Ceturtdiena, 25.04.2024, 14:29
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Aizvedat vecomāti uz grupas "Linga" koncertu, šī ir sajūsmā, bet jums šī grupa riebjas, jūs:
Atbilžu kopskaits: 17
$

Galvenie » Trakā pasaule
« 1 2 3 4 ... 37 38 »
Kāds cietumnieks no Šrilankas kameras pārmeklēšanas laikā pieķerts, kad cietuma apsardzes darbinieki izdzirdējuši mobilā telefona skaņas, kas nākušas no ieslodzītā vīrieša ķermeņa.

Kā vēsta aģentūra CNN, apsardze ieslodzīto nogādājusi uz medicīnisko apskati, kur tika veikti rentgena uzņēmumi (attēlā). Tur arī atklājies, ka anālajā atverē cietumnieks bija pamanījies ievietot ne tikai mobilo tālruni, bet arī divus hands-free komplektus.

Mediķi vēlējušies veikt ķirurģisku operāciju, bet vīrietis licis viņiem pagaidīt, sācis aktīvi klepot un kratīties, sasprindzinājis muskuļus un ierīce nokritusi zemē.

58 gadus vecais vīrietis, kurš Velikadas cietumā Kolombā par zādzību iecieš 10 gadus ilgu sodu, atzinies, ka mobilo telefonu, ko cietumā aizliegts lietot, viņš izmantojis jau mēnešiem ilgi un līdz šim bija veiksmīgi apmānījis apsardzi.

Kārtējo reizi ānusā slēpjot aizliegto ierīci, viņš šoreiz gan bija aizmirsis ieslēgt vibrorežīmu, tāpēc viņa noslēpums tika atklāts.

delfi.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 968 | Pievienoja: jayart | Datums: 14.02.2013 | Komentāri (0)


Šāda notikuma iespaidā rodas vēlme "Gada auto” izvirzīt vēl kādu, ne mazāk svarīgu nomināciju – bērniem draudzīgākais auto! Pašreiz nepārprotami vadībā izvirzījies Mercedes Benz.


Ko parasti dara mazs apvainojies zēns, kurš nav mierā ar vecāku audzināšanas metodēm? Ieslēdzas savā istabā, ja tāda viņam ir, un nenāk no turienes ārā vismaz pāris stundas, lai pierādītu, cik ļoti sadusmots viņš ir. Parasti šādas demonstrācijas ieilgst līdz pat pusdienlaikam vai vakariņām.
Tomēr kādam Itāljā dzīvojošam zēnam ar kājas pieciršanu un atteikšanos no saldā ēdiena vien nepietika. Dusmojoties uz saviem audžuvecākiem, puika "aizņēmās” Mercedes Benz atslēgas, tehnisko pasi un devās ceļā pie savas miesīgās māsas, kuru liktenis tika aizvedis uz Poliju.
Ceļojuma komplekts jaunajam autobraucējam bija neliels – pase un 200 eiro. Taču ar šādu ekipējumu 13 gadu vecais puisis pamanījās nobraukt 800 kilometrus un šķērsot divas valstis.
Autovadīšana zēnam problēmas nesagādāja, jo pēc skolas puišelis aktīvi piedalījies kartinga treniņos. Arī ceļojuma pārtraukšanas iemesls bija ne problēmas ar viņa auto vadītprasmi, bet meklēšanā izsludinātā automobiļa dēļ.
Kamēr audžuvecāki atklāja, ka auto un zēna pazušana liekama vienā plauktā un iesniedza policijā iesniegumu, puika paspēja nobraukt lielu ceļa posmu. Tagad bēglis ar visu Mercedes Benz atgādāts mājās pie audžuvecākiem, taču nepatikšanas vēl nav beigušās. Kādu sodu izpelnījies pats bēglis, lems tiesa, bet sociālie dienesti jau sākuši rūpīgu šīs ģimenes novērošanu. Audžuvecākiem vēl priekšā izskaidrošanās ar atbildīgajām amatpersonām par to, kāpēc automobiļa atslēgas atradušās nepilngadīgam zēnam sasniedzamā vietā.

kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 813 | Pievienoja: jayart | Datums: 24.01.2013 | Komentāri (0)


Trīspadsmit gadus vecai skolniecei nepieciešams samazināt krūtis, lai vienaudži pārtrauktu par viņu ņirgāties. Šādu šokējošu lēmumu pieņēmusi kādas Sentluisas skolas vadība kopā ar vietējo pašvaldību.

"Ja jūsu meita vēlas, lai skolasbiedri par viņu vairs neņirgātos, viņai jāveic ķirurģiska operācija krūšu samazināšanai," 6. klases skolnieces mātei paziņojusi Misūri štata Sentluisas pilsētas Centrālās vidusskolas izglītības ierēdne. 

Kā vēsta televīzijas kanāls "Fox News", Gabrielas māte Tamija Džeksone vērsusies apgabala izglītības pārvaldē ar neveiksmīgu mēģinājumu aizstāvēt savu meitu pret vienaudžu zobgalībām.

Uzzinot atbildi, viņa vispirms nespēja noticēt dzirdētajam, bet pēc tam vērsās augstākās instancēs: "Pārvaldes darbiniece man pa tālruni pavēstīja, ka meitiņas krūtis ir tik lielas, ka viņai var palīdzēt tikai ķirurga skalpelis, citādi par viņu pastāvīgi smiesies."

"Turklāt tas tika pateikts tādā tonī, it kā pie šīs problēmas būtu vainīga es. Bet kur ir mana vaina? Tādu manu meitiņu radījis dievs," māte sūdzējusies apgabala izglītības pārvaldes vadītājam Klaivam Koulmenam.
 
Koulmens solījis gadījumu rūpīgi pārbaudīt, bet pagaidām aizstāv savu darbinieci, sakot, ka vainīgs varētu būt savstarpējs pārpratums.

delfi.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 1772 | Pievienoja: jayart | Datums: 22.01.2013 | Komentāri (0)


Viltīgs kīniešu mārketinga triks

Ko tik tie ķīnieši neizdomā








Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 928 | Pievienoja: jayart | Datums: 22.01.2013 | Komentāri (1)


Kazahstānas Karagandi apgabala administratīvajā centrā Karagandi kāds skolotājs savam skolniekam nozadzis viedtālruni «iPhone 5».

Karagandi izglītības pārvaldē informēja žurnālistus, ka pusaudzis starpbrīža laikā atstāja klasē somu, kurā atradās arī ASV tehnoloģiju kompānijas «Apple» ražotais viedtālrunis.

Kad skolnieks atgriezās klasē, viņš neatrada savu viedtālruni. Vēlāk tas tika atrasts pie pedagoga.

«Skolotājs atzina, ka sajutis kārdinājumu pēc telefona un nolēmis to nozagt. Izmantojot brīdi, kad skolēni neatradās klasē, viņš no skolnieka somas paņēma telefonu un paslēpa to skolotāju istabā. Telefons ir atdots tā īpašniekam. Skolotājs izglītības nozarē vairs nestrādā,» paziņoja Karagandi izglītības pārvalde.

Karagandi prokuratūra informēja, ka pret skolotāju ierosināta krimināllieta par zādzību un viņam noteikts drošības līdzeklis paraksts par neaizbraukšanu no pilsētas.

Jaunais «Apple» viedtālrunis «iPhone 5» ASV un vēl vairāku valstu tirgos nonāca 21.septembrī. Kalifornijā bāzētā kompānija «iPhone 5» raksturo kā «plānāko viedtālruni pasaulē», kam ir stikla un alumīnija korpuss, kas ir par 18% plānāks un 20% vieglāks nekā tā priekštecim «iPhone 4S». Jaunajam «iPhone» ir 10 centimetru displejs.

apollo.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 896 | Pievienoja: jayart | Datums: 19.01.2013 | Komentāri (0)


Lai gan musulmaņu valstīs sieviešu dzīve nav pārāk viegla, tādās valstīs kā Irāna un Saūda Arābija pēdējā laikā viena pēc otras iznāk grāmatas par "islāma etiķeti", kurās cita starpā ir pamācības, kā pareizāk sist savas sievas.

Tā, piemēram, grāmatas Sievietes islāmā (Women in Islam) autors Mohammeds Kamals Mustafa raksta, ka sievietes ir jāsit ar ne pārāk resnu nūju, jo sitieniem vajadzētu viņām nodarīt ne tik daudz fiziskas sāpes, kā garīgas ciešanas.

Tomēr autors iesaka vīriešiem savas sievas sist "pa jutīgām ķermeņa daļām - seju, krūtīm, vēderu, galvu un tā tālāk".

Savukārt ģimenes lietu eksperts doktors Gazi al-Šimari no Saūda Arābijas saviem kolēģiem nepiekrīt. Viņš raksta, ka pa seju sievietei sist gan nevajadzētu, bet sitieniem jābūt ne pārāk spēcīgiem. Pēc viņa vārdiem, vīra pienākums ir savu sievu brīdināt, cik sitieni sekos.

Doktors raksta, ka atsevišķos gadījumos sievieti ieteicams "pārmācīt" ar zobu birstīti vai tamlīdzīgu sīku priekšmetu, un kategoriski iestājas pret to, ka sievietes sišanā tiktu izmantoti šķīvji, ūdens pudeles vai naži.

Džordžs H.Buskets, kurš ir grāmatas Seksa etiķete islāmā (Sex Etiquette in Islam) autors, atgādina, ka, sitot sievieti, galvenais ir pašam negūt traumu. Tāpēc "kārna sieviete ir jāsit ar nūju, pilnīga - ar plaukstu, bet branga - ar dūri".

Televīzijas kanāla Al Jazeera iknedēļas programmā "Šariats ikdienas dzīvē" eksperti izteikuši viedokli, ka fiziska vardarbība neiedarbojas uz katru sievieti, bet tikai uz tām, kuras "šo procesu uztver normāli". Ja miesassoda laikā sieva jūtas pazemota, tad viņu sist nav vajadzības, uzskata eksperti.

Tāpat ir iznākusi Hasana Ašas grāmata Sievietes pakļaušana islāmā (Subjugation of Women in Islam), kurā formulētas situācijas, kurā vīrietis drīkst palaist rokas.

Šāda metode ir pieļaujama, piemēram, ja sieva pirms vīra pārnākšanas nav pienācīgi saposusies, ja nevēlas apmierināt viņa seksuālās vēlmes, ja atstāj novārtā savus reliģiskos pienākumus un bez atļaujas pamet māju.

Šo grāmatu apkopojums publicēts žurnālā Esquire, un raksta autors piebilst, ka ne visi musulmaņu vīrieši ir solidāri ar šo grāmatu autoriem. Daudzi ticīgie šādas grāmatas saucot par "islāmu apkaunojošu propagandu" un apgalvojot, ka pret sievietēm attiecas ar daudz lielāku cieņu nekā citu reliģiju pārstāvji.

delfi.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 995 | Pievienoja: jayart | Datums: 15.01.2013 | Komentāri (0)


Kā jau visiem labi zināms, ka ASV lielākā daļa civēku cieš no liekā svara. Tādēļ kāds santehnikas uzņēmums ir spēris soli pretī cilvēkiem ar šādām problēmām un sācis ražot atbilstoša izmēra tualetes podus. Tagad ASV lielie civēki un to pakaļas būs vēl laimīgākas.


унитаз, очко, задница, жопа, попа


унитаз, очко, задница, жопа, попа




унитаз, очко, задница, жопа, попа



Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 851 | Pievienoja: jayart | Datums: 10.01.2013 | Komentāri (0)


Internetā lielu ievērību izpelnījies video, kurā redzams kāds «kautrīgs zilonis», kurš kārtējā pasniegtā našķa vietā nolemj notiesāt kādas tūristes viedtālruni.

Tūristes ziloni pirms tam cienāja ar augļiem un dārzeņiem. Pēc video noprotams, ka zilonis  meitenes rokā esošo mobilo telefonu sajauca ar kārtējo kārumu un norija.

Tūriste ziloņa uzraugu lūdz telefonu atdot, taču viņš, pēc visa spriežot, atbild, ka nekas lietas labā nevar tikt darīts. Vēlāk video redzams, kā telefonu tomēr izdodas atgūt - ziloņa izkārnījumos.

Daudzi komentētāji norāda, ka video, visdrīzāk, ir tikai joks. «Ņemot vērā visus apstākļus, visi iesaistītie šķiet pārāk mierīgi, tai skaitā arī ziloņa uzraugs. Bet video tik un tā ir visai jautrs,» kāds raksta vietnē «Youtube».




Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 836 | Pievienoja: jayart | Datums: 09.01.2013 | Komentāri (0)



Ķīnas pilsētā Uhaņā kāds divus gadus vecs zēns izdzīvojis pēc kritiena no 16. stāva, raksta newsru.com.

Vietējie mediji vēsta, ka bērnu nelaimes brīdī pieskatījusi viņa vecāmāte. Kad sieviete uz mirkli novērsusies, bērns izrāpies uz loga palodzes un nokritis.

Dzīvoklī esot noritējis remonts un logs nav bijis iestiklots.

Ārsti bērna veselības stāvokli vērtē kā smagu, taču stabilu.

Zēnam izoperēta liesa, taču citādi viņam esot labas izredzes uz atveseļošanos.

Jāatgādina, ka līdzīga traģēdija Ķīnā notika arī 2010.gadā - toreiz kāds zēns izkrita no 20. stāva, piezemējās uz automašīnas un izdzīvoja, pat neguvis nevienu lūzumu.


tvnet.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 813 | Pievienoja: jayart | Datums: 07.01.2013 | Komentāri (0)


Policija ASV Kalifornijas štatā ir aizturējusi pusaudzi, kas tiek apsūdzēta savu vecāku sazāļošanā ar miegazālēm, lai varētu netraucēti lietot internetu.


Policija Roklinas pilsētā pastāstīja, ka 16 gadus vecā pusaudze bijusi neapmierināta ar to, ka vecāki neļāva viņai sērfot internetā pēc pulksten 22.

Pusaudze nopirka vecākiem piena kokteiļus un tiem piejauca miegazāles, kas pēc ārsta receptes bija izrakstītas viņas 15 gadus vecai draudzenei.

Vecākiem šķita, ka kokteiļiem ir dīvaina piegarša, tāpēc viņi izdzēra tikai ceturtdaļu no tiem. Ar to tomēr pietika, lai viņi aizmigtu.

Vecāki izgāja medikamentu testu, un meita atzinās, ka viņus sazāļojusi, lai apietu noteikto interneta lietošanas ierobežojumu.

Pusaudze un viņas draudzene tika aizturētas un apsūdzētas nozieguma plānošanā un tīšā medikamentu piejaukšanā pārtikai.   

kasjauns.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 901 | Pievienoja: jayart | Datums: 04.01.2013 | Komentāri (1)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Aprīlis 2024  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz