Otrdiena, 19.03.2024, 04:37
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Jūs Iļģuciemā satiekat Ilgoni no Iļģuciema:
Atbilžu kopskaits: 17
$

Galvenie » 2009 » Decembris » 21

Viens no pasaules vadošajiem datu drošības risinājumu izstrādātājiem Astaro Corporation ir izstrādājis jaunu profesionālu ugunsmūri Astaro Essential Firewall, kas ikvienam lietotājam turpmāk būs pieejams bez maksas. Astaro Essential Firewall ir veidots uz maksas produkta Astaro Security Gateway bāzes, kas ir starptautiski atzīts par vienu no labākajiem datu aizsardzības risinājumiem pret ārējiem datu drošības draudiem gan mazām, gan lielām organizācijām.

Bezmaksas ugunsmūris Astaro Essential Firewall sevī ietver visu pamatfunkcionalitāti, kas nepieciešama ikvienai organizācijai tās datortīkla aizsardzībai, turklāt tā funkcionalitāti ir iespējams paplašināt pēc vajadzības pievienojot arī citus produktus kā SSL VPN, SPAM filter, WEB security, SMTP security, Remote Ethernet Device, Astaro Wireless Security, Mail Archiving Service utt.
Profesionāls ugunsmūris bez maksas - Astaro Essential Firewall! , astaro, drošība, internets
Essential Firewall ir brīvi pieejams Internetā gan kā fiziskais, gan virtuālais risinājums.

Astaro Essential Firewall funkcionalitāte:

* Networking: Internet Router, Bridging, DNS server & proxy, DynDNS, DHCP server & relay, NTP support, automatic QoS * Network Security: Stateful Packet Inspection Firewall & Network Address translation (DNAT/SNAT/Masquerading)
* Remote Access: PPTP and L2TP over IPSec support (including iPhone support)
* Logging/Reporting: Full logging on local hard drive, searching, real-time reports for hardware, network usage and network security, daily executive reports
* Management: Web-based GUI in local languages, setup wizard, configuration backup & restore, administrator notifications, SNMP support, centralised management via Astaro Command Center
Profesionāls ugunsmūris bez maksas - Astaro Essential Firewall! , astaro, drošība, internets
Astaro risinājumu autorizētais izplatītājs Latvijā ir IT uzņēmums „Ermitāžas risinājumi”, kas nepieciešamības gadījumā, var atbilstoši Jūsu vajadzībām veikt ugunsmūra instalēšanu, konfigurēšanu un apkalpošanu, kā arī sniegt konsultācijas. Vairāk informācijas lasiet šeit.

Boot.lv
Kategorija: IT lietas | Skatījumu skaits: 1189 | Pievienoja: jayart | Datums: 21.12.2009 | Komentāri (0)


Kā jūs domājat, kādā veidā Ziemassvētku vecītis apceļo pasauli ar dāvanu maisiem? Filmās rāda, ka lidojošās kamanās ar ziemeļbriežiem priekšā. Ho, ho, ho. Tas ir oldskūl piegājiens! Mūsdienās Ziemassvētku vecītis ceļo ultramodernās gaisa kamanās ar navigāciju, reaktīviem, antigravitācijas vai daļiņu paātrinātāju dzinējiem. Ziemeļbriedis līdzi vajadzīgs vien kā otrais pilots vai ložmetējnieks gadījumam, ja Grinčs atkal grib nolaupīt Ziemassvētkus.

Ņemot vērā, ka auto ražotāji mazās klientūras dēļ nenodarbojas ar plaši izvērstu Ziemassvētku vecīšu kamanu izstrādi, Car Magazine nāk talkā, lūdzot izstrādāt lielāko auto ražotāju vīzijas par jaunākām, modernākām, labākām kamanām
.

kakao.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 951 | Pievienoja: jayart | Datums: 21.12.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Decembris 2009  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz