Piektdiena, 26.04.2024, 21:06
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs esat apmaldījies pagalmā starp izžautās veļas kvantumiem
Atbilžu kopskaits: 20
$

Galvenie » 2009 » Februāris » 16 » Krievu zoofilam jenots nokož pusi dzimumlocekļa
08:16
Krievu zoofilam jenots nokož pusi dzimumlocekļa

Kādam vīrietim Piemaskavā bija nepieciešama ārstu palīdzība pēc tam, kad viņa dzimumlocekli nokodis saniknojies jenots. 44 gadus vecais Aleksandrs iedzēris un izklaidējies ar draugiem, kad nolēmis izmēģināt seksu ar jenotu. Savvaļas dzīvnieks pratis sevi aizstāvēt un nokodis gabalu vīrieša dzimumlocekļa, raksta Krievijas mediji. 

Vīrieši lietojuši alkoholiskos dzērienus, vīri savā kompānijā sākuši dzīt nepiedienīgus jokus, kad vīrietis pamanījis interesantu dzīvnieciņu, kas "līdzinājies kaķim". "Dažādībai mēs šo dzīvnieciņu, kas izlīda no krūmiem, noķērām. Mans draugs paskaidroja, ka tas ir jenots. Tā kā mūsu kompānijā nebija sieviešu, nolēmu izmantot šo izdevību," savā paskaidrojumā milicijai rakstījis cietušais vīrietis. Līdz ko viņš izvilcis savu mantību, zvērēns meties tam virsū un nokodis gandrīz pusi locekļa.

Draugi sāpēs kliedzošo vīrieti no ezera krasta nogādājuši slimnīcā, bet kamēr tika notverts dzīvnieks un no viņa kuņģa izņemts locekļa gabals, piešūt to vairs nebija iespējams. Vīrietim noveicies, ka dzīvnieks pēc pārbaudēm izrādījies vesels.

"Mēs neticējām savām ausīm, kad piezvanīja no slimnīcas un paziņoja, ka viņiem steidzami nepieciešams speciālists, lai uzšķērstu jenotu, kurš uzbrucis vīrieša dzimumloceklim," ar smaidu stāsta veterinārārsti. "Protams, vīrietis ir smagi cietis, bet bez smiekliem šo gadījumu nav iespējams atcerēties."

Vīrietim ieteikts griezties pie plastiskā ķirurga. "Viņam ir jāārstē galva, nevis loceklis," atzinuši ārsti. "Viņam, protams, var veikt plastisko operāciju un neviena sieviete nemanīs atšķirību, bet ir šausmīgi iedomāties, ka šādi cilvēki klaiņo pa pasauli."

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 897 | Pievienoja: jayart | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Meklētājs

Iesaki

Kalendārs

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz