Sestdiena, 18.05.2024, 13:49
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs uzmetat aci
Atbilžu kopskaits: 17
$

Galvenie » Trakā pasaule
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 37 38 »


„Tanoreksiķe”- tāds ir jaunais termins, kas apzīmē dāmas, kuras spēcīgi atkarīgas no mākslīgā iedeguma. Kāda gaišmataina 25 gadus veca sieviete no ASV atzīst, ka 10 gadu laikā sauļojusies katru (!) dienu un par ādas vēzi viņai nospļauties.

Triša Peita no Losandželosas ir tipisks sauļošanās apsēstības piemērs. Efektīgā blondīne ir modele, un iedeguma gūšanai ik gadu tērē 5000 dolāru (aptuveni 2850 latu). Tā kā viņa nav izlaidusi nevienu dienu 10 gadu laikā, par savu miesas toni kopumā Triša iztērējusi 50 000 ASV dolāru (apmēram 28 520 latu).

ASV sarunu šovā „Good morning, America” Triša stāstīja: „Ja kāds tagad pateiktu, ka man ir ādas vēzis, zināt, es nedomāju, ka tas mani atturēs no sauļošanās”.

Jaunā dāma katru rītu dodas uz kādu no iecienītākajiem Kalifornijas sauļošanās saloniem. Dažkārt – ja sagribas vai arī nav ko darīt – viņa turp dodas pat divreiz dienā. „Tā ir mana ikdiena. Eju katru rītu. Cilvēki domā, ka esmu narcistiska, taču man patiešām patīk kā es izskatos,” savos uzskatos dalās izskatīgā dāma.

Pēc solārijā pavadītajām minūtēm, Peitas jaunkundze dodas uz vēl citu kabīni, kur nenosauļotās ķermeņa vietas apsmidzina ar mākslīgā iedeguma spreju. Ņemot vērā sievietes formas – zem krūtīm un zem dibena vaigiem, sauļojoties solārijā, mēdz palikt baltas strīpas, - tās tad viņa arī notonē ar iedeguma spreju.

Brūna miesa Trišai dod pārliecību par sevi. Ādas vēža iespējamību viņa pieļauj, taču sievišķīgi atmet ar roku, sak’, tas viņu neuztrauc.

„Esmu redzējusi sevi arī bālu. Un man nepatika kā es izskatos,” stāsta sieviete. Triša Peita solāriju sāka apmeklēt 15 gadu vecumā, kad ar to viņu iepazīstināja pašas māte. Nu visa veida sauļošanās Trišai ir gan hobijs, gan bauda, gan ikdienas vajadzība, un, lai nezaudētu brūno miesas toni, viņa tam iztērējusi jau 50 000 dolāru.


Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 896 | Pievienoja: jayart | Datums: 12.07.2012 | Komentāri (0)


Arheologi Gvatemalā atraduši jaunus pierādījumus vairākkārt jau izvirzītajai un vēlāk noraidītajai hipotēzei, ka pasaules gals gaidāms šī gada 21. decembrī.

Izrakumos arheoloģiskajā iecirknī La Corona atrasti jauni maiju uzraksti (attēlā), kas datēti ar 695.–696. gadu pirms mūsu ēras.

Unikālās maiju civilizācijas artefakti norāda uz 21. decembri kā pasaules galu, tomēr, kā apgalvo izrakumu vadītājs Marčello Kanuto, tas nav pareģojums, bet gan informācija par senās valsts politikas vēsturi.

La Corona izrakumi notiek kopš 2008. gada, lai gan agrāk šo vietu uzskatīja par nelegālo arheologu izpostītu.

Tomēr laupītāji nav aiztikuši daudzus akmeņus ar uzrakstiem to sliktā stāvokļa dēļ: melnajā tirgū tādām drupām nav augstas vērtības. Pateicoties tam, arheologiem izdevies atrast garāko maiju indiāņu vēstījumu, kāds jebkad atklāts Gvatemalā.

Pirmie uzraksti tika atšifrēti šā gada maijā, un zinātnieki atzina, ka tajos ir norādes uz 2012. gadu – šis no 56 hieroglifiem veidotais uzraksts atradies uz kāda kāpņu posma.

Tai pašā laikā ekspedīcijas vadītājs uzsver, ka indiāņi izmantojuši šo kalendāru valstiskās stabilitātes saglabāšanai, nevis apokalipses pareģošanai.

delfi.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 699 | Pievienoja: jayart | Datums: 03.07.2012 | Komentāri (0)


Anglijā, pilsētiņā netālu no Londonas, nupat apcietināta kāda 41 gadu veca skolotāja, kura savas seksuālās fantāzijas realizējusi ar vismaz trim vidusskolas audzēkņiem. Kopumā viņa apsūdzēta 19 epizodēs, kad viņai bijis sekss ar skolniekiem.

41 gadu vecā Emma Veba tika aizturēta pēc tam, kad detektīvi bija veikuši izmeklēšanu un secinājuši, ka sieviete piespiedusi jaunekļus stāties dzimumattiecībās ar viņu. Apsūdzībā minēts, ka sekss ar puišiem skolas telpās noticis vismaz 20 reižu, notikuši vismaz 19 akti ar trim dažādiem puišiem.

Policijas pārstāvis stāsta, ka dāma apsūdzēta ļaunprātīgā bērnu uzticības izmantošanā, kā arī par melošanu liecību sniegšanā.

Skolotāja atstādināta no savu tiešo pienākumu veikšanas, un policija šobrīd sadarbojas ar skolu un pašvaldību. Skolas vārds netiek atklāts, lai netraucētu lietas izmeklēšanu.

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 834 | Pievienoja: jayart | Datums: 19.06.2012 | Komentāri (0)


Tev nepatīk, ka darbā bloķētas dažādas tīmekļa vietnes vai aizliegts izmantot aplikācijas, kuras darba uzdevumu veikšanai nav nepieciešamas? Etiopiešiem ir nepaveicies vēl vairāk – par Skype lietošanu šīs valsts iedzīvotāji var nonākt aiz restēm, uz laika posmu līdz pat 15 gadiem.

Likums, kas Etiopijā par VoIP servisu izmantošanu, piemēram Skype vai Google Voice, paredz reālus cietumsodus, pieņemts pagājušajā mēnesī, taču līdz šim, ārpus Etiopijas, tas nebija izraisījis ažiotāžu. Kā norāda valsts amatpersonas, tad šāds lēmums, kurš lielākajai daļai interneta lietotāju varētu izraisīt nesaprašanu, pieņemts valstiskās drošības nolūkos, kā arī valsts telekomunikāciju uzņēmuma monopola interesēs.

Etiopijā pieejams tikai viens interneta pakalpojuma sniedzējs – Ethio Telecom, kurš pilnībā pieder valstij, turklāt īpaši uzmanīga tiek filtrēta piekļuve tīmekļa vietnēm, kurās tiek izteikts negatīvs viedoklis par Etiopijas interneta politiku. Izveidota pat īpaša sistēma, lai valsts iedzīvotājiem bloķētu piekļuvi Tor tīklam, kas ļauj tīmeklī sērfot un izmantot servisus anonīmi.

2010. gadā no 84 miljoniem iedzīvotāju, internets Etiopijā bija pieejams tikai 700 tūkstošiem, vidējais savienojumā ātrums šajā valstī ir 622 kbps.

boot.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 780 | Pievienoja: jayart | Datums: 18.06.2012 | Komentāri (0)


1993.gadā ražoti gaļas konservi ir pārmarķēti un pārdoti Zviedrijas veikalos, neskatoties uz to, ka gaļa ir sabojājusies un zaudējusi jebkādu uzturvērtību, atsaucoties uz Zviedrijas laikrakstu «Svenska Dagbladet» (SvD), trešdien vēstīja interneta laikraksts «Local».

Apdraud veselību

Konservus, kas bija daļa no Zviedrijas ārkārtas situāciju krājumiem, ražojusi Zviedrijas kompānija «Scan Syd» 1993.gadā, bet 2009.gadā gaļas konservi ir pārmarķērti un pārdoti restorāniem Polijā, kuras pētnieki pēc pārbaudes atzina, ka gaļa ir bojāta un apdraud cilvēku veselību, kā arī tai ir zudusi jebkāda uzturvērtība.

2000.gadā Zviedrijas Lauksaimniecības padome, kas ir valdības ekspertu institūcija lauksaimniecības jautājumos, mēģināja pārdot gaļas krājumus, bet tas nevainagojās ar panākumiem un konservi noliktavā nostāvēja vēl deviņus gadus, līdz tos – gandrīz tūkstoš tonnu sālītas liellopa gaļas kārbās un 500 tonnu jauktās maltās gaļas kārbās – nopirka vairumtirgotājs «M&T Company», ziņoja «Local».

2009.gadā kāds Zviedrijas iedzīvotājs informēja, ka šādu gaļu ir iegādājies vietējā veikalā, tādēļ tika veikta negaidīta pārbaude «M&T Company», kur atklāja, ka kārbas ar gaļu tiek pārmarķētas un derīguma termiņš uz visām kārbām tiek nomainīts pret 2013.gadu.

Gaļas konservu ražotājs «Scan Syd» laikrakstam SvD norādījis, ka produktu vajadzēja izlietot desmit gadu laikā no ražošanas brīža – līdz 2003.gadam.

Veikalos arī Zviedrijā

Pēc pārbaudes 2009.gadā «M&T Company» solīja atsaukt no tirdzniecības gaļas konservus, kas bija piegādāti divdesmit veikaliem Stokholmā un trim veikaliem Gēteborgā, lai gan kompānija uzstāja, ka ir veiktas mikrobioloģiskās pārbaudes, kas apliecinot, ka gaļas konservi joprojām esot piemēroti cilvēkiem lietošanai pārtikā.

Stokholmas Vides un veselības aizsardzības dienests iesniedza tiesā prasību pret vairumtirgotāju, bet šā gada februārī sākotnējā izmeklēšana tika izbeigta, prokuratūra uzskatīja, ka ir neiespējami pierādīt, ka uzņēmums apzināti vēlējās nodarīt kaitējumu kāda veselībai vai dzīvībai. Tomēr dienests gatavojas šo lēmumu pārsūdzēt.

«Ja nevaram saukt taisnās tiesas priekšā kādu, kas pārdod 19 gadu vecu gaļu, tad mēs nevaram tiesāt nevienu,» sarunā ar SvD secinājusi Stokholmas Vides un veselības aizsardzības dienesta pārstāve Helēna Storbjerka-Vindāla.

tvnet.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 748 | Pievienoja: jayart | Datums: 13.06.2012 | Komentāri (0)


Kāds vācu pāris, izspēlējot pats savu filmas Nepiedienīgais piedāvājums versiju, internetā izsolījis jaunās sievas pirmo kāzu nakti, bet šis solis sagādājis nelielu vilšanos, jo par to piesolīti tikai 366 eiro.

Sludinājumu internetā publicējusi "NicoleBlow37", kuras īstais vārds ir Sandra. Tajā teikts: "Jā, jūs izlasījāt pareizi. Jūs varat mani iegūt mana vīra acu priekšā mūsu kāzu naktī."

Kā vēsta laikraksts Bild, veiksmīgais solītājs patiešām ieguva iespēju īstenot pāra senu fantāziju, saskaņā ar kuru 38 gadus veco sievieti viesnīcā savaldzina kāds svešinieks, bet pēc tam seksa laikā pieķer līgavainis.

"Mēs satiksimies viesnīcā, par kuru jūs, kā jau džentlmenis, būsiet samaksājis," teikts sludinājumā, gan nenosakot, ka bagātā svešinieka loma jāuzņemas miljonāram, kā tas bija filmā Nepiedienīgs piedāvājums. Viņam arī nav jāizskatās kā aktierim Robertam Redfordam.

"Mēs iepazīsimies, un, kad lietas nonāks līdz darīšanai, es piezvanīšu savam vīram un palūgšu ienākt istabā," sludinājumā savas vēlmes pauž Sandra, kura acīmredzot labprāt iztēlotos sevi Demijas Mūras lomā.

Lai apliecinātu pasākuma leģitimitāti, Sandra izsoles dalībniekiem solīja uzrādīt laulības apliecību.

Izsole bija pieejama ikvienam kāda vācu erotikas portāla apmeklētājam, kas, pēc portāla vadītāja Herberta Krauleidisa vārdiem, bija visai neparasti. "Reizēm pāri izsola kāzu nakti, bet sludinājums ir pieejams tikai ļoti rūpīgi atlasītai iepriekš apstiprinātu solītāju grupai," viņš skaidroja.

Jaunlaulātie apprecējās nedēļas nogalē Ziemeļreinas-Vestfālenes federālajā zemē, bet uz lūgumu komentēt kāzu nakts izsoli neatbildēja. Komentārus nesniedza arī viņu noslēpumainais "kāzu viesis".

kasjauns.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 742 | Pievienoja: jayart | Datums: 12.06.2012 | Komentāri (0)


Kāda Londonas kafejnīca piedāvā nogaršot sāli, kas iztvaicēts no cilvēku asarām, kurām bijis atšķirīgs iemesls – dusmas, žēlums, smiekli, sīpolu griešana vai šķaudīšana.

Sāli, ko pavāri pievieno apmeklētāju ēdieniem, var izvēlēties pēc savas gaumes, un tā ražotāji - kompānija Hoxton Street Monster Supplies - apzvēr, ka tas "iegūts no svaigākajām cilvēka asarām ar iztvaicēšanas metodes palīdzību".

Uzņēmuma pārstāvji britu medijiem tāpat apgalvojuši, ka katra veida sāls atšķiras ar unikālu un atšķirīgu garšu.

"Sāls, kas gatavota no asarām, apvieno gadsimtiem senu praksi ar svaigām cilvēku asarām, kas tiek uz lēnas uguns karsētas, ievadītas lēzenos kristalizācijas traukos, pēc tam ar rokām savāktas un tad noskalotas sālsūdenī," viņi skaidro.

Arī neparasto ēdienu cena ir "sālīta" – tie maksā aptuveni 37 eiro, bet trauciņš ar šādu sāli maksā aptuveni 10 eiro.

delfi.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 769 | Pievienoja: jayart | Datums: 30.05.2012 | Komentāri (0)


Japānā kāds pavārs aicināja dažus izredzētos nobaudīt novatorisku maltīti – viņš viesiem pasniedza grauzdētus savu ģenitāliju gabaliņus. Vienas porcijas cena - aptuveni 137 latu.

Tokijas pavārs Sigijama Mao sava restorāna viesus cienāja ar unikālu ēdienu, kura viena no sastāvdaļām ir paša penis. Aprīļa sākumā viņš paziņoja, ka ir bezdzimuma būtne un aseksuālis, tāpēc dzimumloceklis viņam esot lieks. Viņš to amputēja, tomēr negribēja izsviest miskastē – pavārs izdomāja savu miesu izmantot kulinārijā.

Kas uz to viņu pamudināja, nav skaidrs, taču sociālajos tīklos vīrietis aicināja gribētājus pieteikties nobaudīt ekskluzīvo maltīti.

„Piedāvāju ēdienu, kas gatavots no maniem dzimumorgāniem,” viņš pauda sociālajā tīklā. „Šis prieks jums izmaksās tikai 250 dolārus!” Piedāvājumam atsaucās 6 personas, viens cilvēks tomēr atteicās. Gribētāju nebija daudz, toties to, kuri vēlējās redzēt, kā tiek notiesāts ēdiens, kas gatavots no vīrieša locekļa, pie restorāna saradās kuplā skaitā. Gandrīz 70 cilvēku pulcējās ēstuvē, un tiem tika pasniegts izskata ziņā līdzīgs ēdiens, tikai locekļa gaļas vietā viņi saņēma gabaliņus no liellopa gaļas.

Tie 5 drosminieki, kuri ēda peni, atzina, ka tas bijis visai sīksts un grūti sakošļājams, pēc konsistences līdzīgs gumijai, savukārt sēklinieki esot cieti no ārpuses un lipīgi iekšpusē.

Tokijas sabiedrībā šis notikums izraisīja neviennozīmīgu reakciju, tomēr pavārs netiks sodīts, jo kanibālisms Japānā nav nelikumīgs.












Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 798 | Pievienoja: jayart | Datums: 28.05.2012 | Komentāri (0)


Aiovas policija (ASV) aizturējusi kādu 55 gadus vecu kungu, kurš devies uz krogu, mašīnas salonā līdzi vedot arī savus mīļdzīvniekus – papagaili un zebru. Lielais dzīvnieks pārbraucienā bija iekārtojies sēdeklī blakus šoferim.

Par neparastajiem pasažieriem automašīnā policijai ziņojuši vietējie ļaudis, kad ieraudzījuši pie kāda bāra novietotu auto ar dzīvniekiem tajā. Atklājies, ka amerikānis svētdienas vakarā devies uz krogu, lai ieturētu maltīti un nobaudītu stipros dzērienus. Viņš bija plānojis, ka kompāniju sastādīs paša dzīvnieki – zebra un papagailis.

Diemžēl ēstuves darbinieki neļāva vīrietim vakarēt tik patīkamā kompānijā, tāpēc dzīvniekus nācies atstāt mašīnā un bārā atpūsties vienatnē.

Kamēr kungs uzturējies bārā, aculiecinieki informējuši policiju par faktu, ka redz mašīnā iesprostos dzīvniekus. Kad likumsargi ieradās, auto jau bija prom. Vīrieti aizturēja un secināja, ka alkohola līmenis viņa asinīs krietni pārsniedz atļauto.

55 gadus vecais vīrietis skaidrojis, ka zina, ka bijis pārāk piedzēries, lai stūrētu auto, taču uzsvēra, ka viņa dzīvniekiem – gluži kā daudziem bērniem – ļoti patīk pārbraucieni mašīnā. Dzīvnieku mīlis tika arestēts par braukšanu dzērumā.

Aizturētais vīrietis un viņa laulātā draudzene ikdienā nodarbojas ar dzīvnieku ārstēšanu un kopšanu.

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 786 | Pievienoja: jayart | Datums: 24.05.2012 | Komentāri (0)


43 gadus vecs vīrietis gandrīz visu savu dzīvi pavadījis komunālā dzīvokļa desmit kvadrātmetrus lielā istabā. Vīrietis no Krievijas pirmo reizi 33 gadu laikā izgāja ārā vien pēc mātes nāves, vēsta Krievijas mediji.

Māte, kura neprātīgi mīlējusi savu vienīgo dēlu, tādā veidā mēģināja pasargāt dēlu no kontaktiem ar ārpasauli.

Tiek vēstīts, ka vīrieša dzīve krasi mainījusies pēc tēva bērēm. Pārnākot no bērēm, māte ieraudzīja, kā kaimiņu puikas apsmej viņas dēlu un nolēma, ka nekad vairs to nepieļaus.

Tādā veidā Dmitrijs 33 garus gadus pavadīja ieslēgts savā istabā.

Pat tad, kad māte gatavojusi ēst, dēlu no istabas ārā neizlaida, stāstījuši kaimiņi. Vīrietis ēdis istabā, arī mazgājās istabā.

Pēc 33 gadiem vīrietis tagad, pēc mātes nāves, ir spiests iekļauties pieaugušo cilvēku dzīvē. 








apollo.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 824 | Pievienoja: jayart | Datums: 17.05.2012 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Maijs 2024  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz