Piektdiena, 19.04.2024, 05:25
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jums stārķis tikko atnesis bērniņu, jūs:
Atbilžu kopskaits: 19
$

Galvenie » 2009 » Februāris » 6 » Kā savienot televizoru ar internetu?
17:15
Kā savienot televizoru ar internetu?

Mūsdienās, kad pat bērnus nevis atrod kāpostos vai atnes stārķis, bet viņi tiek nokačāti internetā, nav nekāds brīnums, ka no globālā tīmekļa nāk arī izklaides, kuru baudīšanas procesā agrāk neatņemams posms bija videonoma. Neapspriedīsim jau, cik tas ir smuki vai nesmuki pret filmu veidotājiem-rausējiem, bet parunāsim par veidu, kādā šis prieks tiek baudīts. Jūs taču savas lejupielādētās filmas skatāties datorā? Phē, bet tas taču nav stilīgi. Nu, jā, ērti. Bet ja nu būtu vēl ērtāks veids, kā baudīt internetā sasēņoto audiovizuālo saturu?

Ziniet, kas ir Myka? Kastīte, kas atskaņo jebkuru kaut cik plaši sastopamo video formātu un pati prot arī lejupielādēt jaunas filmas. It kā jau nekas jauns, eksistē taču Apple TV un tamlīdzīgi brīnumi, bet Myka izceļas ar to, ka filmas lejupielādē nevis no kaut kādiem šopiem, bet no vecā labā BitTorrent. Pat tad, ja jūs agrāk atturējāties no šī plaši pazīstamā servisa izmantošanas dēļ savām pieticīgajām zināšanām failu apmaiņas tīklu izmantošanā, Myka ļaus izmantot BitTorrent bez galvassāpēm (kamēr vien to cēlonis nebūs kāda jauna autortiesību aizsargu operācija).

Tehniskie parametri? Līdz 500Gb apjomīgs iebūvēts cietais disks, HDMI, kompozītu, S-video un SPDIF pieslēgvietas, kā arī iespēja pieslēgties datortīklam izmantojot tradicionālo vai bezvadu datortīklu.

Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 954 | Pievienoja: jayart | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Meklētājs

Iesaki

Kalendārs

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz