Sestdiena, 20.04.2024, 13:56
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs nejauši izdzerat litru petrolejas
Atbilžu kopskaits: 17
$

Galvenie » 2009 » Februāris » 17

Gandrīz katrs e-pasta lietotājs ir saskāries ar kaitinošajām spama vēstulēm, tomēr šoreiz mūsu redakcijas e-pastu sasniegusi pavisam kurioza vēstule, kuras autors, kā parasti, solot miljonus, cenšas izkrāpt no interneta lietotāja personisku informāciju. Parasti šāda veida spams nāk angļu valodā, tomēr šī vēstule izceļas ar to, ka autors, vēloties adresātu uzrunāt viņa dzimtajā valodā, izmantojis translate.google.com servisu. Par to, vai kāds uzķertos uz šāda veida e-pastu, kas vairāk līdzinās anekdotei par mūsu finanšu ministra angļu valodas zināšanām, spriediet paši.



Dear Friend 



Kā jums šodien? Ceru, ka naudas sodu, Es esmu Dr.Kevin Brown No Harlsden, North West London, šeit Anglijā. Es strādāju NatWest Bank Corporation Londonā. Es rakstu jums no mana biroja. Manā departaments, kas ir palīgs vadītājs (Greater London Regional Office), es atklāju uz pamestām summa ASV dolāru 12,5 miljoni ASV dolāri (divpadsmit miljoni pieci simti tūkstoši ASV dolāri) in kontu, kas pieder pie viena no mūsu ārvalstu klientiem Late Mr Thompson Morrison Amerikas pilsoni, kas, diemžēl, zaudēja savu dzīvi plakne crash no Alaska Airlines Flight 261, kas crashed January 31 2000, tostarp viņa sieva, un tikai meitu. 



Izvēle sazinoties jums ir modinājusi no ģeogrāfiska rakstura par to, kur tu dzīvo, jo sevišķi saistībā ar sensivity kas darījuma un konfidencialitāti šeit. Tagad mūsu banka ir negaidot kāds no radiniekiem nākt-up uz prasību, bet nevienam nav darīts, ka. Man personīgi ir bijis neveiksmīgs atrast radinieki 2 gadus tagad, es meklētu savu piekrišanu klāt Jūs kā tuvāko radinieku / Vai saņēmējam mirušā to, ka ieņēmumus no šī konta vērtē 12,5 miljoni dolāru var maksāt jums. 



Tas tiks izmaksāti vai dalīta šajos percentages, 60% man un 40% no jums. Man ir nodrošināti visi nepieciešamie juridiskie dokumenti, kas var tikt izmantoti, lai pamatotu šo apgalvojumu mēs veidošanā. Visi i nepieciešams, ir aizpildīt savu nosaukumu uz dokumentiem "un legalizēt to, tiesa šeit, lai pierādītu, jūs kā likumīgo saņēmējam. Visi Man vajag tagad ir jūsu godīgu sadarbību, konfidencialitāti un Trust, kas ļautu mums redzēt šo transakciju caur. I garantija, ka tas tiks izpildīts saskaņā ar likumīgu vienošanos, kas pasargās jūs no neievērojot likumu. Lūdzu, sniedziet man šādi: Tā kā mums ir 5 dienas, lai raidīt to, izmantojot. šī ir ļoti aktuāla LŪDZU. 



1. Pilns nosaukums 

2. Jūsu telefona numurs 

3. Jūsu Kontakti Adrese. 



Ņemot cauri metodiski meklēt, es nolēmu, lai sazinātos ar jums cerot, ka jūs atradīsiet šo priekšlikumu interesants. Lūdzu, par savu apstiprinājums par šo ziņojumu un norādot jūsu intereses, sniegt jūs ar plašāku informāciju. Endeavour lai man zināmu savu lēmumu, bet nekā turēt mani gaidīja. 



Sveicieni, 



Dr.Kevin Brown

Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 995 | Pievienoja: jayart | Datums: 17.02.2009 | Komentāri (0)

Nē, tās nav kurpes izbāzeņiem. Tās ir kurpes AR izbāzeņiem. Tieši tā! Kāds smalks modes mākslinieks izdomājis jaunu stilu apavu modē. Viņš sieviešu kurpes rotā ar izbāztiem putniņiem. It kā ar to vien nebūtu gana, paši izbāztie putniņi ir vēl rotāti ar kristāliņiem un krokodilādu. Smalki...

Viena kurpju pāra cena ir visai iespaidīga - 43 tūkstoši dolāru. Acīmredzot beigti putniņi mūsdienās ir dārgs prieks. Turklāt pasūtot kurpes būs trīs mēnešus jāgaida. Nez piemaksājot vēl 10 tūkstošus var izvēlēties kuru putniņu izbāzt?

Un kas būs tālāk? Dīrāsim kaķīšiem ādas un šūsim no tām mēteļus un rotāsim tos ar beigtām lapsām? Oi, bet to mēs jau daram. Nu tad neko. Tad varbūt kāds varētu piedāvāt BMW ar izbāztu roni bagāžniekā.

kakao.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 844 | Pievienoja: jayart | Datums: 17.02.2009 | Komentāri (0)

Microsoft izsludina tārpa izgudrotāja meklēšanu ar atlīdzību 250 000$, mūsu naudā 120 000 Ls atlīdzību. Microsoft cenšas noskaidrot, kurš ir Downadup/Conficker vīrusa autors. 

Vīruss pirmo reizi sāka ceļot pa interneta plašumiem 2008. gada oktobrī un šis Conficker tārps ir inficējis miljoniem datorus visā pasaulē. 

Atlīdzību Microsoft izsludina, jo uzskata šo vīrusu par ļoti smagu, kriminālu pārkāpumu. Microsoft saka, ka cilvēki kuri šo vīrusu ir izveidojuši tiks sodīti, kā arī kompānija netaisās mierīgi sēdēt un skatīties, kā vīruss inficē viņu izstrādātos produktus. 

Oktobrī vīruss ir inficējis aptuveni 12 miljonu datorus, tagad šis skaitlis noteikti ir daudz daudz lielāks. 

Šis vīruss inficē tieši tos Windows lietotājus, kuri nav uzstādījuši jaunākos Windows atjauninājumus. Datorus tas var inficēt caur interneta tīklu vai vienkārši slēpties USB atmiņā izmantojot Ferry datus, lai ceļotu no viena datora uz otru. Tiklīdz šis tārps ierokas datorā ļoti dziļi, to ir grūti iznīcināt. 

Šis tārps cenšas uzminēt lietotājvārdus un paroles. Drošībnieki iesaka izmantot parolēs gan burtus, gan ciparus, gan lielos burtus. 

Šis vīruss sūta atskaites tā veidotājiem apmeklējot web vietni. Tas ģenerē domēnu pats izmantojot komplicētu kodu, kuru drošības firmas izgudroja, lai izsekotu citus tārpus un apturētu tos no izplatības. 

Šis vīruss ne tikai zog tava datora datus, bet arī spēj pārņemt vadību pār tavu datoru un pārvērš datoru lielā armijā, kura sastāv no botnet. Pēc iekļūšanas šādā tīklā, tavs dators būs spama/mēstuļu sūtītājs un veidos uzbrukumus citiem datoriem. 

Šis vīruss ne mazums sagādājis raizes tīkla administratoriem, bloķējot kontus, un ko tik vēl ne. 

Lai aizsargātos no šī vīrusa jums ir nepieciešams Microsoft’s MS08-067 ielāps, pazīstams kā KB958644. 

Sasser tārps 

2005. gadā Microsoft izmaksāja 250 000$ diviem cilvēkiem, kuri palīdzēja notvert Sasser tārpu, kopš tā laika līdzīgas atlīdzības nav bijušas. 

Šāda atlīcība tika arī izsludināta par Blaster, Mydoom un Sobig tārpiem, bet autori palika neatrasti.

notepad.lv


Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 869 | Pievienoja: jayart | Datums: 17.02.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz