Otrdiena, 23.04.2024, 18:43
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs esat apmaldījies pagalmā starp izžautās veļas kvantumiem
Atbilžu kopskaits: 20
$

Galvenie » 2009 » Februāris » 19
 
Šodien uz inbox.lv meilu atnāca ļoti izsmeļoša vēstule, ka esmu vinnējis kaut kādu mistisku naudu!
 
Vēstule no Irish News Centre <ddt@nbnet.nb.ca>
 
You won 750,000.00 Euro
 
Send information: Name, Age, Country
 
Email sofiadavidagency@btinternet.com

Mrs. Sofia David
 
Droši vien vajadzēs šķirties no kādas naudas summas lai tipa saņemtu laimestu! Gan jau ne mazums cilvēciņu uz šitiem jokiem uzķeras!
 
Aizsūtīju atbildi - interesanti ko tālāk prasīs? :D
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 916 | Pievienoja: jayart | Datums: 19.02.2009 | Komentāri (3)

 
 
Pēters Sunde, viens no failu apmaiņas
vietnes "The Pirate Bay" dibinātājiem, kas apsūdzēti par autortiesību pārkāpumiem, tiesas sēdes laikā raksta blogā "Twitter.com".
 
Filmu, mūzikas un videospēļu industrijas kompānijas, tostarp "Sony" un "Warner Bros", iesniegušas tiesā prasību pret "The Pirate Bay" vadītājiem - Frederiku Neiju, Godfridu Svartholmu, Pēteru Sundi un Karlu Lundstrēmu - par autortiesību pārkāpumiem. Vīriešiem draud 1 250 564 zviedru kronu (79 786 latu) liels naudas sods un 2 gadu cietumsods, ja viņi tiks atzīti par vainīgiem.
 
Tomēr šķiet, ka Sundi tiesa nebiedē, jo savā blogā viņš raksta, ka tā ir garlaicīga, un apgalvo, ka viņa advokāti šajā prāvā uzvarēs.
 
Otrdien savā blogā sociālajā tīklā "Twitter" Sunde ierakstījis "episka uzvara, haha" un "tik garlaicīgi. Nāk miegs". Savukārt pirmdien viņš izsmēja prokuratūru: "Prokuratūrai ir problēmas atšķirt megabitus no megabaitiem." Vēlāk viņš ierakstīja vēl vienu ziņu: "Kā, sasodīts, viņi nesaprot, ka prokuratūra piedzīvos episku izgāšanos?"

Prokuratūrai nācās atcelt apmēram pusi apsūdzību pierādījumu trūkuma dēļ, vēsta interneta vietne "Torrentfreak.com".

Sundes bloga adrese ir "www.twitter.com/brokep", kur var lasīt viņa aktuālos ierakstus.
 tvnet.lv
Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 826 | Pievienoja: jayart | Datums: 19.02.2009 | Komentāri (0)

 
Analizējot arvien pieaugošās klientu prasības, Latvijas vadošais elektronisko pakalpojumu sniedzējs Lattelecom ir palielinājis starptautiskā interneta plūsmas ātrumu vairāk nekā par 40%, līdz 10 gigabitiem sekundē (Gbit/s).
 
Šādas izmaiņas ļaus Latvijas iedzīvotājiem un uzņēmumiem ērtāk un ātrāk izmantot ārzemju interneta lapas, īpaši skatoties online video un lejupielādējot failus. Turpinot interneta ātruma palielināšanu, Lattelecom jau sācis piedāvāt Zolitūdes iedzīvotājiem 100 Mbit sekundē ātro interneta pieslēgumu, bet drīzumā plānots palaist pirmo tiešo optisko interneta savienojumu ar Krieviju.
 
Līdz šim kopējais Lattelecom ārzemju interneta plūsmas ātrums bija ap 7 Gbit/s. Pieaugot iedzīvotāju interesei par informācijas meklēšanu un lejupielādēšanu ārzemju interneta vietnēs, Lattelecom pieņēmis lēmumu palielināt arī kopējo interneta trafika ātrumu. Lietotājiem par ātruma izmaiņām nekas nebūs jāpiemaksā.
 
„Gan ārzemju, gan Latvijas mājaslapas piedāvā lietotājiem arvien plašākas informācijas iegūšanas un izklaides formas. Cilvēki arvien vairāk skatās internetā video, un internets arvien vairāk konkurē ar televīziju, jo noskatīties vēlamo rullīti internetā var jebkurā brīdī. Rezultātā ierastais interneta ātrums šobrīd vairs nav pietiekams, un tāpēc Lattelecom to palielina un palielinās vienmēr, lai pasaules tīmekļa lietošana mūsu klientiem būtu ērta,” uzsver Lattelecom komercdirektors Jānis Ligers.

Šā gada sākumā Lattelecom sācis vērienīgu interneta ātruma palielināšanas projektu Nākotnes tīkls – Rīgā, Zolitūdes rajonā 100 Mbit/s ātrais internets tika pieslēgts pirmajiem privātajiem klientiem. Realizējot šo projektu, jau līdz šā gada beigām Latvijā privātajiem klientiem būs pieejami Eiropā ātrākie interneta pakalpojumi līdz 500 Mbit/sekundē. Nākotnē interneta pieslēguma ātrumu plānots palielināt līdz 10 Gbit/s, padarot interneta izmantošanas iespējas praktiski neierobežotas.

Paralēli Lattelecom attīsta arī starptautiskā interneta tīklu – plānots, ka jau tuvākajā laikā Lattelecom palaidīs pirmo tiešo optisko savienojumu arī ar Krieviju. Lattelecom pieder kopumā deviņi optiskie savienojumi ar kaimiņvalstīm, kā arī ar Zviedriju. Kopējais uzņēmuma optisko kabeļu garums ir gandrīz 5 tūkstoši kilometru. 2008.gada oktobra sākumā Lattelecom nodeva ekspluatācijā jauno optisko savienojumu starp Latviju un Lietuvu, kurš ir balstīts uz DWDM tehnoloģiju. Pateicoties jaunajam savienojumam, esošie starptautiskie Lattelecom klienti var palielināt datu pārraides kapacitāti Lattelecom optiskajā tīklā, jo jaunā infrastruktūra ļauj nodrošināt pārraides ātrumu līdz 10 Gbit/s, kā arī nākotnē ļaus palielināt to līdz pat 40 Gbit/s.
 tvnet.lv
Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 876 | Pievienoja: jayart | Datums: 19.02.2009 | Komentāri (0)



Уникальный свадебный транспорт (19 фото)




Уникальный свадебный транспорт (19 фото)




Уникальный свадебный транспорт (19 фото)




Уникальный свадебный транспорт (19 фото)




Уникальный свадебный транспорт (19 фото)




Уникальный свадебный транспорт (19 фото)

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 820 | Pievienoja: jayart | Datums: 19.02.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz