Otrdiena, 19.03.2024, 10:27
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Veca tantiņa jūs piekāva ar tirgus somu. Jūs:
Atbilžu kopskaits: 16
$

Galvenie » 2009 » Decembris » 28

Pasaulē ikdienu tiek izgudrots kas jauns. Bet tikai neliela daļa no šiem izgudrojumiem iegūst popularitāti un cilvēku atzinību. Zinātnieki cītīgi strādā pie saviem izgudrojumiem, taču dažkārt atliek tikai pabrīnīties - kā tik gudri cilvēki spēj izdomāt un izveidot kaut ko tik nevajadzīgu vai pat muļķīgu. Šajā rakstā tiks apskatīti daži no pēdējā laika muļķīgākajiem izgudrojumiem, kuri savu nelielo popularitāti tomēr ir ieguvuši, diemžēl negatīvā veidā.



Dziedošais briedis. Šis dzīvnieka izbāzenis, kurš kustās un var nodziedāt jūsu mīļākās dziesmas, ir Gemmy Inudustries izgudrojums. Iepriekš viņi izcēlās ar dziedošu zivi. Tomēr briedis ir īpašs ar to, ka tam ir mikrofons, kurā jūs varat ierunāt savu teikto un vēlāk uzjautrināt draugus vai pabiedēt bērnus, kad tie dzirdēs jūsu balsi, bet redzēs brieža muti kustamies.



Pārnēsājamā 3D sistēma. Ideja jau it kā laba, bet šis izrādījās viens no japāņu sliktākajiem izgudrotājiem. Sistēmas mērķis bija veidot 3D efektus dažādām videospēlēm, bet tam bija vairāki mīnusi, kas padarīja šo ierīci nelietojamu. Tās svars bija gandrīz 800 grami un nav īpaši viegli tādu turēt sev uz galvas. Tāpat tas cilvēkiem radīja veselības problēmas, tādēļ ik pēc 15 – 30 minūtēm bija jāņem ilgstoši pārtraukumi. Tāpat šai ierīcei bija vajadzīgas AA baterijas, kurās ļoti ātri tika iztukšotas. Protams, neviens spēļu fans nebija gatavs šādiem sarežģījumiem.



Mini dejotājs. Visā pasaulē dejošanas spēle, kurā attiecīgi no ekrānā mirgojošā laukumiņa jākustina kājas, ir ļoti populāra. Taču ne vienmēr visiem ir pieejams šāds dejošanas placis vai pietiekama fiziskā izturība, lai to spēlētu ilgstoši. Tādēļ tika izgudrots šāds mini dejošanas laukumiņš, pa kuru darbojas nevis ar kājām, bet ar pirkstiem. Lai arī ideja ir laba, tomēr pārāk muļķīga, lai gūtu cilvēku atzinību.



Alfabētiskā klaviatūra. Cilvēkiem, kas nav iepriekš nekad mūžā saskārušies ne ar rakstāmmašīnu, ne ar datoru, šī klaviatūra varētu lieti noderēt, jo burti tajā ir izveidoti alfabētiskā secībā. Tāpat tā piedāvā iespēju aktīviem čatotājiem izmantot jaukus īsinājumtaustiņus ar populārākajiem saīsinājumiem – lol, brb, asap un citiem. Taču laikam šādu cilvēku ir pārāk maz, jo arī šis izgudrojums popularitāti nav ieguvis.

datuve.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 857 | Pievienoja: jayart | Datums: 28.12.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Decembris 2009  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz