrīvojies no šī sasodītā putna. Viņš vairāk laika pavadīja, sarunājoties ar viņu, nekā ar mani.”
Galu galā – kurš tad bija ieguvējs no tā, ka viens pļāpīgs papagailis nespēja noturēt muti?!

zveriem.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 1049 | Pievienoja: jayart | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
0  
1 ince   (15.02.2010 14:43) [Материал]
nesaprotu,kāpēc vajadzēja atdot putnu, varēja jau viņam iemācīt"garijs slikts". man pašai ir putniņi un arī es viņus uzaudzinu no bērna kājas, šķiršanās būtu ļoti sāpīga...

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Janvāris 2010  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz