Otrdiena, 23.04.2024, 21:51
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Guļot vannā, jūs domājat par:
Atbilžu kopskaits: 26
$

Galvenie » 2009 » Februāris » 16

Dienvidukrainas pilsētā Zaporožjē nesen ieviests jauns pakalpojums – "sieva uz stundu". To piedāvā vietējais dienests, kas nodarbojas ar visdažādāko pakalpojumu sniegšanu mājās un birojos, ziņo Ukrainas mediji. 

Dienests tika dibināts šī gada janvārī, un sākotnēji tas piedāvāja tikai "vīru uz stundu" - vīrieti pēc izsaukuma, kas pildīja dažādus ar santehniku, elektrību un sadzīves problēmām saistītus jautājumus. Kā vietējiem medijiem pastāstījuši dienesta pārstāvji, viņu meistari var uzstādīt veļas mašīnu, nokrāsot logus, pielikt jaunu slēdzeni utt.

Tomēr vēlāk, izvērtējuši tirgus iespējas un klientu pieprasījumu, kompānijas pārstāvji nolēmuši savu piedāvājumu klāstu paplašināt un ieviesuši "sievu uz stundu". Mājsaimnieces var iztīrīt māju, pagatavot pusdienas, izmazgāt un izgludināt veļu, nomazgāt traukus, salāpīt apģērbu un palīdzēt citās lietās, ar ko vientuļi vīrieši paši nespēj tikt galā.

Pakalpojuma cena pagaidām ir salīdzinoši neliela: izsaukums maksā 20 grivnas (aptuveni 1,4 lati), bet stundas darbs - 40 grivnas (2,8 lati).

Savukārt 2006. gadā Lielbritānijā dibināts analoģisks dienests ir ievērojami progresīvāks - tur tiek piedāvāti kailas apteksnes pakalpojumi.

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 931 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.02.2009 | Komentāri (0)

Japāņu kompānijas Wishroom vadītājs Macajuki Cusija pat nenojauta, ka viņa tīri aiz intereses izstrādātais neparastais garderobes priekšmets – krūšturis vīriešiem – Uzlecošās saules zemē strauji kļūs par īstu bestselleru. 

Aģentūra Reuters ziņo, ka divās pirmajās nedēļās pēc preces izlikšanas populārā apakšveļas interneta veikalā Rakuten jau pārdoti vairāk kā trīs tūkstoši vīriešu krūšturu. Viena krūštura cena ir 2800 jēnas (aptuveni 15 lati).

Cusija, kurš krūšturi modelējis tā, lai to zem vīriešu apģērba varētu valkāt bez bailēm kļūt diskreditētam, vietējai presei atzinies, ka galvenais viņa izgudrojuma mērķis bijis tāds, lai stiprā dzimuma pārstāvjiem būtu iespēja burtiski iejusties sievietes ādā.

"Man patīk šī sajūta. Tas ir tik patīkami," apgalvo Cusija, bez kautrēšanās pozējot savā izgudrojumā.

Foto: aģentūra Reuters.

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 1070 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.02.2009 | Komentāri (0)

Grupa Edinburgas universitātes zinātnieku veikuši pētījumu, kura rezultāti ļauj apgalvot, ka melodrāmas un romantiskas komēdijas kaitē "parasto cilvēku" attiecībām. Pēc zinātnieku domām, šādu filmu skatīšanās pāriem traucē savas problēmas uzlūkot reālistiski, ziņo The Daily Telegraph. 

Pētījumā noskaidrots, ka melodrāmas ne tikai liek savos partneros meklēt "Holivudas ideālu", bet arī provocē uz neadekvātu rīcību. Zinātnieki apgalvo, ka tādu filmu kā Jums pienācis pasts (You've Got Mail) un Durvis aizveras (Sliding Doors) cienītāji bieži vien privātajās attiecībās vadās pēc fatālisma idejām un nekad attiecībās neuzņemas iniciatīvu.

Pēc zinātnieku vārdiem, šķiršanās iemesls bieži vien ir pārmērīga ticība laimīgām beigām (happy end), nereāliem sižeta pavērsieniem un melīgai filosofijai, kas raksturīga romantiskām filmām. Problēmas rodas tiem melodrāmu cienītājiem, kuri kino ietekmē rada sev iedomātu ideālu, bet pēc tam savu partneri cenšas pārvērst pēc Holivudas standartiem.

Pētījuma gaitā zinātnieki izanalizējuši 40 populāras filmas, kas uz ekrāniem parādījušās no 1995. līdz 2005. gadam, kā arī aptaujājuši vairākus simtus cilvēku, kas speciālās anketās aprakstījuši savas cerības un pārliecības par privāto dzīvi.

Attēlā: Toms Henkss un Mega Raiena filmā Jums pienācis pasts.

mango.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 860 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.02.2009 | Komentāri (0)

Pasaulē garāko nagu īpašniece zaudējusi tos autoavārijā.



Amerikāniete Lī Redmonda no Soltleiksitijas Jutas štatā nebija griezusi nagus kopš 1979.gada. Saskaņā ar Ginesa rekordu grāmatu tie bija garākie nagi pasaulē, un to pēdējais mērījumu rezultāts bija 84 centimetri.

Tomēr 67 gadus vecā sieviete tos nolauza autoavārijā Holadejas pilsētā, apstiprināja Soltleiksitijas šerifa pārstāvis Dons Hatsons. Redmonda kā pasažiere brauca vienā no četrām mašīnām, kas cieta avārijā, un pēc negadījuma tika nogādāta slimnīcā. Viņas traumas nav dzīvībai bīstamas, pavēstīja Hatsons.

1995.gadā sieviete atklāja, ka reiz ir atteikusies no 10 000 ASV dolāru (5 440 latu) vērta piedāvājuma nogriezt nagus kāda japāņu televīzijas raidījuma laikā.

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 956 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.02.2009 | Komentāri (0)

Piepildīt savas mīļotās vēlmes ir katra gruntīga vīra svēts pienākums. Tādēļ jau mēs, vīrieši, esam nākuši pasaulē, lai mīlētu un ciestu. Par to pārliecinājos jau agrā jaunībā. 

Kaimiņos dzīvoja laulāts pāris. Viņa - smuidra kā žagata, viņš - divmetrīgs labestīgs milzis, kas klausīja uz vārda. Nostrādājies smagu fizisku darbu, viņš mājās vēl paguva nomazgāt traukus, izvārīt ēdienu, saskaldīt malku un izžaut veļu. Jūs teiksiet: kas tur sevišķs, kam negadās... Bet šajā reizē darīšana bija ar sievieti fūriju, kas nabaga milzi izrīkoja pēc savas gribas un patikšanas. Droši, arī gultā viņai bija noteicošā loma, jo bērni dzima daudz un kvalitatīvi.

Viens atgadījums no laulāto kopdzīves, kuram es nevilšus kļuvu par aculiecinieku, palicis man atmiņā kā dziļi pamācošs. Abi ravēja lielajā laukā: viņš vienā lauka galā, viņa - otrā. Te viņa pēkšņi kliedza: "Valērij, padod kapli!" Un viņš cēli kā limuzīna nakts Dumpis lidoja pāri vagām kādus 150 metrus, lai pasniegtu viņai kapli, kas atradās divu metru attālumā no sievas.

Un tikai tagad sākšu savu stāstu.

Pēc neilgas, bet pieklājīgas pretestības cēlā, seksīgā Mudīte bija ar mieru doties kopgulējumā. Fantāzijā redzēju, kā viņa nāk, rīta rasā norasojusi, ar rožu ziedlapiņām aplipusi, silta un griboša. Bet viņa ieradās biezā, pavalkātā, vīrišķīgā frotē halātā un paziņoja, ka tai ir auksti.

Cēlos meklēt elektrisko sildītāju. Kad biju to pieslēdzis, Mudīte paziņoja, ka gribot kafiju gultā. Nācās atkal līst ārā no gultas ādamkostīmā un doties uz virtuvi šmorēt kafiju. Atnestā kafija, protams, nederēja, jo bija ar cukuru un bez citrona. Pēc malka iedzeršanas sieviete paziņoja, ka laikam tai ir paaugstināts asinsspiediens. Tas nekavējoties jāizmēra. Nomocījies ar elektronisko štruntu, kas bez datuma neko citu nerādīja, pēc dāmas pavēles devos uz pagrabu, kur it kā bija atstāta neizslēgta elektrība. Seksa man vairs negribējās. Atgriezies gultā, saritinājos kamolītī un gandrīz jau biju iemidzis, kad atskanēja: "Miskaste smird! Vajadzētu iznest!"

Tad manas dvēseles arfai trūka stīga. Un es skaļā balsī iekliedzos: "Valērij, atnes kapli!" Viņa, protams, nekā nesaprata. Bet es uzrāvu kājās bikses, un kopā ar šmucspaini laidu projām riksi bez atskatīšanās.

mango.lv

Kategorija: Stāsts | Skatījumu skaits: 1328 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.02.2009 | Komentāri (0)

Kādam vīrietim Piemaskavā bija nepieciešama ārstu palīdzība pēc tam, kad viņa dzimumlocekli nokodis saniknojies jenots. 44 gadus vecais Aleksandrs iedzēris un izklaidējies ar draugiem, kad nolēmis izmēģināt seksu ar jenotu. Savvaļas dzīvnieks pratis sevi aizstāvēt un nokodis gabalu vīrieša dzimumlocekļa, raksta Krievijas mediji. 

Vīrieši lietojuši alkoholiskos dzērienus, vīri savā kompānijā sākuši dzīt nepiedienīgus jokus, kad vīrietis pamanījis interesantu dzīvnieciņu, kas "līdzinājies kaķim". "Dažādībai mēs šo dzīvnieciņu, kas izlīda no krūmiem, noķērām. Mans draugs paskaidroja, ka tas ir jenots. Tā kā mūsu kompānijā nebija sieviešu, nolēmu izmantot šo izdevību," savā paskaidrojumā milicijai rakstījis cietušais vīrietis. Līdz ko viņš izvilcis savu mantību, zvērēns meties tam virsū un nokodis gandrīz pusi locekļa.

Draugi sāpēs kliedzošo vīrieti no ezera krasta nogādājuši slimnīcā, bet kamēr tika notverts dzīvnieks un no viņa kuņģa izņemts locekļa gabals, piešūt to vairs nebija iespējams. Vīrietim noveicies, ka dzīvnieks pēc pārbaudēm izrādījies vesels.

"Mēs neticējām savām ausīm, kad piezvanīja no slimnīcas un paziņoja, ka viņiem steidzami nepieciešams speciālists, lai uzšķērstu jenotu, kurš uzbrucis vīrieša dzimumloceklim," ar smaidu stāsta veterinārārsti. "Protams, vīrietis ir smagi cietis, bet bez smiekliem šo gadījumu nav iespējams atcerēties."

Vīrietim ieteikts griezties pie plastiskā ķirurga. "Viņam ir jāārstē galva, nevis loceklis," atzinuši ārsti. "Viņam, protams, var veikt plastisko operāciju un neviena sieviete nemanīs atšķirību, bet ir šausmīgi iedomāties, ka šādi cilvēki klaiņo pa pasauli."

mango.lv

Kategorija: Trakā pasaule | Skatījumu skaits: 894 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.02.2009 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz