Ceturtdiena, 25.04.2024, 19:51
Sveicināti Гость | RSS
Jayart
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
Ieejas forma

Vietnes izvēlne

Sadaļas kategorijas
IT lietas [186]
Interesanti [195]
Trakā pasaule [371]
Video [70]
Stāsts [4]
Bezsakari [11]
Web kameras [3]

Laika ziņas

Aptauja
Velkot bikses, jūs pats sev nejauši pārvelkat pakaļu uz priekšu
Atbilžu kopskaits: 15
$

Galvenie » Interesanti
« 1 2 3 4 5 ... 19 20 »


Apkopojot dažādu aptauju rezultātus, noskaidrotas tās 8. martā saņemtās dāvanas, kuras sievietēm liekas visbezjēdzīgākās.

Desmit bezjēdzīgāko dāvanu sarakstu, kas izveidots Starptautiskās sieviešu dienas sakarā, vīriešiem ieteikts ņemt vērā, suminot savas dzīves svarīgās daiļā dzimuma pārstāves arī citos svētkos.

Vairums sieviešu ir pārliecinātas, ka viņas sev zīmīgos notikumos labprātāk saņemtu praktiskas un saimniecībā izmantojas lietas vai dāvanu kartes, nevis dekoratīvus nieciņus un citus krāmus, kuru iegāde uzskatāma vien par nejēdzīgu naudas šķērdēšanu.

10 bezjēdzīgāko 8. marta dāvanu saraksts:

Ziedi. Vairumā aptauju daiļā dzimuma pārstāves atzinušas, ka ziedi uzskatāmi par vienu no bezjēdzīgākajām dāvanām. Lai gan katrai sievietei ir patīkami saņemt ziedus īpašos gadījumos no īpaši mīļa cilvēka, 8. martā, kad puķes dāvina gandrīz visi pazīstamie vīrieši, to vienkārši ir par daudz, un prieks zūd. Sava loma sieviešu nepatikai pret ziediem 8. martā ir arī tam, ka vairums vīriešu nepiedomā pie ziedu izvēles, bet steigā iegādājas to, kas pagadās pa rokai.

Konfektes. Protams, lielākajai daļai sieviešu garšo saldumi, un zināms tas, ka pēc šokolādes apēšanas sievietes organismā izstrādājas laimes hormoni, uzlabojas garastāvoklis un mazinās depresija, tomēr tik daudz saldumu, kas tiek saņemti Sieviešu dienā, tās dāmas, kuras satraucas par savu augumu, nespēj notiesāt. Ieteikums atturēties no konfekšu kastes iegādes īpaši jāņem vērā, pērkot dāvanu mīļotajai sievietei - saldumu kārbu viņa uztvers kā paviršu "atpirkšanos".

Pavārgrāmata vai literatūra par veselīgu uzturu. Šādu dāvanu sievietes uztver jutīgi - lai gan tā ir praktiska lieta, ir dāmas, kuras šādā vīrieša žestā var meklēt slēptus mājienus par viņas pavārprasmēm vai figūras formām, un šādas šaubas svētku noskaņojumu noteikti sabojās.

Virtuves piederumi. Lai gan vairums kungu pat iedomāties nespēj, ka virtuves piederumu dāvināšana varētu aizvainot sievietes, tā tomēr notiek - sievietes zemapziņā kastroļa vai pannas pasniegšanu uztver kā vīriešu atgādinājumu, ka viņas īstā vieta ir virtuvē. Protams, neapmierinātībai ar šādu dāvanu var būt arī praktiski iemesli, jo parasti sievietes pašas labāk zina, kas viņām saimniecībā ir vajadzīgs un kādas kvalitātes trauki iegādājami.

Dažādu materiālu statujiņas, vāzes, sveces un citi dekoratīvi nieki. Daiļā dzimuma pārstāvju nepatikai pret dažādiem dekoratīviem nieciņiem ir pamatots iemesls - vairumā gadījumu tie nevis pilda izdaiļojošu funkciju, bet gan aizņem vietu un uzkrāj putekļus.

Smaržas un kosmētika. Kosmētikas produktus sievietei var dāvināt tikai tajos gadījumos, kad vīrietis ir pilnīgi drošs par sievietes gaumi, un zina, kādu kosmētiku viņa lieto. Ja šādu zināšanu nav, labāk neaizrauties ar eksperimentiem, jo pat labākais parfimērijas veikala konsultants diezin vai spēs jums palīdzēt izvēlēties pašas sievietes vietā.

Mīkstās rotaļlietas. Lai gan daudzi vīrieši dzīvo pārliecībā, ka ikvienas sievietes sirds atmaigs, dāvanā saņemot pūkainu lācīti, kaķīti vai zaķīti ar sirsniņu ķepiņās, tā tomēr nav - vairumam sieviešu šādas mantiņas liekas aizvainojošas un nepiemērotas. Lai pārliecinātos par sievietes attieksmi pret mīkstajām rotaļlietām, vīriešiem vienkārši jāpavēro, kur nonāk jau kādreiz uzdāvinātās mantiņas - ja tās mistiski no mājām pazūd vai tiek nogrūstas kādā neredzamā vietā, no turpmākiem eksperimentiem labāk atturēties.

Fotogrāfiju rāmītis. Šī arī tiek uzskatīta par vienu no aizvainojošākajām dāvanām, jo rada iespaidu, ka to pasniedzis cilvēks, kuram ir gluži vienalga, ko dāvināt. Ja tomēr esat iegādājies šādu dāvanu, situāciju var mēģināt labot, tajā ievietojot jūsu kopīgo fotogrāfiju, kas dāvanas saņēmējai atgādinātu par kādu īpašu mirkli un liktu atcerēties par dāvinātāju.

Krūzītes. Šī dāvana sievietēm kaitinoša liekas ne tikai 8. martā, bet arī citos svētkos, jo šī ir viena no tām lietām, kas pilnīgi noteikti liecina par vīrieša vienaldzību pret apdāvināmās personas vēlmēm un sievišķīgajām ilgām.

Pārāk oriģināla dāvana. Protams, ir patīkami, ja vīrietis 8. martā demonstrē savu oriģinalitāti un pasniedz neparastu dāvanu, bet ar to ir jābūt uzmanīgiem, jo pārlieka aizraušanās ar izdomu vai mēģinājums sievieti pārsteigt ar kaut ko smieklīgu var beigties nelāgi, it īpaši, ja vīrieša oriģinalitāte izpaudīsies zobu birstes vai mēbeļu pulējamā līdzekļa formā.

mango.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 899 | Pievienoja: jayart | Datums: 08.03.2011 | Komentāri (0)




Iedvesmojoties no interneta projekta The Face of Tomorrow, kurā tiek apkopoti dažādu valstu iedzīvotāju portreti, izveidota attēlu sērija, kuros redzams, kā izskatās ļoti tipiskas dažādu nāciju pārstāves, tajā skaitā arī tipiska latviete (attēlā pa kreisi).

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, projekts veidots ar mērķi noskaidrot, kādas vizuālā izskata pazīmes vieno viena reģiona un tautības pārstāves, un projekta ietvaros dažādās pilsētās visā pasaulē tika fotografētas vairāk nekā simts dažādu tautību sievietes.

Pēc tam, kad tika apkopotas 41 tautības pārstāvju attēli, fotogrāfijas ar īpašas datorprogrammas palīdzību tika rūpīgi izvietotas viena uz otras, lai izveidotu katram reģionam atbilstošāko "vidējo aritmētisko" pārstāvi.

Paši neparastā projekta veidotāji atzinuši, ka ar datoru ģenerētajos attēlos ir vairākas nepilnības, piemēram, vidējās sievietes izskatās ļoti jaunas un tas nekādā gadījumā neatspoguļo nācijas vidējo vecumu, kā arī iespējamas kļūdas matu krāsā, jo tumšais tonis, fotogrāfijas savietojot, pārmāc blondu matu krāsu.

Tomēr attēlu veidotāji ir pārliecināti, ka viņu radītie attēli atspoguļo galvenās vienojošās tendences konkrētu tautību pārstāvju izskatā.

Sieviešu fotogrāfijas uzņēmis 46 gadus vecais dienvidāfrikāņu izcelsmes fotogrāfs Maiks Maiks, kurš dzīvo Stambulā, bet bieži ceļo pa dažādām pasaules valstīm, lai iemūžinātu cilvēku portretus un vēlāk tās izvietotu paša radītajā interneta projektā The Face of Tomorrow.


mango.lv



Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 868 | Pievienoja: jayart | Datums: 17.02.2011 | Komentāri (0)


Milānas universitātes zinātnieki ilgstošu pētījumu rezultātā noteikuši pašu spēcīgāko afrodiziaku - līdzekli, kas palielina dzimumdziņu -, un izrādījies, ka uz libido vislabāko iespaidu atstāj šņabis ar kaviāru.

Kā vēsta ārvalstu mediji, pētījumā zinātnieki noteikuši ne vien dažādu medicīnisku preparātu ietekmi uz dzimumdziņu, bet arī vētījuši, kā libido ietekmē pārtikas produkti.

Eksperimentā piedalījās 234 dalībnieki, kuriem bija diagnosticēta kāda seksuālā disfunkcija, un viena daļa pētījuma dalībnieku pret savu kaiti cīnījās ar medicīnisko preparātu palīdzību, bet citiem tika piedāvāti pārtikas produkti - šokolāde, trifeles un sarkanais kaviārs ar šņabi.

Pētījuma rezultāti šokējuši zinātniekus, jo izrādījies, ka šņabis ar kaviāru ir daudz efektīvāks par citiem afrodiziakiem, turklāt tas ir gandrīz četras reizes iedarbīgāks arī par medicīniskajiem preparātiem.

Tiem pētījuma dalībniekiem, kuri lietojuši sarkano kaviāru ar šņabi, dzimumdziņa palielinājusies par 90%, savukārt tiem, kuri saņēmuši standarta ārstēšanu, - vien par 25 %.

Komentējot pētījuma rezultātus, eksperti norāda, ka sarkanais kaviārs satur vielas, kas baro un nostiprina dzimumorgānu nervu šūnas, savukārt šņabis uz dzimumtieksmi darbojas kā katalizators, kas pastiprina kaviāra vērtīgās īpašības.

mango.lv


Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 825 | Pievienoja: jayart | Datums: 16.02.2011 | Komentāri (0)


Aviokompānijas "Virgin Atlantic" 3000 stjuartu lielā komanda ir izveidojusi sarakstu ar neparastiem un dīvainiem lūgumiem, kādus viņi ir saņēmuši no pasažieriem savas karjeras laikā, vēsta laikraksts "Daily Telegraph".

Viena no visizplatītākajām prasībām ir lūgums atvērt logu. Stjuartiem ticis lūgts pieklusināt dzinēju troksni, jo tas ir pārāk skaļš, kā arī pieprasīts, lai lidmašīnas kapteinis novērš gaisa bedres.

Vairāki pasažieri pārvērtējuši gan piedāvāto pakalpojumu klāstu, gan lidmašīnas izmērus, un sarakstā tika iekļauta arī vēlme ieiet dušā, lūgums aizvest bērnus uz rotaļu istabu, kā arī jautājums: "Vai šeit ir arī "McDonald's"?"

Stjuartiem lūgts arī pasūtīt masāžu lellei un palīdzēt atrast pazudušu stikla aci.

""Virgin Atlantic" komanda vienmēr pacentīsies, lai piedāvātu klientiem labāko iespējamo servisu, taču ir dažas prasības, kas pat mums šķiet kaut kas izaicinošs," pavēstīja aviokompānijas pārstāve Karolīna Lainema.

tvnet.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 835 | Pievienoja: jayart | Datums: 02.02.2011 | Komentāri (0)


Nesen tīrā slinkuma pēc paliku sēdēt mašīnā pie veikala, kamēr citi iepirkās. Īstenībā jautri. Drīz tieši man blakus, labajā pusē, noparkojās dāma ar, teiksim, VW markas automašīnu. Izskatījās lietišķa un aizdomājusies. Iegāja veikalā. Iznāca no veikala – ar puķēm rokās – un tikpat lietišķa, tik mazliet priecīgāka pagāja garām savai mašīnai, manai mašīnai, vēl pāris... un tad sāka apmulsusi lūkoties apkārt – acīmredzot, bija aizmirsies, kur ir nolikusi savējo mašīnu! Es viņai pamāju, tā viņa savu auto atrada drīz, bet kas to zina, citādi būt ilgāk meklējusi. Labi, nekas tādā mazpilsētas autostāvvietā, kur mašīnas tik trīs rindās novieto, bet ko darīt, kad aizmirstas, kur palikusies mašīna, piemēram, Alfas vai Spices stāvvietā? A ja nu brauc uz turieni pirmo reizi, no laukiem, un tā jau galva no visa griežas un debesspuses jūk? Kā pēc iepirkšanās vēl atrast savu auto?

Amerikāņiem viss lielāks kā mums (he he he), arī autostāvvietas pie lielveikaliem. Paši veikali, protams, arī, protams, protams. Un viņi vietām ieviesuši autostāvvietas palīgu. Ja esi apmulsis par sava auto atrašanās vietu, ievadi palīdzīgajā ierīcē sava auto numuru, un tas tev parādīs mašīnas fočeni un pateiks atrašanās vietu. No vienas puses forši. Tiem, kam patīk aizdomāties par zagļiem, sekotājiem, maniakiem un pa ceļam uz veikalu nokaitinātajiem – ne pārāk forši. Zūd iespēja pazust starp tūkstošiem un pa-slēp-ties.

kakao.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 905 | Pievienoja: jayart | Datums: 24.01.2011 | Komentāri (0)


Ik darbadienas rītu lielo pilsētu virzienā traucas vesela gūzma auto. Daži brauc ātrāk, citi - lēnāk, kādam tā ir izprieca, citiem - apnikusi rutīna. Laiku ceļā varētu pavadīt lietderīgāk, ja būtu izgudrots (drošs) autopilots automašīnai, tomēr līdz tādam vēl tāls ceļš ejams. Tālab zviedri izdomājuši un jau izmēģina kaut ko stipri vien reālāku - automatizētas sistēmas vadītus automašīnu "vilcieniņus". Ideja tāda: pa priekšu brauc īpaši aprīkots auto ar profesionālu vadītāju pie stūres, bet šim līderim automātiskā režīmā seko rinda ikdienas braucēju, kuru automašīnas aprīkotas ar speciālu, virtuālu saikni ar vadošo auto uzturošu sistēmu. Esi sasniedzis savu nogriešanās punktu - pamāj "atā" vilcieniņam un tālāk stūrē pats, veselīgi pagulējis, izlasījis avīzi un nodzinis bārdu ierasti tik vienmuļajā gabalā pa šoseju.



kakao.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 858 | Pievienoja: jayart | Datums: 20.01.2011 | Komentāri (0)


Maiju civilizācijas pareģojumi par to, ka 2012. gadā gaidāms pasaules gals, patiesībā nemaz nepastāv – tā paziņojuši Meksikas nacionālās universitātes pētnieki, kas nodarbojas ar senās Meksikas kultūras pētīšanu.

Kā zināms, senie maiji savu kalendāru bija sagatavojuši līdz 2012. gada 21. decembrim, bet nekad tajā nebija norādīts, ka pēc tam varētu iestāties pasaules gals - kalendārs vienkārši beidzās ar šo datumu. Tā kā maijiem bija teorija, ka "kādā noteiktā brīdī vēsture atkārtojas", tāpēc, viņuprāt, pēc kāda konkrēta datuma laika atskaite sākas no jauna.  

Jau nedaudz iepriekš vācu zinātnieks Nikolajs Grūbe no Bonnas universitātes kādā no saviem rakstiem norādīja, ka nekādi pareģojumi par pasaules galu nepastāv. "Ikviens, kurš izanalizēs šīs senās tautas hieroglifus, ievēros, ka tajos nav nekādu rakstisku brīdinājumu par nenovēršamu globālu katastrofu, no kuras it kā cietīs visa planēta," rakstīja Grūbe.

Paši zinātnieki līdz šim pilnībā nav noskaidrojuši maiju kalendāra rašanās vēsturi un to, kas īsti kalpojis par pamatu nepamatotajām baumām par pasaules galu. Tiesa, arī bez pasaules gala pareģojumiem maiju kalendārs ir viens no mīklainākajiem seno civilizāciju vēstures objektiem.

2009. gadā, pašā baumu izplatības apogejā, šo fenomenu skaidroja arī viens no maiju vecajiem, Gvatemalā dzīvojošais indiāņu virsaitis Apolanario Čīle Pikstuns, kurš paziņoja arī to, ko paši maiji ir noguruši no šīm blēņām.

Pēc viņa vārdiem, šis seno maiju indiāņu "pareģojums" nenozīmē neko citu kā vien radīšanas jubileju, bet visi apokaliptiskie vēstījumi radušies nevis no maiju cilšu mitoloģijas, bet gan no kristīgo Rietumvalstu pasaules uztveres, kas pasaules galu spēj saskatīt gandrīz jebkurā nejaušā skaitlī.

Aktīvākie pasaules gala gaidītāji gan senos mītus sasaistījuši ar astronomisko parādību sēriju, kas paredzama 2012. gadā. Aprēķināts, ka 2012. gada ziemas saulgriežu laikā Saule būs uz vienas līnijas ar Piena ceļa centru, un šāda parādība vērojama pirmo reizi 26 000 gadu laikā. Pēc viņu domām, tas nozīmē, ka enerģijas plūsma, kas parasti uz Zemi virzās no Piena ceļa centra, pilnīgi noteikti tiks deformēta, un tas notiks 21.12.12. plkst. 11:11 pēc vienota pasaules laika.

Tiesa, tas, ka 2012. gadā pasaules gals tomēr nebūs, nebūt nenozīmē, ka tuvākajā laikā tas nav gaidāms, tāpēc izklaides portāls Mango piedāvā ieskatīties citos tuvākajos datumos, kas tiek saistīti ar mūsu planētas bojāeju.

  • 2013. gads. Pastarā tiesa jeb skandināvu mitoloģijā aprakstītais Ragnaroks. Sākuma un beigu diena. Hipertelpiska pāreja ceturtajā dimensijā. Mirstīgajiem tā būs nāves diena, bet dieviem - dzimšana.
  • 2014. gads. Astrofiziķi uzskata, ka līdz Saules sistēmai nonāks kosmisko putekļu mākonis, kas savā ceļā noslaucīs visu dzīvo. Tas būs lēns un garlaicīgs pasaules gals.
  • 2015. gads. Saskaņā ar seno semītu tradīciju šīs ir 9576 gadu cikla beigas, kas novedīs pie mūsu civilizācijas bojāejas.
  • 2016. gads. Zemes klimata stāvokļa pētnieks Džeimss Hansens prognozē, ka šajā gadā izkusīs visi ledāji un lielākā daļa sauszemes applūdīs. Pasaules gals tas nebūs, tomēr Zeme nekad vairs nebūs tāda, kāda tā ir tagad.
    2017. gads. Pasaules gals iestāsies saskaņā ar "hierarhisko katastrofu teoriju".
  • 2018. gads. Kodolkarš, ko savās centūrijās pareģoja Mišels de Notrdams.
  • 2019. gads. Zeme sadursies ar asteroīdu 2002 NT7.
  • 2020. gads. Balstoties uz svētā apustuļa Jāņa Teologa pareģojumiem, pasaules galu tieši šajā gadā pareģoja angļu zinātnieks Īzaks Ņūtons.
mango.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1323 | Pievienoja: jayart | Datums: 19.01.2011 | Komentāri (0)



Kādā nesen amerikāņu antropologu veiktā pētījumā noskaidrots, ka 20 tūkstošu gadu laikā cilvēku smadzenes ir kļuvušas krietni mazākas, bet pati cilvēce – stulbāka, ziņo izdevums The Daily Mail.

Pie šāda secinājuma Viskonsīnas universitātes zinātnieku grupa nonākusi pēc kāda 28 tūkstošus gadu veca Francijā atrasta galvaskausa izpētes - kopš tiem laikiem cilvēka smadzeņu lielums ir samazinājies par vidēji 20 %, kas arī zinātniekiem licis izvirzīt hipotēzi, ka cilvēki kļūst par arvien lielākiem muļķiem.

"20 tūkstošu gadu laikā vīriešu smadzeņu ietilpība no 1500 kubikcentimetriem ir samazinājusies līdz 1350 kubikcentimetriem, tādejādi zaudējot aptuveni tenisa bumbiņas izmēra telpu," žurnālam Discover atzinusi viena no zinātniecēm Ketlīna Makaulifa un norādījusi, ka tādā pašā proporcijā samazinājušās arī sieviešu smadzenes.

Lai gan daļa evolūcijas procesu pētnieki skaidrojuši, ka smadzeņu izmēra mazināšanās uz cilvēku prāta spējām nekādu iespaidu neatstāj, otra daļa zinātnieku ir pārliecināti, ka, smadzenēm kļūstot mazākām, mazinās arī to efektivitāte.

Lai izskaidrotu smadzeņu samazināšanos, zinātnieki piedāvājuši vairākas teorijas. Daži speciālisti uzskata, ka gadu tūkstošu laikā galvaskausi mainījuši izmēru uztura dēļ - laikos, kad cilvēki bija spiesti ēst trušus, zirgus, lapsas un citus meža zvērus, viņu galvaskausi bijuši lielāki, bet tagad, uzturam kļūstot vieglāk uzņemamam, tie samazinājušies.

Tāpat zinātnieku aprindās izplatīts ir uzskats, ka cilvēku smadzenes gadu laikā smazinājušās, jo cilvēkiem vairs nav nepieciešams būt īpaši gudriem, lai izdzīvotu - attīstoties dažādām tehnoloģijām, dzīve kļuvusi daudz vienkāršāka, un cilvēkiem vairs nav nepieciešams īpaši piepūlēt savas smadzenes, lai nodrošinātu ikdienas vajadzības.

mango.lv


Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 874 | Pievienoja: jayart | Datums: 07.01.2011 | Komentāri (0)


Zviedru kompānijas Pharmacia Latex Aktiebolaget zinātnieki radījuši nikotīna prezervatīvus, kuri ne vien spēs palīdzēt smēķētājiem atbrīvoties no kaitīgā ieraduma, bet arī pasargās no seksuāli transmisīvajām slimībām un no nevēlamas grūtniecības.

Pētnieki norāda, ka galvenā pretsmēķēšanas izgudrojumu problēma esot tā, ka neviens no tiem nesniedz pat nelielu daļu tās baudas, ko cilvēks izjūt smēķējot.

Zinātnieki pauduši pārliecību, ka nikotīna prezervatīvi šajā ziņā varot būt efektīvāki par nikotīna plāksteriem, košļājamām gumijām un elektroniskajām cigaretēm.

Ar nikotīna lubrikantu pārklātais prezervatīvs spēj organismu apgādāt ar nepieciešamo nikotīna devu. Kā norāda zinātnieki, viela organismā iekļūst caur ādu, mīlniekam sniedzot papildus enerģiju seksa laikā.

Zviedru farmācijas kompānija Pharmacia Latex Aktiebolaget netradicionālus prezervatīvus piedāvājusi arī iepriekš, kafijas mīļotājiem radot prezervatīvus ar kofeīnu.

mango.lv

Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 862 | Pievienoja: jayart | Datums: 29.12.2010 | Komentāri (0)


Strauji tuvojoties Ziemassvētkiem un gadu mijai, kad tiek klāti bagātīgi svētku galdi, kuros neiztrūkstoša sastāvdaļa ir arī alkoholiskie dzērieni, apkopotas piecas tautas receptes cīņai pret paģirām, lai pēcsvētku laiku padarītu pēc iespējas baudāmāku.

1. Samaisa vienādās daļās apiņus un piparmētru lapas, un ēdamkaroti maisījuma aplej ar verdošu ūdeni, bet pēc tam brūvējumam slēgtā traukā stundu ļauj ievilkties. Lietot pirms svinībām.

2. Ēdamkaroti parasto vērmeļu aplej ar glāzi verdoša ūdens un ļauj maisījumam stundu ievilkties. Ja pusi no šī uzlējuma dzīrotājs ieņems pirms lielās svinēšanas, viņš ne tikai izvairīsies no paģirām, bet arī neapreibs.

3. Lai svētku ballītes laikā izvairītos no muļķīgām situācijām pārlieku liela reibuma dēļ, pirms svinībām var iedzert tasi stipras citrona vai zaļo tēju ar piparmētrām. Tāpat lielisks palīgs ir tase stipras kafijas ar citronu, ko vajag dzert gan pirms, gan pēc svinībām.

4. Nākamajā dienā pēc svinībām efektīvs palīgs organisma atjaunošanai ir 20 pilieni piparmētru tinktūras, kas iemaisīti glāzē auksta ūdens. Protams, palīdzēs arī tautā daudz populārākas metodes - gurķu sālījums, ūdens ar citronu sulu vai sātīgs gaļas buljons.

5. Ja svinību laikā tomēr esat pārlieku aizrāvušies ar alkohola lietošanu, cīnīties ar intoksāciju palīdzēs glāze auksta ūdens, kurā iepilināti 2-3 pilieni ožamā spirta. Ja esat pamatīgi saindējies, devu var palielināt līdz 5-6 pilieniem, bet cilvēkam, kurš saviem spēkiem šādu maisījumu nespēj ieņemt, jāatver mute un tas jāielej rīklē.


mango.lv
Kategorija: Interesanti | Skatījumu skaits: 1057 | Pievienoja: jayart | Datums: 23.12.2010 | Komentāri (0)

Meklētājs

Iesaki

Kalendārs
«  Aprīlis 2024  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Skype

  • Locations of visitors to this page


  • Copyright MyCorp © 2024
    Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz