Otrdiena, 23.04.2024, 09:38
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Veca tantiņa jūs piekāva ar tirgus somu. Jūs:
Atbilžu kopskaits: 16
$

Galvenie » 2012 » Decembris » 28 » Zviedrs pats sev uzzīmē autovadītāja apliecību
13:07
Zviedrs pats sev uzzīmē autovadītāja apliecību

Zviedru mākslinieks Frederiks Sakers uzzīmējis savu pašportretu uz autovadītāja apliecības, vēloties pierādīt, ka spēj fotogrāfiski precīzi atveidot cilvēka seju.

Kā atzinis pats 29 gadus vecais mākslinieks, viņš gribējis pārliecināt ikvienu interesentu, ka ir īsts meistars, un tas arī izdevies - uz viņa internetā publiskotā pašportreta tagad redzams Zviedrijas Transporta biroja zīmogs.

"Biju nedaudz pārsteigts, bet ļoti iepriecināts, kad saņēmu autovadītāja tiesības. Protams, biju apmierināts ar to, kā izdevies zīmējums, tomēr vienalga nedaudz nervozēju - ja nu neizdodas tikt pie zīmoga," izteicies mākslinieks.

Pirms zīmējuma nosūtīšanas Sakers rūpīgi izpētījis Transporta biroja noteikumus, kuros teikts, ka attēlā cilvēkam jābūt maksimāli līdzīgam pašam sev, bet nekur nav teikts, ka tai obligāti jābūt fotogrāfijai.

Tādējādi Sakeram ienākusi prātā ideja izgatavot "fotogrāfiju" no pašportreta, kuru viņš uzzīmējis aptuveni 100 stundu laikā.

"Mēs salīdzinājām saņemtos dokumentus ar viņa vecajām tiesībām un secinājām, ka iesūtītais attēls izskatās kā parasta fotogrāfija. Mums neradās nekādi papildu jautājumu," biroja pārstāvji apliecināja laikrakstam Dagens Nyheter.

Savukārt pagājušajā gadā kāda Brazīlijas štata policija arestēja krāpnieku, kas personas fotogrāfijas vietā autovadītāja apliecībā bija ielīmēta Holivudas aktiera Džeka Nikolsona fotogrāfija.

delfi.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 910 | Pievienoja: jayart | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
0  
1 Kamel   (08.08.2013 08:44) [Материал]
Laba diena!Biju pārsteigts cik kulturāli un labi ivezidoti ir raksti šajā e-žurnālā. Protams mazliet haotisks salikums likās sākumā.Jāatzīst, ka tagad jauniešiem ir vairāk pieejama informācija, nekā agrāk un tas priecē. Protams ceru ka nākotnē tiks apspriesti arī vairāk jautājumi, par to kā ģimenēm saskaroties ar geju, lesbiešu bērniem, reaģēt vecākiem, kā viņi aizstāv savus bērnus utt. Kā arī par to kāda ir mātes psiholoģija – jebšu, kā jau Streips teica, ka mātes nav muļķes (šis nav precīzs citāts, bet tā doma ko Streips izsaka).Jāatzīst, ka mātes daudz ātrāk to saprot, pat par pašu bērnu. Tajos gadījumos ja gadās ka tomēr ir naidīgs noskaņojums ģimenē un tas atklāti tiek parādīts – ir maldi, ka bērns nedrīkst atklāt saviem vecākiem kas viņš ir, jo tā ir aizsardzības psiholoģija – ko es nezinu pret to protestēju, bet te pēkšņi bērns saka, ka viņš ir tāds, un mātes instinkts nostrādā pretējā virzienā – ārprāts, viņi ir naidīgi pret tādiem, man ir jāsargā savs bērns, lai pret viņu šis naids nevērstos.Jā, patiesi labi, ka šādi raksti parādās un ir labi, ka par to runā no tādiem skatu viedokļiem, kuros uz to raugās ka normālu parādību, ka tādi cilvēki sabiedrībā ir.Jāatzīst ka otra grupa heteroseksuālie cilvēki, paši pie tā ka mēs geji gribam iet ielās ir vainīgi, jo tieši viņi uz ielām skūpstās čamdās, kas pēc būtības pietiktu ar vienu mīlinājuma izpausmi bet pārējo darāt tak savās gultās.Vel tāls ceļš ejams, bet paliek skumīgi, ka apkārt daudzi geji, lezbietes ir pametuši Latviju, šeit man gribētos domāt, ka . man nav vārdu, ir skumīgi noskatīties, ka cilvēkam kas dzimis šeit, ir jāatsakās no savas tēvzemes, tikai lai citi varētu dzīvot, hmmm šmuce tā ir šmuce.

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Decembris 2012  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz