Piektdiena, 19.04.2024, 23:54
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs biedē dīvāns. Jūs...
Atbilžu kopskaits: 15
$

Galvenie » 2009 » Februāris » 21 » Kašpirovskis atgriezīsies Krievijas televīzijā
16:16
Kašpirovskis atgriezīsies Krievijas televīzijā

Krievijas televīzijas kanāls NTV, kas pēdējos gados paradis skatītājus pārsteigt ar skandalozām sensācijām, šķiet, ir sagatavojis vēl vienu - televīzijas ekrānos drīzumā varētu atgriezties viltus psihoterapeits Anatolijs Kašpirovskis.


Ārkārtīgu popularitāti viņš ieguva 1989.gadā, uzstājoties televīzijā ar masu psihoterapijas seansiem un ar saviem "uzstādījumiem" it kā izdziedinot skatītājus no alkoholisma, enurēzes un plikpaurības. Tolaik Kašpirovskis daudz braukāja viesizrādēs pa Padomju Savienību. Tomēr drīz vien ārsti sacēla trauksmi, pieprasot Kašpirovska šovu aizliegt. Pēc viņa seansiem psihiatriskās slimnīcas regulāri papildinājās ar jauniem pacientiem.

Tomēr, kā raksta "life.ru", atsaucoties uz "projekta ideologiem", Kašpirovskis tagad nehipnotizēs ūdeni un neuzlādēs ar enerģiju. Viņš tiksies ar šovbiznesa zvaigznēm, kas nāks uz NTV studiju, lai tur atklāti un no sirds izrunātos. 

Pēc skandalozajiem seansiem padomju Centrālajā televīzijā 1993.gadā Kašpirovski ievēlēja Krievijas Valsts domē. 1995.gadā viņš pārcēlās uz dzīvi ASV. Bet jau pēc kāda laika atkal atgriezās dzimtajā Krievijā un to apceļoja ar saviem viltus dziednieciskajiem seansiem. Tos pavadīja iedzīvotāju protesti, kas dažkārt bija reliģisko konfesiju organizēti. Galu galā par viņa lekcijām sāka interesēties likumsargi. 2007.gadā Čeļabinskas tiesa atzina, ka Kašpirovskis nelikumīgi nodarbojies ar medicīnu, un piesprieda viņam 1700 rubļu (26 latu) lielu naudassodu.

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 856 | Pievienoja: jayart | Reitings: 4.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Meklētājs

Iesaki

Kalendārs

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz