Otrdiena, 19.03.2024, 06:13
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Televizorā jau trešo dienu neko nerāda, jūs...
Atbilžu kopskaits: 26
$

Galvenie » 2009 » Decembris » 03

Slapstoties pa interneta kaktiem, strādājot spēļu apskatu drūmākajā pagrīdē un cerot uz labākiem laikiem, WASD kolektīva vārdā esmu sagatavojis jau trešo bezmaksas FPS spēles apskatu. Šoreiz par nu jau labu laiciņu plašākām masām pieejamo un jau iemīlēto Quake Live. Tā kā šis ir pirmais 100% tikai manis paša veidots videomateriāls, pieļauju, ka kvalitātes latiņas celšana būs gaidāma ar nākamo (vai aiznākamo) apskatu, pie kura veidošanas jau būšu apradis ar darbarīkiem.
Video tapšanā izmantoti demo ieraksti no:

  • Eldvakt -vs- ZI9I (TDM)
  • AV3K VS. COOLLER (DUEL)
  • Fnatic -vs- tD (CTF)
  • un iespējams arī citiem, ko vairs neatceros / nepiefiksēju
  • Video apskats: Quake III Arena. Bezmaksas. Web pārlūkā. Tagad!,
    Spēles minimālās sistēmas prasības:

  • OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X 10.4+, Linux.
  • CPU: P3~800MHz
  • RAM: 256MB
  • HDD: 500 MB
  • Graphics Card: NVIDIA GeForce 4 MX or ATI Radeon 8500
  • Browser: Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+, Safari 3+


  • Spēli uzstādīt un uzzināt par to vairāk var tās oficiālajā mājaslapā – QuakeLive.com.

    boot.lv

    Kategorija: Video | Skatījumu skaits: 1035 | Pievienoja: jayart | Datums: 03.12.2009 | Komentāri (0)


    1. Sekss ir lielisks skaistumkopšanas līdzeklis — tā laikā sievietes organismā izdalās hormoni, kas matus padara spīdīgus un ādai piešķir svaigu izskatu.

    2. Seksa laikā izdalās sviedri, kas tīra un atbrīvo poras no netīrumiem (tātad ir iespēja atbrīvoties no liekas pumpas…).

    3. Protams, seksa laikā tiek sadedzinātas kalorijas.

    4. Seksa laikā tiek sasprindzinātas visas iedomājamās muskuļu grupas, tātad varam iztikt bez sporta zāles.

    5. Sekss ir lielisks līdzeklis cīņai pret depresijas pazīmēm — tas rada laimes un piepildījuma sajūtu.

    6. Jo vairāk seksa tev ir, jo vairāk tev to piedāvās. Seksuāli aktīva cilvēka ķermenis izdala fermonus, kas pretējo dzimumu padara traku.

    7. Sekss ir pasaulē labākais nomierināšanās līdzeklis.

    8. Ja skūpstīsies katru dienu, vari aizmirst par zobārstu.

    9. Sekss mazina galvassāpes, jo smadzenēm papildus tiek piegādātas asinis.

    10. Bieža mīlēšanās var atrisināt deguna un elpošanas problēmas. Sekss cīnās ar astmu un drudzi.

    11. Spermotozoīdi kas ievadīti sievetes organisma caur muti, uzlabo sievietes pašsajūtu, nomierina nervus,

     

    un vēl

    1. Peļu tēviņiem vajadzīga viena minūte, lai izlemtu, vai konkrētā pele der dzimum partneres lomai. Vīriešiem nepieciešamas divas trīs sekundes, lai pretimnākošā sievietē saskatītu pievilcīgu seksuālu objektu.

    2. Par sievietēm stāsts ir daudz garāks. Pārdomām par to, vai konkrētais vīrietis varētu būt piemērots dzimumpartneris, viņai vajadzīgas veselas astoņas sekundes.

    3. Vidēji puse sieviešu domā, ka priekšspēles glāstiem jāaizņem ne mazāk kā trešdaļa no visa seksuālā akta. Šie dati gan atšķiras par dažādu tautību sieviešu viedokļiem. Piemēram, japānietes prelūdijai atvēl vidēji 40%, brazīlietēm pietiek ar 15%. Iespējams, tas tāpēc, ka Japānā daudz retāk tiek raidītas svarīgu futbolu maču translācijas un vietējie vīrieši nekur nesteidzas.

    4. Vagīnas vidējais garums ir 14 centimetru. Taču paaugstināts jutīgums piemīt tikai tās pirmajiem pieciem centimetriem. Tā kā daudz būtiskāks ir nevis locekļa izmērs, bet diametrs.

    5. Nervu receptori daudz aktīvāk reaģē uz negaidītiem un neregulētiem pieskārieniem. Tādēļ tie vīrieši, kuri labprātāk kustas vienā nemainīgi ritmiskā tempā, daudz zaudē, ja salīdzina ar iepriekš neprognozējamiem partneriem, kuri prasmīgi apvieno ātras un lēnas kustības, kā arī asas un plūstošas.

    6. Tomēr tad, kad partnere tuvojas kulminācijai, prātīgāk būtu saglabāt jau sākto ritmu un grūdienu dziļumu. Daudzveidības meklējumi šajā brīdī tikai atvēsinās sievieti, jo traucēs koncentrēties.

    7. Nedrīkst aizmirst, ka klitoram ir «aisberga» redzamā un neredzamā daļa. Tas ir piecus, septiņus milimetrus garš un, lai arī droši apslēpts, reaģē uz visu, kas notiek tā tuvumā. Par to atbild ciešais nervu galiņu tīkls, kas ved pie tā.

    8. Daba mīl atkārtoties. Gandrīz visiem dzīvniekiem tā devusi divas acis, divas ausis, pāra skaita ekstremitātes un daudzus iekšējos orgānus. Sievietei, piemēram, ir uzreiz divi orgasma tipi — klitorālais un vaginālais. Protams, tā ir klaja greznība, bet tā nu tas ir izveidots.

    9. Klitorālais un vaginālais orgasms sajūtu ziņā atšķiras. Vīriešiem to varbūt grūti iztēloties, taču, paskaidrojot vienkāršoti, atšķirība starp tiem ir gandrīz tāda kā sitienam pa galvu:
    a) ar pudeli,
    b) ar krēslu.

    10. Klitorālais orgasms rodas, ja ārēji tiek stimulēts klitors. Tas pēc savas būtības ļoti atgādina vīrieša orgasma mehānismu — sākas ar vieglu, aizvien pieaugošu uzbudinājumu un beidzas ar vētrainu piecu, astoņu sekunžu kulmināciju. Pēc tam uzbudinājums nekavējoties noplok. Toties dāmas var jau pēc dažu minūšu glāstiem nonākt atkārtotā uzbudinātā stāvoklī.

    11. Vaginālais orgasms rodas klitora un tam piegulošo iekšējo «teritoriju» stimulācijas dēļ. Tam nav tik krasa kulminācijas brīža, bet tas mēdz būt ilgāks nekā klitorālais orgasms — no10 sekundēm līdz pusstundai. Turklāt orgasmi var sekot cits aiz cita bez pārtraukuma. Kāpēc gan sievietes, kurām ir šāda iespēja, vispār dara ko citu?

    12. Dzīvo spermatozoīdu skaits vienā ejakulātā ir apmēram 10 miljoni.

    13. Lai apdzīvotu visu planētu no jauna, vīrietim nepieciešams izbaudīt orgasmu tikai 62 reizes.

    14. Pati izplatītākā ir «misionāru» poza. Katrs trešais dzimumakts pasaulē notiek tajā. Otrajā vietā — dogiju jeb «sunīšu» stils; trešajā — «karotīte» jeb sieviete guļ uz sāniem, bet vīrietis viņā «ieiet» no aizmugures.

    15. Spermatozoīdi sievietes ķermenī ir spējīgi izdzīvot aptuveni 100 stundas. Ja vien, protams, tie netiek apstrādāti ar postkoitālām tabletēm.

    16. Tātad dažādu olšūnu dvīņiem hipotētiski var būt dažādi tēvi. Vēl vairāk, ārstiem zināms ne viens vien šāds gadījums.

    17. Spermatozoīdi ir spējīgi grupēties. Cīrihes universitātes Medicīnas centra neirobiologs Pīters Brūgers atklājis, ka tie pārvietojas komandā, sekojot pa priekšu skrienošajiem «brāļiem». Acīmredzot tie spēj nodot signālus. Tieši kādus, pagaidām gan nav skaidrs.

    18. Tuvojošos ejakulāciju iespējams novilcināt, sēklinieku pavelkot viegli uz priekšu un atpakaļ. Šī kustība sašaurina sēklas kanāliņus, kas pirms orgasma maksimāli paplašinās.

    19. Un otrādi — orgasma iestāšanos iespējams paātrināt, sēkliniekus saņemot ar plaukstu un piespiežot starpenei.

    20. Saskaņā ar Stenfordas universitātes speciālistu pētījumiem sievietēm visuzbudinošākās šķiet tikko griezta gurķa, šokolādes, vaniļas un svaigi ceptas smalkmaizītes smarža.

    21. G punkts eksistē! Nu ko, vēlaties jau nez kuro reizi lasīt par šo doktora Grēfenberga zinātnisko atklājumu? Jā, lūdzu, mums nav žēl. G punkts — paliels nervu galu nobeigums — atrodas uz vagīnas priekšējās sieniņas. Šīs zonas stimulācija vairākumam sieviešu izraisa stipru uzbudinošu kairinājumu. Dažām tas patīk, bet citām, starp citu, ne visai.

    22. Bez G punkta vēl ir arī divi K punkti. Tie ir divi mazi sablīvējumi abās pusēs pa labi un pa kreisi no klitora (aptuveni viena centimetra attālumā no tā), kuri arī darbojas kā seksuālā uzbudinājuma centri. Un, ja tos viegli paglāsta, tie kļūst jūtami cietāki.

    23. Domāji, ka ar alfabētu nu būsim beiguši? Veltas cerības! Sievieti raksturo daudzi un dažādi burti. Piemēram, C punkts. Starp citu, ļoti noderīgs, bet grūti atrodams. Šis mazais centrs izvietots tieši starpenes centrā un ir tikko pamanāms pauguriņš. Ja to ritmiski aizskar, saraujas muskuļi, kuri izraisa orgasmu.

    24. Androgēno hormonu (to, kas izraisa sievietēs seksuālo vēlmi) koncentrācijas laiks ir no deviņām līdz četrpadsmit dienām pēc mēnešreižu sākuma. Tā, ka, ja viņa tevi sūtījusi uz aptieku pēc tamponiem, pie viena pa ceļam nopērc arī kalendāru.

    25. «Viagra» jālieto ne agrāk kā stundu pirms gaidāmā seksa. Ja nesen esi sātīgi paēdis, piemet klāt vēl kādas 40 minūtes (apmēram tik laika aizņem trīs lēnas dejas ar pārtraukumiem, lai iedzertu limonādi. Vai lai deklamētu kādu dzeju… vai lai 250 reižu pēc kārtas stāstītu kādu anekdoti… Vispār, nāksies izdomāt, kā nosist laiku). Savukārt «Cialis» iedarbojas jau pusstundas laikā.

    26. Jo augstāku pakāpi bara hierarhijā ieņem rēzus makaku mātīšu partneri, jo skaļāk tās seksa laikā kliedz. Tādējādi saskaņā ar zinātnieku viedokli mātītes barā ceļ savu prestižu.

    27. Sievietes uzbudinoši iespaido kurpju uzlaikošana. Pirmkārt, tās ir kurpes. Otrkārt, lielo pirkstu masāža sievietēm bez šaubām šķiet erotiska bauda, jo pie šo pirkstu pamatnes ir īpaši punkti, kuri atbild par asinsriti dzimumorgānos. Par to bija pārliecināti pat senās Ķīnas akupunktūras skolotāji.

    28. Jo tavi pieskārieni būs vieglāki, jo vairāk sieviete ko jutīs. Priekšspēles glāstu laikā ādai nav pat jāpieskaras. Pilnīgi pietiekami būs, ja pirksti būs dažus milimetrus virs tās. Piespiežot pirkstus ādai, tu vari iedarboties tikai uz receptoriem, kas izvietoti tieši epidermā, bet, slīdot pa virsu, tu aizskarsi daudzos mikroskopiskos matiņus — antenas, kas izsūtīs sensoros signālus receptoriem, kuri citādi netiktu iedarbināti.

    29. Sieviešu krūtis ļoti aktīvi reaģē uz aukstumu un siltumu. Jo siltākas būs telpas, jo mīkstākas un kuplākas tās būs, jo lielāki kļūs krūšu galiņi.

    30. Pat tad, ja telpās būs Sibīrijas sals, uzbudinājuma brīdī sievietes krūtis var palielināties par 25%, jo tajās pieplūst asinis.

    31. Vidējais dzimumakta ilgums uz šīs planētas ir trīsarpus minūtes. Lai sieviete sasniegtu orgasmu, vidēji vajadzīgas 15–20 minūtes.

    32. 20% sieviešu pirmā dzimumakta laikā neplīst jaunavības plēve. Tas saistīts ar vairākiem iespējamiem iemesliem: vai nu vispār jaunavības plēves nav; vai tā ir ar lielu atveri; vai tā ir ļoti elastīga; vai arī tā ir ļoti bieza. Otrajā un trešajā gadījumā tā plīsīs tikai dzemdību laikā, ceturtajā var būt vajadzīga speciālista (ķirurga!) iejaukšanās.

    33. Tikai 16% eiropiešu un amerikāņu sieviešu vēlētos visu mūžu mīlēties ar vienu un to pašu partneri. Visas citas vēlas daudzveidību.

    34. Vīriešu vidū rādītāji ir vēl pieticīgāki. Tikai 7% absolūti monogāmi pilsoņi vēlējās aprobežoties ar vienu vienīgu sievieti visu mūžu. 25% gan atzīst, ka ar mēģinājumu un kļūdu metodi cer atrast vienu vienīgo, kuru nekad nekrāptu.

    35. Uz diviem gejiem ir tikai viena lesbiete.

    36. Pati spēcīgākā erekcija ir pirms dzimumakta. Gandrīz uzreiz pēc procesa sākuma asins pieplūdums loceklī samazinās un erekcija ir tikai 70–80% apmērā, salīdzinot ar iepriekšējo.

    37. Tas ne vien ir normāli, tas pat ir pareizi, jo pārāk stingri ereģēts loceklis sievietēm sagādātu nepatīkamas sajūtas, tam būtu liegts elastīgums un kustīgums (ilgstošs paaugstināta stingruma efekts parasti rodas gan īpaši spēcīgā uzbudinājumā, gan lietojot afrodiziakus).

    38. Katra divdesmitā sieviete mēdz saskarties ar vaginismu. Tā sauc krampjainu vagīnas muskuļu saraušanos, kas apņem locekli un rada sāpes gan sievietei, gan vīrietim. Labākais veids, kā izkļūt no šādas situācijas, ir censties nomierināties un atslābināties abiem partneriem. Labāk būs, ja viņi mierīgi pagulēs un aprunāsies, piemēram, par laika apstākļiem.

    Kad uzbudinājums noplok, spazmām vajadzētu beigties. Ja tā tomēr nenotiek un tās turpinās, teiksim, ilgāk par stundu, vajag kaut kādā veidā nokļūt līdz telefonam un izsaukt medicīnisko palīdzību.

    39. Ne bez iemesla sēklinieku temperatūra ir par diviem grādiem zemāka nekā pārējam ķermenim. Ja tur būtu kaut mazliet siltāks, spermatozoīdi nevarētu nobriest.

    40. Tomēr jāsaka, ka cilvēka galvenais uzbudinājuma centrs atrodas galvas smadzenēs. Tieši tādēļ dažas sievietes var izjust orgasmu no viena vienīga meistarīga skūpsta (15 gadu vecumā tu arī tā mācēji!).

    Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 2006 | Pievienoja: jayart | Datums: 02.12.2009 | Komentāri (0)

    Meklētājs

    Iesaki

    Kalendārs
    «  Decembris 2009  »
    PrOTCPkSSv
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Statistika

    Kopā Online: 1
    Viesi: 1
    Lietotāji: 0

    Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz