Sestdiena, 18.05.2024, 11:32
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Veca tantiņa jūs piekāva ar tirgus somu. Jūs:
Atbilžu kopskaits: 16
$

Galvenie » Trakā pasaule
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 37 38 »

Kāds Vācijas Valsts ierēdnis, kurš strādājis valsts uzņēmumā vairākus gadus ejot prom no darba esot atzinies ka 14 karjeras gadus darbā neko nav darījis. Ziņo telegraph.

Pensionārs šo faktu atklājis atvadu vēstulē, kuru veltījis pārējiem strādāt palikušajiem.

Savos 65. gados vīrietis nu iet pensijā, un droši atzīstas. Vīrietis organizējis dubulto darba struktūru, un tādā veidā viņš itkā ir strādājis, un atradies darbā, bet tomēr neko nav darījis.

Pa šiem gadiem algā aptuveni nopelnījis 745'000 eiro (525'000 ls).

bedre.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 855 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.05.2012 | Komentāri (0)



No skolas uz trijām dienām izslēgts sešus gadus vecs zēns, kas meitenei citēja grupas «LMFAO» dziesmas «Sexy and I Know It» rindiņu.

Denveras priekšpilsētas Auroras pamatskolas pirmklasnieks D'Avonte Medouzs meitenei citēja populārās dziesmas rindiņu «es esmu seksīgs, un es to zinu». Viņš tika apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos un citu skolēnu traucēšanu, apliecina vēstule, ko skola nosūtīja zēna mātei.

Skolas pārstāvju paziņojumā teikts, ka viņi nevar apspriest konkrēto gadījumu. Taču tie norāda uz punktu skolas noteikumos, kas nosaka, ka seksuāla uzmākšanās ir jebkurš negribēts seksuāls mājiens. Tam nav noteikts vecuma ierobežojums.

Auroras policija sacīja, ka gadījums uz to neattiecas, jo likumā noteikta atbildība tikai desmit un vairāk gadus veciem bērniem.

Zēna māte Stefānija Medouza teica, ka viņas dēls nesaprot, ko nozīmē seksuāla uzmākšanās, taču viņš jau otro reizi iekūlies nepatikšanās par «Sexy and I Know It» citēšanu.

Janvārī dziesma divas nedēļas atradās «Billboard» topa pirmajā vietā.

«Esmu šokā,» viņa pavēstīja vietējam televīzijas kanālam KMGH. «Tie uzskatīs viņu par izvirtuli, un tas nav godīgi.»

Denveras advokāts Kreigs Silvermens uzskata, ka pamatskolas audzēkņiem ir tieši tādas pašas tiesības un vārda brīvību kā pieaugušajiem, kamēr vien viņi saprot un ievēro noteikumus. Taču, viņaprāt, skolām vajadzētu pieļaut izņēmumus.

«Dažreiz, kad noteikumi tiek ievēroti bez izņēmuma, galu galā tiem seko bez saprāta,» viņš sacīja.

apollo.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 808 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.05.2012 | Komentāri (0)


Japānā pazaudējies mazais papagailis veiksmīgi atgriezies mājās, jo spējis policistiem noskaitīt savu saimnieku dzīvesvietas adresi, ziņo ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Papagailītis svētdienas rītā aizbēga no savām mājām Jokohamas pilsētas nomalē, dodoties uz pilsētas centru. Tur viņš ielidojis kādā viesnīcā, apmetoties atpūsties uz kāda viesnīcas viesa pleca, pēc kā putnu izdevās sagūstīt.
Viesnīcas īpašnieki papagailīti nodeva policistiem, kas putnu ievietoja būrī un nogādāja tuvējā policijas iecirknī.
Pēc pāris policijā pavadītām dienām papagailis otrdienas vakarā pēkšņi sāka runāt, atkārtojot savu māju adresi, kuru viņa saimnieks acīmredzot viņam katram gadījumam iemācījis, ja putns kādreiz pazaudētos.
Papagailītis savu māju adresi noskaitījis pilnīgi precīzi, ļaujot policistiem atrast viņa 64 gadus veco saimnieku.
"Mēs necerējām saimnieku atrast šādā veidā," atzina viens no policistiem, kas piedalījās papagaiļa lietas izmeklēšanā.

kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 809 | Pievienoja: jayart | Datums: 07.05.2012 | Komentāri (0)


Pirms trīs gadiem Austrijas policija arestēja sporta skolotāju Renāti Jurasu, jo viņa bija stājusies dzimumattiecībās ar savu tolaik 13 gadus veco skolnieku Ervīnu. Šobrīd viņi gaida piedzimstam mazuli, kurš pasaulē nāks jūnijā.

Renāte bija sporta skolotāja un trenēja volejbola komandu, kurā spēlēja arī 13 gadus vecais zēns. Abu romāns atklājās pēc tam, kad puisis par savu iemīlēšanos pastāstīja savam patēvam. Patēvs par notikušo ziņoja policijai, un skolotāja nekavējoties tika aizturēta.

Tobrīd 40 gadu vecā dāma tika tiesāta, jo Austrijas likumi dzimumdzīvi ļauj sākt ar personām, kas sasniegušas vismaz 14 gadu vecumu. Viņai gan piemēroja tikai 22 mēnešu ilgu nosacītu sodu, jo Ervīns savu izredzēto kaismīgi aizstāvēja. „Mani padarīja par cietušo, bet tā nav taisnība. Tas biju es, kurš veica visus soļus, lai savaldzinātu viņu,” atklāja puisis. Nepilngadīgais jauneklis tiesā uzsvēra, ka mīl sievieti un grasās viņu precēt. Drīz pēc tiesas puisim apritēja pilni 14 gadi.

Šīs afēras dēļ Renātei Jurasai tiesa aizliedza jebkad strādāt par skolotāju, viņa aizgāja no darba un pārcēlās dzīvot pie sava drauga un viņa mātes.

Šobrīd Ervīnam ir 16, pāris ir precējies, un viņa 43 gadus vecā mīļotā gaida puiša bērnu; tā būšot meitiņa. Jāpiebilst, ka Renātei jau ir viena meita – gadu jaunāka par Renātes vīru.

„Tā ir plānota grūtniecība, mēs abi ļoti vēlējāmies mazuli, un esmu neizsakāmi laimīgs. Esam arī  izdomājuši meitiņai vārdu, bet pagaidām to neatklāsim,” stāsta laimīgais tēvs. Mazulim pasaulē jānāk jūnijā.

kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 840 | Pievienoja: jayart | Datums: 12.04.2012 | Komentāri (0)


Gruzija apreibinās tūristus ar īpašu strūklaku, kurā reizi nedēļā ūdens vietā plūdīs vīnogu degvīns.

Strūklaku paredzēts uzbūvēt Gruzijas Melnās jūras kūrortpilsētā Batumi.

Kā pavēstīja Batumi mērs Roberts Čhaidze, reizi nedēļā strūklakā 10-15 minūtes plūdīs vietējais vīnogu degvīns čača, ko tūristi varēs nobaudīt.

Strūklaka atradīsies pašlaik būvētā biroju un biznesa centrā, kurā tiks izvietots arī Batumi tūrisma informācijas birojs. 25 metrus augstais mauru stila tornis tiks pabeigts šīs vasaras beigās.

kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 737 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.03.2012 | Komentāri (0)


Krievijā diviem vīriešiem ceturtdien, draudot ar ieroci, izdevās nolaupīt helikopteru un, no tā virs cietuma nolaižot virvju kāpnes, atbrīvot savu draugu no ieslodzījuma, paziņoja izmeklētāji.

"Sākotnējā informācija liecina, ka izbēgušais ieslodzītais bija notiesāts par slepkavību un bija izcietis jau pusi no piespriestā soda,"  paziņoja Izmeklēšanas komiteja.
Izmeklētāji nepaskaidroja, kā tieši notika helikoptera nolaupīšana, atklājot vien, ka divi vīrieši draudēja kādai privātai kompānijai piederoša helikoptera apkalpei Vologdas apgabalā valsts ziemeļrietumos.
Pēc tam, kad abi vīrieši pavēlēja helikoptera apkalpei lidot uz soda izciešanas koloniju, viņi "nolaida virvju kāpnes un vīrietis iekāpa helikopterā".
Trīs vīrieši atbrīvoja apkalpi un aizbēga apgabala centrā Vologdā.
Cietums notikušo nekomentē.

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 766 | Pievienoja: jayart | Datums: 22.03.2012 | Komentāri (0)


Angliete, kuru seksuāli pievelk priekšmeti, atradusi savu īsto un vienīgo – Brīvības statuju Ņujorkā, vēsta ziņu portāls "Orange News". "Mums ir attiecības no attāluma, un viņas pievilcība mani satriec," apgalvo 27 gadus vecā Amanda Vitekere, kurai skolas laikā bija romāns ar bungu komplektu.

Sieviete cieš no priekšmetseksualitātes, kas liek viņai iemīlēties nedzīvās lietās.
Deviņdesmit trīs metrus augsto statuju viņa mīļi dēvē par Libiju un ir to apciemojusi četras reizes. Satikšanās laikā viņa to glāstījusi un izliekusies pa logu statujas kronī, lai noskūpstītu tās matus.
Vitekere apsvērusi iespēju apprecēties ar statuju, taču nolēma to nedarīt, jo "daudzi citi arī viņu mīl".
Viņa mājās ierīkojusi svētnīcu savai mīlestībai, kurā ir 1,83 metrus augsta statujas kopija, simtiem mazāku atveidojumu, kā arī ASV karogi un simbolika.
"Citus varētu šokēt manas romantiskās jūtas pret priekšmetu, taču visi nav vienādi," viņa sacīja.

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 729 | Pievienoja: jayart | Datums: 09.03.2012 | Komentāri (0)


Tūkstošiem Indonēzijas ierēdņu vīriešu algas šonedēļ pārskaitītas uz viņu sievu bankas kontiem, tādējādi vietējā pašvaldība mēģina panākt, lai vīrieši pārtrauc ārlaulības dēkas.

Sulavesi salas ziemeļos esošās Gorontalo provinces pašvaldība šogad izdeva atbilstošu rekomendāciju, kas attiecināma uz 3200 pašvaldības ierēdņiem, apgalvojot, ka šāda rīcība palīdzēs kontrolēt viņu izdevumus par mīļākajām.
"Vīrieši ierasti nespēj kontrolēt savu uzvedību, ja viņu kabatās ir pārāk daudz naudas," aģentūrai AFP paskaidroja pašvaldības pārstāvis Riflijs Katili, paužot pārliecību, ka "tas samazinās mīlas dēku iespējamību, kas grauj ģimenes".

Apmēram 90% pašvaldības darbinieku brīvprātīgi piedalās iniciatīvā.
"Šāda iniciatīva arī dos darbinieku sievām iespēju apgūt mājsaimniecības budžeta pārvaldību," uzsvēra Katili.

Viņš teica, ka daudzas ierēdņu sievas ir sūdzējušās gubernatoram, ka viņu vīri izšķiež pārāk daudz naudas – vidēji vienu līdz divus miljonus rūpiju (58 līdz 230 latu) mēnesī.
Katili nezināja, cik pašvaldības ierēdņi krāpj savas sievas. "Diemžēl nekad neesam to pētījuši," atzina pašvaldības pārstāvis.

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 768 | Pievienoja: jayart | Datums: 05.03.2012 | Komentāri (0)


Kāds aptuveni 50 gadīgs francūzis iesūdzēja Google tiesā par kādu Street View attēlu, kurā redzams viņš, urinējot savā mājas pagalmā.

Pēc vīrieša vārdiem, šī attēla dēļ visi vietējie iedzīvotāji, kuru skaits ir pielīdzināms 3000, viņu apsmej. Lai arī seja Street View uzņemtajā attēlā ir izpludināta, cilvēki tā pat nelaimīgo vīrieti spēja atpazīt. Kā kompensāciju vīrietis pieprasa 10 tūkstošus eiro un, protams, attēla izņemšanu no Google Street View.

Kas īsti ir Street View? tie ir Google Maps papildinoši attēli, kurus uzņēma pa ielām braukājošas Google automašīnas ar kamerām uz to jumtiem. Street View ļauj vieglāk orientēties un atpazīt ielas, ja no satelītiem uzņemtie attēli nav pietiekami skaidri. Nesen Street View viesojās arī Latvijā.


boot.lv


Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 778 | Pievienoja: jayart | Datums: 02.03.2012 | Komentāri (0)


21 gadu veca zobārstniecības māsa apgalvo, ka retas slimības dēļ apēdusi vairāk nekā četrus tūkstošus trauku mazgāšanas sūkļu un 100 ziepju gabalus, vēsta britu laikraksts "The Sun".

Anglijā dzīvojošā Kerija Trebilkoka cieš no perversas apetītes. Slimība liek viņai vēlēties apēst priekšmetus, kuri nav lietojami uzturā.
"Kādu dienu es tikšu ar to galā un varēšu ieiet dušā vai nomazgāt traukus bez izsalkuma sajūtas," teikusi jaunā sieviete.
Viņa atklāja, ka sūkļa gabaliņiem pievieno aso mērci, kečupu, sinepes, ievārījumu vai medu, bet dažreiz tos kā cepumus iemērc tējā vai kakao.
"Kādreiz, ja devos ārā, vienmēr ņēmu līdzi mazu maisiņu, kurā bija sūkļa gabaliņi ar tomātiem un bārbekjū mērci plastmasas trauciņā. Man vienmēr bija līdzi kāds "našķis"," viņa sacījusi.
Tikai 50 kilogramus smagā sieviete neparastās ēdienkartes dēļ piedzīvojusi vēdera krampjus, aizcietējumus un caureju. Lai arī ierobežojuši dīvaino našķošanos, viņa nespēj pilnībā atbrīvoties no slimības.
Kerijas ēšanas paradumi mainījās pēc nematožu infekcijas, kuru viņa ieguva atpūšoties Marokā 2008.gadā.
Sākumā viņai kārojušās ātrās uzkodas, taču pēc tam noticis kas dīvains.
"Pēc pusdienām, kurās apēdu dubultu lazanjas porciju un toveri saldējuma, es joprojām jutos izsalkusi," viņa atceras. "Lai nedomātu par to, sāku mazgāt traukus. No iepakojuma izņēmu jaunu sūkli un sajutu nepārvaramu vēlmi to apēst."
"Es paņēmu glāzi ūdens un košļāju sūkli, kamēr tas izšķīda," atklāj jaunā sieviete. "Tam nebija garšas, taču man patika to ēst. (..) Beidzot mans izsalkums bija beidzies."
Pēc tam viņa izjuta kaunu un bailes. Taču nākamajā rītā, mazgājoties ar citronu un laima ziepēm, viņa vēlējās pagaršot arī tās.
"Es zināju, ka kaut kas ar mani nepavisam nav labi, taču negribēju nevienam teikt, jo jutos kā dīvaine. Nedēļas laikā biju apēdusi deviņus sūkļus un vairāk nekā mārciņu [450 gramus] organisko ziepju," viņa teikusi.
"Lielveikalā pirku 40 sūkļus un dažādu veidu organiskās ziepes," sieviete atceras. "Man gribējās ēst, tikai sajūtot ziepju smaržu. Kasieri jokoja, ka man ļoti patīk uzkopšana!"
2009.gadā Kerija atzina savu vājību draugam un devās pie ārsta. Šobrīd viņa apmeklē psihologu un lieto vitamīnus, taču ceļš uz atveseļošanos nav viegls.
"Es joprojām ēdu vienu collu [2,54 centimetrus] lielu sūkļa gabaliņu un trīs tējkarotes organisko ziepju pie katras ēdienreizes," viņa atzīst.
Kerijas 20 gadus vecā māsa Džodija atklāja, ka ģimenei bijis grūti pieņemt viņas neparasto ēdienkarti. "Skatīties, kā viņa ēd sūkli vai ziepes, bija ļoti dīvaini. Taču Kerija ir mūs izglītojusi par [savu slimību]," atklāj māsa. "Viņa ir ļoti drosmīga, apspriežot to publiski."

Kasjauns.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 806 | Pievienoja: jayart | Datums: 01.03.2012 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Maijs 2024  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz