Ceturtdiena, 25.04.2024, 02:53
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Dzerot rīta kafiju jūs norijat karotīti, jūs...
Atbilžu kopskaits: 24
$

Galvenie » Trakā pasaule
« 1 2 3 4 5 ... 37 38 »

Lai gan pagājušā gada 21. decembrī slavenais pasaules gals tā arī netika sagaidīts, ar to vēl viss nebeigsies – līdz 2020. gadam paredzēti vēl astoņas īstas apokalipses jeb vismaz pa vienam pasaules galam katru gadu.

Kā zināms, nepiepildījās ne maiju kalendāra pareģojums, nebija planētu parādes, nesašķiebās Zemes magnētiskie poli, nebija gigantisku Saules uzliesmojumu un - pats galvenais - mūsu planēta nesadūrās ar Nibiru.

Taču, kamēr vien cilvēki lasīs Bībeli un citu tautu mitoloģiskās grāmatas, pasaules gali būs populāra lieta, tāpēc piedāvājam sarakstu ar dažiem tuvāk ieplānotajiem.

2013. gads - saskaņā ar dažu pētnieku domām šajā gadā plānots Ragnaroks - skandināvu mitoloģijā aprakstītā dievu un briesmoņu pēdējā cīņa, kuras laikā ies bojā visa pasaule. Notiks visai nepatīkama lieta - mītiskais vilks Fenrirs aprīs Sauli, taču tas vēl nav viss - pēc tam no krastiem izies jūra, bet no tās dzīlēm iznāks čūska Jormungandrs.

2014. gads - Saules sistēmai pietuvosies kosmisko putekļu mākonis, kas savā ceļā noslaucīs visu, ieskaitot dzīvību uz Zemes.

2015. gads - beigsies 9676 gadus ilgais cikls, kas izraisīs cilvēces bojāeju. Šo teoriju pirms aptuveni 20 gadiem izstrādāja ukraiņu vēsturnieks Nikolajs Čmihovs, un, pēc viņa domām, nelaimi izraisīs īpašs Saules sistēmas planētu stāvoklis.

Šādas situācijas notiekot reizi 1596 gados - tas ir bāzes cikls. Bet seši šādi cikli kopumā veido 9576 gadu lielo ciklu, kas beigsies tieši 2015. gadā.

2016. gads - Godāra kosmisko pētījumu institūta vadītājs Džeimss Hansens uzskata, ka, ja tuvākajā laikā netiks nopietni kontrolēti siltumnīcas gāzu izmeši, sagaidāms, ka Grenlandes ledāju pilnīga izkušana būs nenovēršama. Līdz ar to 2016. gadā liela daļa sauszemes būs appludināta.

2017. gads - pasaules gals pienāks saskaņā ar hierarhisko katastrofu teoriju. Īsumā: ikviena jauna hierarhiskā katastrofa notiek ātrāk nekā iepriekšējā, turklāt laika proporcijā 3 pret 1. Pirmā hierarhiskā katastrofa bijusi cara Pētera I laikmetā, kas ir 700 gadus pēc Krievzemes kristīšanas.

Nākamais degradācijas etaps - no Pētera I līdz revolūcijai un pilsoņu karam - ilga aptuveni 230 gadus. Tālāk bija padomju etaps - 75 gadus. Ceturtais etaps, kas ilgs 25 gadus, izbeigs krievu sabiedrības vēsturi. Krievijas gals - tas ir arī pasaules gals.

2018. gads - saskaņā ar leģendārā pareģa Mišela de Notrdama pravietojumiem šajā gadā sagaidāms briesmīgs un iznīcinošs atomkarš.

2019. gads - notiks Zemes sadursme ar asteroīdu 2002NT7. Tiesa, daudzi zinātnieki iebilst, ka šī sadursme notiks nedaudz vēlāk - 2029. vai pat 2036. gadā. Katrā gadījumā šīs asteroīds Zemei pietuvosies desmit reižu tuvāk, nekā no tās atrodas Mēness.

2020. gads - ņemot par pamatu apustuļa Jāņa pareģojumus, slavenais zinātnieks Īzaks Ņūtons aprēķināja, ka pasaules gals gaidāms tieši 2020. gadā. Tiesa, nekādas sīkākas detaļas par šī pasaules gala izpausmēm nav zināmas.

delfi.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 803 | Pievienoja: jayart | Datums: 04.01.2013 | Komentāri (0)


Francijas pilsētā Rubē kāda 73 gadus veca kundze Jauno gadu sagaidījusi, ieslēgta lielveikalā.


Sirmgalve iznākusi no tualetes un atklājusi, ka veikals jau slēgts.

Nakts laikā kundze vairākkārt iedarbinājusi signalizāciju, taču neviens uz to nav reaģējis.

Veikalā nakšņojušo sievieti darbinieki atraduši tikai 1.janvāra rītā.

Kundze gan nav ļaunprātīgi izmantojusi situāciju un svētku naktī nav našķojusies ar veikalā pieejamajiem gardumiem.


kasjauns.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 813 | Pievienoja: jayart | Datums: 03.01.2013 | Komentāri (0)


Zviedru mākslinieks Frederiks Sakers uzzīmējis savu pašportretu uz autovadītāja apliecības, vēloties pierādīt, ka spēj fotogrāfiski precīzi atveidot cilvēka seju.

Kā atzinis pats 29 gadus vecais mākslinieks, viņš gribējis pārliecināt ikvienu interesentu, ka ir īsts meistars, un tas arī izdevies - uz viņa internetā publiskotā pašportreta tagad redzams Zviedrijas Transporta biroja zīmogs.

"Biju nedaudz pārsteigts, bet ļoti iepriecināts, kad saņēmu autovadītāja tiesības. Protams, biju apmierināts ar to, kā izdevies zīmējums, tomēr vienalga nedaudz nervozēju - ja nu neizdodas tikt pie zīmoga," izteicies mākslinieks.

Pirms zīmējuma nosūtīšanas Sakers rūpīgi izpētījis Transporta biroja noteikumus, kuros teikts, ka attēlā cilvēkam jābūt maksimāli līdzīgam pašam sev, bet nekur nav teikts, ka tai obligāti jābūt fotogrāfijai.

Tādējādi Sakeram ienākusi prātā ideja izgatavot "fotogrāfiju" no pašportreta, kuru viņš uzzīmējis aptuveni 100 stundu laikā.

"Mēs salīdzinājām saņemtos dokumentus ar viņa vecajām tiesībām un secinājām, ka iesūtītais attēls izskatās kā parasta fotogrāfija. Mums neradās nekādi papildu jautājumu," biroja pārstāvji apliecināja laikrakstam Dagens Nyheter.

Savukārt pagājušajā gadā kāda Brazīlijas štata policija arestēja krāpnieku, kas personas fotogrāfijas vietā autovadītāja apliecībā bija ielīmēta Holivudas aktiera Džeka Nikolsona fotogrāfija.

delfi.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 910 | Pievienoja: jayart | Datums: 28.12.2012 | Komentāri (1)


Kāds Tunisijas jaunietis ir miris pēc tam, kad viņš uzvarēja derībās, vienā reizē apēdot 28 jēlas olas, ziņoja radiostacija «Šems FM».

20 gadus vecais Dhau Fatnasi no Kairuanas pilsētas norija 28 olas pēc tam, kad bija saderējis ar draugiem par naudas summu, kura netiek izpausta.

Pēc šīs uzvaras Fatnasi sākās sāpes vēderā. Viņš tika aizvests uz slimnīcu, kur viņu atzina par mirušu.

tvnet.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 784 | Pievienoja: jayart | Datums: 27.12.2012 | Komentāri (0)


Lai gan pasaules gala gaidīšana 21. decembrī izvērtusies par īstu apsēstību un tas tiek gaidīts ar filmām, tematiskām programmām un realitātes šoviem, NASA savā vietnē publicējusi klipu, kurā skaidro, kāpēc apokalipses nebūs.

Sižetā apkopoti zinātnieku viedokļi un mītu atmaskojumi, bet, spriežot pēc video vietnē YouTube lasāmajiem komentāriem, klips cilvēku viedokli nav spējis mainīt. Turklāt vairākums komentētāju brīnās arī par to, kāpēc NASA šo klipu par nenotikušo pasaules galu publicējusi jau 11. decembrī, nevis, piemēram, 22. decembrī.

Televīzijas kanāls NBC News arī uzmeklējis cilvēku, kuram pieder ideja par "vakardienas apokalipses" video.

"Pieteikums izskaidro visu: NASA pārstāvji ir tik pārliecināti, ka pasaules gals 21. decembrī nepienāks, ka jau publisko video par nākamo dienu," skaidro idejas autors Tonijs Filipss. Tomēr skatītāji to uztvēruši gluži pretēji.

"Šai tēmai tiek pievērsts arvien vairāk uzmanības, un mēs negribam, lai vairotos baumas. Mūsu ideja bija sniegt tiešu, zinātnisku skaidrojumu tam visam. Un to izdarīt saistošā veidā," piebilda klipa producents un režisors Maikls Broudijs.

NASA ik dienu saņem vairākus simtus tālruņa zvanu no satrauktiem cilvēkiem, un tās interneta vietnē publicētas arī atbildes uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par plaši izreklamēto datumu.

Jau agrāk NASA paziņojusi, ka 2012. gadā nav gaidāms pasaules gals, un noraidījusi kosmiskas katastrofas iespēju tuvākajā laikā. Zinātnieki uzsvēruši, ka šādas baumas radījusi maiju kalendāra nepareiza interpretācija.

Pētnieki uzskata, ka maiju kultūrā nepastāvēja tāds jēdziens, kā "pasaules gals", bet 21. decembri viņi minējuši kā jauna laikmeta sākumu.

Savukārt ziņu aģentūra Associated Press nolēmusi apmierināt plašo pieprasījumu pēc informācijas par apokalipsi un ieplānojusi tiešo translāciju no senatnē maiju apdzīvotās Čičenicas pilsētas. Tematiskas pārraides ieplānojuši arī citu valstu plašsaziņas līdzekļi.


delfi.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 911 | Pievienoja: jayart | Datums: 18.12.2012 | Komentāri (0)



Pusmūža vīriešiem ieteikts pārāk dedzīgi neaizrauties ar pasaules megahita Gangnam Style dejas kustībām pēc tam, kad kāda britu uzņēmuma darbinieks nomiris tūlīt pēc iesaistīšanās šādā priekšnesumā.

Četrdesmit sešus gadus vecais Īmons Kilbraids (attēlā) piedalījās kooperatīvā pirmssvētku ballītē Lielbritānijas pilsētā Blekbērnā. Pasākuma kulminācijas brīdī darbinieki izgāja uz deju laukuma, tostarp arī Kilbraids un viņa sieva Džūlija.

Vairāki ar alkoholiskiem dzērieniem spēcinājušies vīrieši uzkāpa uz īpaša paaugstinājuma, kur sāka izpildīt dažādus enerģiskus deju soļus. Kolēģi aicināja piebiedroties arī Īmonu, bet viņš palika nepielūdzams, līdz neizdzirdēja korejiešu repera PSY slaveno skaņdarbu.

Vīrieši kopā sāka attēlot jāšanai raksturīgās kustības, kādas dziesmas Gangnam Style klipā izpilda dienvidkorejiešu mūziķis ar savu pavadošo grupu.

Pēc priekšnesuma Kilbraids piegāja pie sievas un pastāstīja par nepatīkamām izjūtām krūšu rajonā. "Tad viņš sacīja, ka aizies uz tualeti. Ceļā uz turieni Īmons satika savu priekšnieku, viņi jokoja un smējās. Pagriežoties ap stūri, viņš nokrita," traģisko notikumu atceras vīrieša atraitne.

Neatliekamās palīdzības ārsti, ieradušies restorānā, diagnosticēja sirdslēkmi un nogādāja Kilbraidu slimnīcā. Neskatoties uz reanimatologu brigādes pūliņiem, viņš nomira, samaņu tā arī neatguvis.

Ņūkāslas universitātes kardioloģijas profesors Bernards Kīvnijs intervijā izdevumam The Daily Telegraph sacīja, ka gados vecākiem vīriešiem šī gada Ziemassvētku ballītēs nevajadzētu "iziet tālu ārpus savas komforta zonas".

"Iespējamība, ka iznākums būs bēdīgs, ir ļoti maza. Bet, kā tas ir jebkuras nepierastas piepūles gadījumā, jāievēro mērs. Ļaujiet dāmai dejot ap jums," viņš ierosināja.

delfi.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 915 | Pievienoja: jayart | Datums: 17.12.2012 | Komentāri (0)


Ķīnas policija ir aizturējusi vairāk nekā 400 cilvēku par baumu izplatīšanu, ka 21.decembrī esot gaidāms pasaules gals, otrdien vēstīja valsts plašsaziņas līdzekļi.

Aizturot šos baumotājus astoņās provincēs un autonomajos rajonos, policija konfiscēja skrejlapas, videodiskus, grāmatas un citus par apokalipsi vēstošus materiālus, vēstīja ziņu aģentūra «Sjiņhua».

Gandrīz puse aizturēto ir no kristiešu sektas «Visvarenais Dievs», kurai ir arī cits nosaukums - «Austrumu zibens», kas patapināts no Mateja evaņģēlija. Par ķecerīgu uzskatītā sekta sludina, ka Jēzus esot parādījies Ķīnas vidienē sievietes izskatā.

Šī sekta pirmoreiz parādījās pirms apmēram 20 gadiem. Valsts interneta vietne «Huašan» pagājušonedēļ ziņoja, ka šī sekta aicina savus piekritējus «iznīcināt lielo sarkano pūķi», ar to domājot Ķīnā valdošo komunistisko partiju, «un dibināt valsti zem visvarenā Dieva vara>>

tvnet.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 857 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.12.2012 | Komentāri (0)


Bagātus cilvēkus grūti ar kaut ko pārsteigt, bet amerikāņu mazumtirdzniecības ķēdei Citizen tas, šķiet, ir izdevis - uzņēmums piedāvā iegādāties trīs kapsulu komplektu, kas satur 24 karātu zeltu un paredzēts fekāliju apzeltīšanai.

Kastītē, kuras cena ir 425 ASV dolāri, ir trīs divus centimetrus garas kapsulas - pietiek tās norīt, lai ekskrementi, kas citādi ir pilnīgi nelietderīgi ķermeņa darbības blakusprodukti, no kuriem cilvēki parasti nekavējoties atbrīvojas, uzreiz iegūtu dārgmetāla vērtību.

Fekāliju apzeltīšanas kapsulas izgudrojis Ņujorkā dzīvojošais dizaineris Tobijs Vongs kopā ar savu partneri Kenu Kortniju, un pirmo reizi zelta kapsulas tika laistas pārdošanā jau 2005. gadā kā bagātiem cilvēkiem paredzētas sevis lutināšanas sērijas sastāvdaļa.

Toreiz tabletītes prezentēja kā mākslas projektu, kas uzskatāmi raksturoja arvien pieaugošo luksusa priekšmetu tirgu šajā pasaulē, kur puse iedzīvotāju joprojām nesaņem pietiekami daudz pārtikas.

Projekts izrādījās komerciāli pārsteidzoši veiksmīgs - pārdošanas apjomi nemitīgi pieaug, un tiem līdzi palielinās arī zelta kapsulu cena.

Lai gan daži tās iegādājas kā jautru suvenīru, kas paredzēts radinieku vai draugu izjokošanai, lielākā daļa pircēju ir ar luksusa preču iegādi apsēsti ļaudis. Viņi tik strauji izpērk dīvainās kapsulas, ka Citizen vietnē šobrīd vērojams uzrakts "Šobrīd nav pārdošanā".

Jau 1998. gadā Vongs izlaida fekāliju tablešu "sudraba versiju". Viņa kolekcijā tāpat skatāmas bronzas kokteiļu maisāmie ar Playboy simboliku, kā arī ar zeltu inkrustēts lētās BIC pildspalvas uzgalītis.

delfi.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 867 | Pievienoja: jayart | Datums: 10.12.2012 | Komentāri (0)



«Bad Sex in Fiction Award» prēmiju, kas tiek izsniegta rakstniekiem, šogad saņēma kanādiešu izcelsmes literāte Nensija Hjūstona.

Rakstniece saņēma prēmiju par savu četrpadsmito romānu "Infrasarkans"  ("Infrared"), kur stāstīts par sievieti - fotogrāfi, kura iemūžina fotogrāfijās savas draudzenes seksa laikā. "The Guardian" publicē arī kādu autores citātu, kurš raksturo galvenās varones emocijas un izjūtas:

"viņa peldēja priekā kā zivs" vai "viņas miesa ir kā arhaiska karaļvalsts, kas rada stresu, asaras, murgus un bērnus".

 

Hjūstone ir trešā sieviete - laureāte "Bad Sex in Fiction Award" prēmijai, kuru pasniedz britu žurnāls "Literary Review". Balvu pasniedz kopš 1993. gada. Pagājušā gadā to saņēma amerikāņu rakstnieks Deivids Gatersens par romānu "Cars Eds.

Vairāki grāmatu mīļotāji ir pārsteigti, ka šā gada viena no populārākajām erotiskā žanra grāmatām "50 Greja nokrāsas", kuru sarakstījusi E.L. Džeimsa, nav iekļuvusi laureātu sarakstā.

tvnet.lv

Sliktākie Seksa Apraksti no Melnā Humora Topa




Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 1480 | Pievienoja: jayart | Datums: 07.12.2012 | Komentāri (1)


Ķīnā sarīkots šajā valstī pirmais brīvdabas masturbēšanas čempionāts, lai atzīmētu pasaules dienu cīņai pret HIV/AIDS.

Kā novēroja ārvalstu žurnālisti, čempionāta rīkotāju nodomi neapšaubāmi bijuši labi domāti, bet daži no dalībniekiem nodevušies sacensībai "gluži kā izolācijā esoši šimpanzes", kas izraisījis nepatiku daļā skatītāju.

Tāpat radies jautājums, vai tiešām šādi var veicināt informētību par AIDS vai pamudināt cilvēkus izsargāties no seksuāli transmisīvām slimībām.

Ķīnas pirmajā masturbēšanas čempionātā Guandžou provincē piedalījās septiņi vīrieši un trīs sievietes. Kā jau rīkotāji bija cerējuši, preses klātbūtne festivālā bija nodrošināta.

Dalībnieku pirmais uzdevums bija papriecāties ar piepūšamajām lellēm un citām pieaugušo rotaļlietām, bet pēc tam viņi nodevās sevis apmierināšanai, aizsedzot intīmās ķermeņa daļas ar nelielām plastmasas bļodiņām.

Uz pasākuma skatuves novietotais plakāts solīja čempiona titulu tam dalībniekam, kurš masturbēs visilgāk, bet otrās vietas ieguvējs būs ātrākais finišētājs. Uzvarētāju vārdus žurnālistiem uzreiz pēc pasākuma tomēr neatklāja.

Masturbēšanas festivāla rīkotājs bija vai nu privātpersona, vai skaitliski neliela organizācija, bet dalībnieku nopietnības līmenis bija pienācīgs, jo uzvarētājiem tika solītas arī sponsoru balvas.

Rīkotāju pārstāvis izteicās, ka ideja aizgūta no pasaulē zināmā masturbēšanas čempionāta Masturbate-a-thon. Viņaprāt, Ķīnai vajadzētu piedalīties šī gada sacensībā, lai "mazliet atslābinātos".


delfi.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 975 | Pievienoja: jayart | Datums: 06.12.2012 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Aprīlis 2024  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz