Otrdiena, 19.03.2024, 10:09
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Mizojot sīpolu, jūs
Atbilžu kopskaits: 23
$

Galvenie » 2009 » Decembris » 08

10. vieta. Suņi zeķēs

Blogs, kas apvieno suņu īpašniekus, kuriem patīk laiku pa laikam uzvilkt savam mīlulim glītu zeķu pāri. Suņu mīļotāji var gan vienkārši vērot citu fotogrāfijas, gan iesūtīt sava četrkājainā drauga fotogrāfiju. Īpaši augstu tiktu novērtētas paša adītas zeķītes.

9. vieta Seksīgas meitenes tīra tualetes

Sen zināms, ka vīriešiem ļoti patīk vērot glītas meitenes. Bet izrādās, ka ir arī tāds interesentu loks, kam patīk skatīties uz dažādām tualetēm. Šis blogs nolēmis apvienot abas aizraušanās un piedāvā bilžu izlasi ar seksīgām meitenēm, kas berž atejas. (Kā radniecīgus blogus no šīs vietnes var meklēt arī tādus specializētus resursus, kuros apkopotas smukas meitenes ar dūri rīklē, smukas meitenes ar hotdogiem mutē utt.)

8. vieta. Sliktās frizūras diena

Fotogrāfiju kolekcija no policijas arhīva ar nupat arestētiem narkodīleriem, prostitūtām, dzērājšoferiem un citiem antisociāliem elementiem, kurus apvieno viena kopīga iezīme - sasodīti draņķīga frizūra.

7. vieta. Hitlers dabū pa muti

Kurš gan negribētu redzēt, kā Hitlers "atraujas" pa seju? Izrādās, kara laikā amerikāņu propagandas mašīna nesnauda un publicēja neskaitāmus komiksus un plakātus, kuros Hitlers tiek piekauts visneiedomājamākos veidos. Šis blogs nopūš putekļus no senā arhīva un piedāvā ieskatīties fīrera sadauzītajā sejā.

6. vieta. Lielveikala cilvēki

Pasaules lielākajā lielveikalu ķēdē WalMart katru dienu iepērkas miljoniem cilvēku. Daži no viņiem diemžēl izskatās, it kā tikko būtu izlaisti no psihiatriskās slimnīcas. Šis blogs uzņēmies viņus parādīt pasaulei.

5.vieta. Ieskenētās sviestmaizes

Vai vēlies uzzināt, kā tava brokastu sviestmaize izskatās šķērsgriezumā? Šīs lapas veidotāji uzskata, ka to uzzināt vēlas ikviens interneta lietotājs. Iespējams, ka viņiem ir taisnība.

4. vieta. Smukas meitenes vāc suņu kakas

Suņu īpašniekiem vismaz reizi dienā jāveic nepatīkamais suņu kaku uzlasīšanas process pēc mīluļa atvieglošanās tuvējā parka zālienā. Šis blogs nolēmis apkopot seksīgas meitenes, kas pieķertas veicam tik nepatīkamo, bet vajadzīgo nodarbi.

3. vieta. Dīvainās erekcijas

Vīrieši zina, ka negaidīta erekcija var piemeklēt visnepiemērotākajos brīžos. Tas var atgadīties, piemēram, baseinā, kāzās, veikalā vai pat uzstājoties auditorijas priekšā. Dīvaino erekciju blogs ir uzņēmies misiju apkopot visus pieejamos attēlus ar tieši šādiem apkaunojošiem momentiem.

2. vieta. Tas ir daikts!

Daikti ir mums visapkārt, ikdienā mēs tos vienkārši nepamanām. Tie var būt noslēpušies visnevainīgākajās vietās, kur tos neviens pat nav iedomājies meklēt. Pienācis laiks atrast tos visus!

1. vieta. Salīmē sevi ar skoču!

Paņem visparastāko skoču, aptin ap galvu un nofotografē sevi! Kāpēc? Pirmkārt, tas izskatās jautri, otrkārt, tev beidzot būs pienācīga bilde, ko pievienot savam CV.

mango.lv
Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 995 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.12.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Decembris 2009  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz