Svētdiena, 05.05.2024, 13:47
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Sestdienas rītā, bāžot kāju čībā, jūs tur atklājat peļu lamatas darba kārtībā. Jūs:
Atbilžu kopskaits: 15
$

Galvenie » Interesanti
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 19 20 »

Kompānija "JMC Risk Solutions" Tokijas ielās izvietojusi speciālus žāvējamos automātus, kas paredzēti lietū izmirkušu vai izpeldinātu mobilo telefonu ātrai žāvēšanai. Katrs, kura telefons saskāries ar ūdeni, var ievietot to automātā, un pēc 30 minūtēm tam vajadzētu atdzīvoties. Pakalpojums maksā 12 USD, bet, ja žāvēšana nav izdevusies, maksu neiekasē. Iespējams, ka mašīna žāvē arī citu elektroniku, bet reklāmas prospektā gan minēti tikai telefoni.
Ja "JMC Risk Solutions" risinājums iegūs popularitāti Japānā, tad to, iespējams, ieviesīs arī citās valstīs.




notepad.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 817 | Pievienoja: jayart | Datums: 11.08.2010 | Komentāri (0)


ASV pilsētā Lasvegasā atklāts pasaulē pirmais klubs, kurā striptīzu dejo tikai un vienīgi hologrammas. Lai gan kluba Lolita's Cantina dejotājas izskatās visai reālistiskas, patiesībā tās veidotas, izmantojot hologrāfiskās tehnoloģijas.

Virtuālo striptīza klubu projektējusi kompānija Digital Illusions. Lai radītu ilūziju, ko, sēžot pie bāra vai dejojot, izbaudītu kluba apmeklētāji, speciālisti pielietojuši mūsdienīgus polimēru attēlus un augstas izšķirtspējas video.

To, kas notiek uz hologrāfiskās skatuves, pilnībā kontrolē dīdžejs, veidojot audiovizuālu priekšnesumu, ko ārkārtīgi grūti atšķirt no reālā.

Lasvegasas klubu īpašnieki jau nojauš, ka hologrāfisko tehnoloģiju izmantošana viņu biznesu varēt izmainīt uz visiem laikiem, turklāt runa nav tikai par striptīzu, bet par to, ka augsto tehnoloģiju klubos varētu uzstāties virtuālie mūziķi, dejotāji, klauni un citi mākslinieki, kas līdz šim pieprasa nesamērīgi augstus honorārus.

Iespējams, ka citās valstīs šāda parādība pat kļūs par vienīgo iespējamo, jo, piemēram, šī gada martā Īslandes parlaments pieņēma likumu, kas valstī aizliedz jebkāda veida striptīza šovus.



Mango.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 788 | Pievienoja: jayart | Datums: 03.08.2010 | Komentāri (0)


Lielbritānijas ķīmiķi noskaidrojuši, ka rotaslietas un jo īpaši laulību gredzeni var nodarīt nopietnu kaitējumu veselībai, turklāt tas lielākoties attiecas uz vīriešiem, liecina raksts britu medicīnas žurnālā.

Ja laulību gredzens pirkstā tiek nēsāts gadiem ilgi, zelts pakāpeniski sāk oksidēties un ķīmiskās reakcijas produkti nonāk asinīs, bet visjutīgākie pret zelta oksīdiem ir vīriešu dzimumdziedzeri. Pētījumā izskaitļots, ka pat miligrams šīs vielas neatkarīgi no zelta proves spēj radīt traucējumus normālā dzimumdziedzeru darbībā, kas savukārt var izraisīt nopietnas seksuālas problēmas.

Interesants ir fakts, ka sieviešu hormonālā un dzimumsistēma ir labāk pasargātas no ārējās iedarbības, tādēļ, pēc speciālistu domām, zelta oksīdi sievietes veselību ietekmē daudz mazākā mērā.

Tomēr pastāv vēl cits faktors, kāpēc laulību gredzens spēj ietekmēt veselību. Proti, pirkstu galos ir koncentrēts liels skaits nervu galu, tādēļ, bieži novelkot un uzvelkot gredzenu, fiziski tiek ietekmēta nervu impulsu pārraidīšana.

Ārstu praksē nereti zināmi gadījumi, kad atliek vien no pirksta noņemt pārāk ciešu laulību gredzenu, lai cilvēkam uz visiem laikiem pārietu galvassāpes un bezmiegs. Tāpat ir precedenti, kad neauglīgas sievietes, atbrīvojoties no gredzena, spēj veiksmīgi ieņemt bērniņu.

Tāpat zināms, ka cieša gredzena nēsāšana uz zeltneša var izraisīt osteohondrozi, radikulītu un dažādus ādas iekaisumus. Neveiksmīgs gredzens uz vidējā pirksta draud ar aterosklerozi un hipertoniju, savukārt mazā pirkstiņa noslogojums var izraisīt divpadsmitpirkstu zarnas patoloģiju.

Ja esat pamanījuši, ka ģimenes dzīves laikā jūsu pirksti kļuvuši tuklāki, ārsti iesaka rotaslietas izstiept un, protams, uz nakti neaizmirst tās novilkt.

mango.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1100 | Pievienoja: jayart | Datums: 23.07.2010 | Komentāri (1)


Dizaineri, starp mums runājot, ir cūkas. Tā vietā, lai raktu grāvjus, palīdzētu pensionāriem sanest malku vai kricelētu rakstiņus interneta portāliem, viņi ņem un izdomā visādas ģeķības. Nu, piemēram, šis te soliņš. Nedo' dies', ja šito ierauga mūsu gudrie - tak jau laikam vēl nebija līdz šim iedomājušies, ka varētu izīrēt parka soliņus privātuzņēmumiem, kuri aprīkotu sēžamos ar dibendurstītāju un kases automātu. Vai tam, kurš uz šāda soliņa aizsnaudīsies un nedzirdēs apmaksātās sēdēšanas beigas vēstošo signālu ...

 

2010071501_01.jpg

kakao.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 788 | Pievienoja: jayart | Datums: 19.07.2010 | Komentāri (0)


20. jūlijā LTV1 ēterā pēdējo reizi demonstrēs seriālu Hameleonu rotaļas, un tādejādi noslēgsies vesels laikmets Latvijas Televīzijas seriālu demonstrēšanas vēsturē.

Seriāls Hameleonu rotaļas Latvijas televīzijā demonstrēts jau 16 gadus, un, kā izklaides portālu Mango informēja LTV1 pašreklāmas redaktore Ieviņa Ancena, šajā laikā izaugusi jauna skatītāju paaudze.

"Ne mazums ir to, kuriem šī seriāla notikumi un likteņu pavērsieni kļuvuši par otru realitāti - darbdienu vakara rituālu un pasauli, kurā noteiktā laikā jābūt klāt, lai justu līdzi iemīļotajiem varoņiem, ik pa laikam iepazīstot arī jaunas sejas," atzīst televīzijas pārstāvji, tomēr norāda, ka skatītāju interese par savulaik tik populāro seriālu ir mazinājusies.  

"Tomēr visam ir savs sākums, kulminācija un arī loģiska izskaņa. Mēs ejam uz priekšu. Tāpat kā mainās pasaule, mainās cilvēku ieradumi, dzīves stils, intereses un aizraušanās. Jāatzīst, ka gadu gaitā pakāpeniski mazinājusies skatītāju interese par šo seriālu, tādēļ ir laiks dot vietu jauniem ētera varoņiem. Hameleonu rotaļas paliks mūsu atmiņā kā spilgta sava laika zīme televīzijas ekrānos, " lēmumu pārtraukt seriāla Hameleonu rotaļas demonstrēšanu pamato LTV1 kultūras, bērnu un izklaides raidījumu satura redaktore Daina Markova.

"Pirms 16 gadiem, kad kļuva iespējams šo seriālu demonstrēt Latvijā, ilgi lauzījām galvu, ar kādu nosaukumu to piedāvāt mūsu skatītājam. Oriģinālais nosaukums The Bold&The Beautiful tulkojumā neskanēja visai kārdinoši. Tagadējais, par zīmolu kļuvušais Hameleonu rotaļas, radās pēc ilgas domāšanas: šķiet, tā autors bija toreizējais redakcijas galvenais režisors Žanis Ate. Tā sākās vesels laikmets - kinoepopeja par mūžīgo un bezgalīgi apjomīgo mīlestību, jo galvenais jau tajā ir sarunas par attiecībām. Arī seriāla adaptēšanas procesā nav trūcis amizantu situāciju, kuriozu pārpratumu un vienkārši sirsnīgu brīžu. Mums visiem tā bijusi vesela dzīve," stāsta seriāla ieraksta režisore Inta Vitkus, kas pie šī seriāla strādā 15 gadu garumā.

Lai gan pagaidām seriāla Hameleonu rotaļas uzņemšana televīzijas kompānijā CBS turpinās, tā nākotne vairs netiek lēsta daudzu gadu garumā, tomēr kā apliecinājums seriāla kvalitātei un skatītāju mīlestībai 27. jūnijā Losandželosā notikušajā dienas Emmy balvu pasniegšanas ceremonijā tas atzīts par labāko un vienu no visilgāk rādītajām daudzsēriju drāmām.

mango.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 930 | Pievienoja: jayart | Datums: 06.07.2010 | Komentāri (0)


Mūsdienās esot grūti atrast darbu. Sūti CV šur, sūti tur, a nekā. Kādam tas ķērās pie sirds un viņš radīja tualetes papīru, kas ļauj aizsūtīt jūsu CV vēl kaut kur ... Dūšu piesies un "ja nu tomēr TUR kāds izlasa"?



 

2010062701.jpg

kakao.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 861 | Pievienoja: jayart | Datums: 28.06.2010 | Komentāri (0)


Senie maiji, sastādot savu kalendāru līdz 2012. gadam, kļūdījušies tikai par vienu gadu. NASA zinātnieki nākuši klajā ar paziņojumu, ka 2013. gadā Saule pamodīsies no ilglaicīga miera, kad notiks "perfekta magnētiskā vētra", kas radīs uz Zemes tehnoloģiju katastrofu.

Magnētiskās vētras sagraušot komunikāciju sistēmas, apturēšot mobilos un satelītsakarus, kā arī izjauks lidostu darbību. Pastāvot arī iespēja, ka tas var izraisīt pasaules banku un finanšu sistēmas sabrukumu.

Šādi secinājumi ir atrodami kādā Ričarda Fišera, kurš ir NASA par Saules vērošanu atbildīgās nodaļas vadītājs, ziņojumā. Saskaņā ar zinātnieka vārdiem, jau šobrīd Saules virsmas temperatūra strauji aug.

Saules vētru rezultātā jau pagātnē ir gadījušās lielas kataklizmas. 1859. gadā magnētiskās vētras rezultātā no ierindas izgājušas telegrāfa sistēmas Eiropā un ASV, 1921. gadā pastiprināta Saules aktivitāte izraisījusi Ņujorkas transporta sistēmas sabrukumu, bet salīdzinoši nesen - 1989. gadā - Saules vētra pārrāvusi elektroapgādi Kanādas provincē Kvebekā, sešus miljonus kanādiešu atstājot bez apkures un apgaismojuma.

Šī "perfektā magnētiskā vētra" var ietekmēt visu Zemes datorizēto sistēmu darbību, radot lielas problēmas, kas varētu novest pie ilgstošas ekonomiskās depresijas. NASA zinātnieki jau esot vērsušies pie ASV valdības ar lūgumu sākt gatavoties iespējamajai kataklizmai.

Tomēr konkrētus revolucionārus pretpasākumus zinātnieki neesot bijuši spējīgi ieteikt. Viņu katastrofas novēršanas plānā ietilpst izturīgāku satelītsakaru un slimnīcu iekārtu nodrošināšana, autonomu elektroģeneratoru piegāde "riskam pakļautajām vietām", kā arī, protams, finansējuma palielināšana Saules pētniecībai.

mango.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 902 | Pievienoja: jayart | Datums: 18.06.2010 | Komentāri (0)

Kāda Oregonas štata (ASV) benzīntanka darbinieki bijuši šokā, kad atklājuši, ka pele no naudas banknotēm ierīkojusi midzeni bankas automātā.

Nav skaidrs kā mazais grauzējs varējis iekļūt bankas automātā, taču midzeņa atklāšanas brīdī konstatēts, ka savas guļvietas radīšanai viņa bija izmantojusi un sabojājusi vairākas 20 dolāru naudas zīmes.

Banka apmainījusi sabojātās, taču kaut cik atpazīstamās banknotes, bet pele no bankomāta palaista brīvībā.

spoki.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1036 | Pievienoja: Ozy34 | Datums: 11.06.2010 | Komentāri (1)



Ļoti interesants piedāvājums, kas spriežot pēc cenas vairāk iederas stila nevis saimniecības preču nodaļā. Tātad lauznis, maska, virve, nazis, cimdi, fotokamera un košļenes. Nav ne jausmas kāpēc tie pēdējie divi, bet es arī īsti nepārzinu laupītāju vajadzības. Ā, un tas viss iepakots stilīgā brezenta somiņā.

200 dolāru. Es jau teicu, ka padārgi.

kakao.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 869 | Pievienoja: jayart | Datums: 04.06.2010 | Komentāri (0)


Šī ideja ir izrādījusies visai vērtīga, jo nu arī lielie zīmoli šo tehnoloģiju sāk izmantot savos zābakos. Lūk Columbia zābaciņš ar veselu elektrosistēmu.

Aizmugurē ir štekeris, sānos regulējošais slēdzis, bet zolē sildelements. Ar vienu uzlādi var dabūt siltas kājas uz astoņām stundām. Ja šī globālā sasilšana mūs turpinās nodrošināt ar tik aukstām ziemām kā iepriekšējā, tad šādi zābaciņi lieti noderēs.


kakao.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1077 | Pievienoja: jayart | Datums: 31.05.2010 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Maijs 2024  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz